Kültür & Sanat Üstat Bediüzzaman Said Nursi yi sevenler kimler? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kimler sevenleri Güncellemeler+1 yıl Allah dostu zamanın Harikası … Üstat Bediüzzaman Said Nursi yi sevenler kimler? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Severim, zamanının ötesinde bir akla sahipti. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bencede Yorumla
AltınGozluAdam Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Ben seviyor zorlu hayatına saygı duyuyor bıraktığı insanlıga ışık tutan eserlerinin de okunulması gerektiğini düşünüyorum. 1 0 Yorumla
özgürkahraman Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaallah 1 1 Yorumla özgürkahraman +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2b cevap paylaştı. Nesini sevecekmişiz? 0 0 Yorumla
BirisiOlurKendisi Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 55% +1 yıl Sevene de sevmeyene de saygı duyuyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Severim, zamanının ötesinde bir akla sahipti.
Bencede
Ben seviyor zorlu hayatına saygı duyuyor bıraktığı insanlıga ışık tutan eserlerinin de okunulması gerektiğini düşünüyorum.
Çok başarılı buluyorum.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaallah
Teşekkür ederim
Basit geliyor kitapları
Nesini sevecekmişiz?
Sevene de sevmeyene de saygı duyuyorum.