Kültür & Sanat Sanatçılar, yağlı boya tuvallerinizi nereden satın alıyorsunuz? ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hobi olarak atölyemde sıfırdan yapıp satıyorum çevreme. Güncellemeler+1 yıl Annem de yağlı boya yapıyor. Sanatçılar, yağlı boya tuvallerinizi nereden satın alıyorsunuz? Cevapla Satın Alma Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Trendyoldan 0 0 Yorumla
Niewiedertilidin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Online alışveriş siteleri gibi Trendyol ve Anka Sanat gibi platformlarda çeşitli boyutlarda ve markalarda tuvaller bulunmaktadır. Ayrıca, sanat malzemeleri satan fiziksel mağazalardan da satın alabilirler. 0 0 Yorumla
VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 79% +1 yıl Adı üstünde hobi Türkiye şartlarında kimse hobiye sadece para harcamak istemiyor çekiniyor 0 0 Yorumla
Mari_ Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Ne kadara satıyorsun 0 1 Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm +1 yıl Ölçüye göre değişiyor. Mesela örnek 50x70 olanları 180 e satıyorum elden teslim ediyorum aynı şehirde. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gerçekten mi 0 6 Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl eee harika bu Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl stüdyo var mı merak ettim ziyarete gelmek istiyorım Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm +1 yıl Annem Düzce Kültür Merkezi'nde yapıyor çalımalarını. Ben de oraya tuval sağlıyorum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl harikaaa çok eglencelşdir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Trendyoldan
Online alışveriş siteleri gibi Trendyol ve Anka Sanat gibi platformlarda çeşitli boyutlarda ve markalarda tuvaller bulunmaktadır. Ayrıca, sanat malzemeleri satan fiziksel mağazalardan da satın alabilirler.
Adı üstünde hobi Türkiye şartlarında kimse hobiye sadece para harcamak istemiyor çekiniyor
Merhaba
Göz atmak isterim resimlere
Ne kadara satıyorsun
Ölçüye göre değişiyor. Mesela örnek 50x70 olanları 180 e satıyorum elden teslim ediyorum aynı şehirde.
Gerçekten mi
Evet
eee harika bu
Teşekkür ederim
stüdyo var mı merak ettim ziyarete gelmek istiyorım
Annem Düzce Kültür Merkezi'nde yapıyor çalımalarını. Ben de oraya tuval sağlıyorum.
harikaaa çok eglencelşdir