Kültür & Sanat Askeri bir hikaye yazıyorum, sizce bu kitap kapağı güzel mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 10 üzerinden kaç verirsiniz? Güzel Güzel değil Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Askeri bir hikaye yazıyorum, sizce bu kitap kapağı güzel mi? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
neyzen37 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle kitap'ın adını yansıtan bir kapak olmuş. İlle de puanlamak gerekirse 10 üzerinden 100 :) çok beğendim. Başarılar diliyorum. 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Ben beğendim, güzel görünüyor ✨ 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Merhabalar , ben kitabımın bir kaç bölümünü yazdım acaba bir kaç bölümünü okuyup olumlu / olumsuz farketmeksizin eleştirmeniz beni çok mutlu eder ve eksikliklerimi tespit etmemi sağlar. Yorumla
champliver Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl On numara olmuş başarılar sana 0 1 Yorumla Soran +1 yıl teşekkür Yorumla
hayatınoteyakası Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Güzel görünüyor başarılar dilerim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kesinlikle kitap'ın adını yansıtan bir kapak olmuş. İlle de puanlamak gerekirse 10 üzerinden 100 :) çok beğendim. Başarılar diliyorum.
Ben beğendim, güzel görünüyor ✨
Merhabalar , ben kitabımın bir kaç bölümünü yazdım acaba bir kaç bölümünü okuyup olumlu / olumsuz farketmeksizin eleştirmeniz beni çok mutlu eder ve eksikliklerimi tespit etmemi sağlar.
On numara olmuş başarılar sana
teşekkür
Güzel görünüyor başarılar dilerim.
kaç sayfa