Ağlamasam da tüylerim diken diken oldu, gözlerim doldu...
Şu bencenin linkini de buraya bırakalım;
Yüreğim Seni Çok Sevdi - Canan Tan

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ağlamasam da tüylerim diken diken oldu, gözlerim doldu...
Şu bencenin linkini de buraya bırakalım;
Yüreğim Seni Çok Sevdi - Canan Tan

Ağladığım diyemem ama çok duygulandığım iki kitap vardır. İkisi de aynı yazara ait kitaplar. Birisi Uçurtma Avcısı bir diğeri ise Bin Muhteşem Güneş.
Evet, olmuştu. İki kitap ağlamama vesile oldu, ağlattı beni, o iki kitabın yeri de çok başka ben de, tekrar tekrar okumak ve yine ağlamak isterim. Üç Kız Kardeş kitabını bir başka sevdim ben, o kitap beni içine çekti, kendimden izler gördüğüm karakterler de oldu kitabın içinde, ah Dönüş'ü nasıl da yakın bulmuştum kendime, ne de güzel anlatmıştı Serdar'a olan aşkını, o satırları okurken gülümsemiştim,"yaaaa ben de bu hissiyatlar içinde olmuştum vakti zamanında"demiştim, ne de güzel anlatmıştı Serdar'a olan aşkını tam şiir tadında, Serdar'ı gördüğü vakit içinde Çalıkuşu'nun jenerik müziği çalıyormuş, bilhassa Dönüş'ün bu ifadesi beni benden aldı, kendimden izler
gördüğüm kişilere daha yakın görüyorum kendimi çünkü. Çalıkuşu müziği telefonumun bir yıl boyunca zil sesiydi. O kitabı okurken kah güldüm, kah mutluluktan, kah hüzünden ağladım, kah şarkılar söyledim. Kitap nostalji dolu bir kitaptı,"Duydum ki Unutmuşsun Gözlerimin Rengini"şarkısını neşeyle söylemiştim kitabı okurken. Ah insanı ağlatan kitaplar, üzerinden yıllar geçse de unutulmuyor, çünkü bağ kuruyorsun o kitaptaki karakterlerle, bütünleşiyorsun onlarla. Kitabı uzun süre okumasam dahi bazı kısımları asla unutmam, beni ağlatan o satırlar yerleşti damağıma, mıhlandı orada ve hep orada kalacak. Dönüş'ün babası tarafından evlat edinilen zihinsel engeli olan Mesut'u, sobada paraları yaktığını zannedip Dönüş'ün şok geçirerek hafiften kızması üzerine, babasından ilk kez tokat yemesi, çok sonrasında Mesut öldüğünde "affet beni canım kardeşim"diyerek Dönüş'ün ağlayışı yüreğimi dağlamıştı. En çok da asıl annesi olmayan öğretmen annesinden okuma yazma öğrenemeyen Mesut'un, yıllar sonra geliştirilen yeni formülle okuyabilmesi beni öylesine çok ağlattı ki, enfes bir kitaptı. Bir de Çalıkuşu kitabı var, o kitabın da tadı damağımda kaldı, kitapta daha ayrıntılı olarak işlendi bu sahne ve benim gözyaşlarım sel oldu bu kısımda. Feride'nin kağıt üzerinde evli olduğu Hayrullah Bey'e "babam sen benim babamsın"diye sarılarak ağlaması beni de ağlattı. Halbuki öğretmenlik yaptığı her şehirde güzelliğinden ve kimseye yüz vermemesinden ötürü iftiralara maruz kalmıştı, kendisiyle evlenen o insan onu himayesi altına almak için nikahlamıştı onu, bir kitap insanı ağlatabiliyorsa onda çok derin izler bırakıyor, işte kitapta geçen şu kısım beni ağlatmıştı.
https://youtu.be/wn_ht925h68?si=huKLBiRiFp2o3iPg
Detaydaki bence de paylaştığım kitabı okumanı tavsiye ederim...
Kitabı almaya niyetlenmiştim, dimağıma not ettim, öneri için teşekkür ederim, muhakkak alıp okuyacağım.
Sevgilimden Son Mektup kitabını okurken çok ağlamıştım. Hassas olduğumdan mı o dönem çok etkilendim bilemiyorum ama ben de büyük bir etki bırakmıştı.
Yazarı kim?
Tenk yu : )) Bakayım...
Detaydaki bencedeki kitaplara bakmanı tavsşye ederim, eğer kitap okumayı seviyorsan : ))
Kitabın sonlarında Murat'ın Aslı'm kızım dediği anda tüylerimin diken diken olduğunu hissettim : ))
Ben de okudum hemen hemen hepsini, güzel yalın sade bir dili var, bir de Nazım Hikmet eklenince daha başka oluyor : ))
Cevap
1Cevap
Tabi ki de yüzüklerin efendisi kitabı vardı... çok kez okudum ve sevdiğim bir seri..
Bi tane kitapta baya ağlamıştım:/
Hangisi 🤔
Olduda hatırlamıyorum
Olmuştur mutlaka ama aklıma gelmiyor
Çok vardır :D
Zahmet olacak ama yazsamıydın acaba🤔
Kendini değil, ağlatan kitapları dedim 😂
Çok mühim bir konu, sen de haklısın😂
Okudun mu bence mi 🤔
obsesif chevy stevens
Mezarına tüküreceğim filmi tarzı bir kitapti evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?