Biraz geç cevap veriyorum evet dinliyorum çok fazla kitap okumayı sevmeyen birisiyim ben 6 yaşımdan beri spiderman fanıyım bu vampir morbius Spider-Man in düşmanıydı bunun kitabını çıkarmışlardı filmini bile izledim 2 sene önce satın aldım bu kitabı okumuştum Spotify da böyle fantastik kitaplar için özel şarkı listem bile var 😛
Evet. Zaten çoğu insan tuhaf karşılıyor bunu ama benim normalim olmuş durumda. Kitap okurken müzik dinler, yürür hatta bazen tesbih de çekerim -dinlediğim ilahi, neşit vs olursa- Kitabı zaten içimden okuyorum imkansız değil bence
Ben sürekli dinlediğim için, evet. Çok ağır kitap olur, sözsüz müzik dinleyebilirim. Karakterlerin yaşadıklarına göre bile ayrı müziklerim var, duygusal sahne, aksiyonlu sahne falan. Hoşuma gidiyor bu şekilde.
Evimde klasik muzik dinlerken okumuslugum cok olmustur.. bunun anlami farkli seyleri anda yapabiliyoruz. Algilama denilir. Insanlarin tuhafina gidebilir.
Ben bu kitabı okurken nefes alma sesi dinlemeye bayılmıştım öneririm. Bu arada kitap o kadar ünlü bir edebi eserki Mona Lisa ile aynı müzede sergileniyor yapraklanını uzaktan üfürerek çevirdim de okudum.