Kültür & Sanat Eski çizimlerdan paylaşmaya devam edelim mi biraz? Keskin58 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bugün eski bi arkadaşım için çizmiş olup ondan izin alarak yayınladığım bir çizimimi daha paylaşıyorum Eski çizimlerdan paylaşmaya devam edelim mi biraz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,3b cevap paylaştı. güzel çizimmiş 1 1 Yorumla Keskin58 +1 yıl Teşekkür ederim
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Çok güzel olmuş 🌸 1 1 Yorumla Keskin58 +1 yıl Teşekkürler Yorumla
The_Muallime Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Ayy ne güzel olmuş... 1 1 Yorumla Keskin58 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Limbus00 Takip Et Yoda Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Güzelmiş ama yarım sanki 1 3 Yorumla Keskin58 +1 yıl Evet fotoğraf da yarımdı çizim de o ara askerdeydim ve zaman buldukça çiziyordum Yorumla Limbus00 +1 yıl Anladım ama yine de çok iyi Yorumla Keskin58 +1 yıl Teşekkür ederim güzel yorumlarından ötürü Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
güzel çizimmiş
Teşekkür ederim
Çok güzel olmuş 🌸
Teşekkürler
Ayy ne güzel olmuş...
Teşekkür ederim
Güzelmiş ama yarım sanki
Evet fotoğraf da yarımdı çizim de o ara askerdeydim ve zaman buldukça çiziyordum
Anladım ama yine de çok iyi
Teşekkür ederim güzel yorumlarından ötürü