Ya şimdi evrenin başına gidelim enerji yok bişi yok enerji yoktan var edilemez var olması için sonsuz bir kudret güç lazım bunuda ALLAH (TANRI) yapabilir şimdi şey diceksiniz dünyanın enerji değeri 0 dır (diamond tema yalanları) ozaman evren nasıl genişliyor Allah hepsini kurana yazmaş yetmemiş peygamber göndermiş ve öyle şiddetli bir patlamada bu evren insanlar için 10 yıldızlı otel gibidir her şey insan için dinazorları yarattı bize yakıt verdi gökten demir indirdi işlememiz için gökten su indirdi yaşamamız için bizleri ise bir su tanesinden yarattı içimize ruhu üfledi
şimdi inançsız dostlarım şunuda cvp verir misiniz Kuranı Kerimin içinde yazan bazı şeyler sümerlerin tabletlerinde yazıyo yaw bu 125bin peygamber nereye gönderildi hadi onu geçtim Hz. İsa ve Hz. Muhammed peygamber arasında peygamber gelmedi kimden öğrencek tanrı yok ama bilimi savunun bilimde tanrıyı dostlarım sizler memnun değilsiniz Tanrının koydu yasalardan
sizlerin derdi Tanrı neden sakat insanları yarattı Tanrı neden bizi ibadet için uğraştırıyor Tanrı egoistmidir değil kardeşim bizleri ebedien cennet vaad ediyor sen ibadet etmedin diye üzülmüyor
bu arada ben müslüman doğmadım hristiyan doğdum ama şunu bilinki müslümanlara bakarak müslüman olunmaz kuran okunarak olunur
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hepsini gec dostum baskalarinida anlamaya calisma evet haklisin yer gok enerji uzerine kurulmustur ornegin sen hayatinda bir sefer gordugun bir kisiyi yillar sonra aklina gelir buda enerjidir iste cunku o kiside seni dusunmustur evrendeki enerjiler bir birini bulur simdi bu boyle iken nasil kim ne sekilde Allah baskalarina gore Tanri yani yaradan yok diye bilir oda onun sorunu degerli dostum
Agam haklısın ama sınıfta felanda var afadersinde popon ayet atıyo böylelerine sinirliyim biraz çünkü saygıları yok
Cahille tartisan cahildir felsefesini kendine edin
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!