Kültür & Sanat "Gözlerin kaç eder? Dudakların kaç karanfil?" demiş şair Atilla İlhan. Size ne anlam ifade ediyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor "Gözlerin kaç eder? Dudakların kaç karanfil?" demiş şair Atilla İlhan. Size ne anlam ifade ediyor bu söz Güncellemeler+1 yıl Gözlerin kaç gece eder* "Gözlerin kaç eder? Dudakların kaç karanfil?" demiş şair Atilla İlhan. Size ne anlam ifade ediyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yanı hisstirdiği şeyler hep uç noktalarda olduğu, sınırının olmadığı güzelse en güzel, sınırları olmayan 1 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 547 cevap paylaştı. Attila İlhana sormak lazım 🤣 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben size sormuştum ama :) Yorumla Asknedencanyakar_ +1 yıl Şiirsel bir insan değilim ☺️ Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Garip bir kıta 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nesi garip? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne demek istemiş burada anlayamadım Yorumla Soran +1 yıl Duygulu olanlarin anlayabileceği bir kıta sanirim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hangi bahçenin gülüsün, hangi kokunun menbaı..
Yanı hisstirdiği şeyler hep uç noktalarda olduğu, sınırının olmadığı güzelse en güzel, sınırları olmayan
Attila İlhana sormak lazım 🤣
Ben size sormuştum ama :)
Şiirsel bir insan değilim ☺️
Garip bir kıta
Nesi garip?
Ne demek istemiş burada anlayamadım
Duygulu olanlarin anlayabileceği bir kıta sanirim