Bu indirimi kaçırmamam lazımdı 💆♀️şimdi bir koli kitap okuma zamanı 👀😬

Bu indirimi kaçırmamam lazımdı 💆♀️şimdi bir koli kitap okuma zamanı 👀😬

Atomik alışkanlıklar (abartıldığı kadar yok)
Veronika Ölmek İstiyor (en beğendiğim, sürükleyici 😊)
Şeker 🍬 Portakalı 🍊 (fena değildi.)
Simyacı (biraz anlaşılmıyordu ne demek istediğini tam söylememiş..)
Atomik Alışkanlıklar gerçekten abartıldığı kadar yok. Kitap sürekli kendini tekrar ediyor. Bazı yerlerinde sanki aynı yerleri okudum gibi geldi hep. Veronika Ölmek İstiyor en merak ettiklerimden. Martın Eden içinde çok güzel olduğunu söylüyorlar. Bakalım anlamak için okumak lazım 😬😂
Ondan önce bir seri almışsın ya psikiyatrist yazıyor orada o seriyi okunca yazar mısın güzel mi. Ben öyle serileri severim aklımda bulunsun alırım
En son agatha christe kitaplarından acı kahve ve birkaç şey aldim
Ve klasik kitap almıştım birkaç tane. şu an okuyorum.
Görseldeki Psikiyatrist kitabını diyorsun sanırım. Özledim psikiyatrist kitabının okuyucu yorumlarını bir çoğunu okudum. Kitabın çok güzel olduğunu, sonunun bu ters köşe olduğunu tahmin etmedikleri üzerine yazmışlar. Diğer kitaplarınında okuyucu yorumları muhteşem bir kitapdı diye olunca seri olarak almaya karar verdim.
Tamamdır cok teşekkür ederim. Benimde böyle kitaplar ilgimi çekiyor. Yakında bende alırım😂🥲🤗
Aldıklarının çoğunu okudum ve efsane kitaplar yavrum güle güle oku.. :D ❤ Elimdeki kitapları bitirmeye çalışıyorum şu sıralar..
Yok efsane değilmiş. Çok boş kitaplarmış, daha 15 yaşımdaymıymışım ve batı klasiklerini okuyacağıma neden bu boş kitapları almışım 🤦♀️gizli pembeli üyenin dedikleri bunlar 😬😂Allah'ım okuduğum her kitaba biri çıkıp boş diyo yaa 😂ama benim için de efsane. Özellikle şu set olanı okumak istiyorum
Ya yavrum köpekçe bilmiyoruz at önlerine iki kemik sussunlar 🤣🤣
Valla hayvan sevgim yüzünden hepsi bak 🤣🤣 yoksa kemik bile atılmaz ahshah
Kasaptan alıyorum ben bak arada ciğer de al da karınları doysun zavallıların 🤣
İçine bir miktar da çamaşır suyu ashha
ahah benim bağlamama gerek yok zaten 😈😈
ah bebeim iltifat ediyosun 😜🤣🤣
Teşekkürler canım ❤❤
Platin üye misin yoksa 😄
Sonunda beni anlayan biri çıktı yaa😂mesala bir kitap dikkatimi çekti yaa onu mutlaka almam lazım. Alasıya kadar sürekli aklımı kurcalar. Gerçekten hastalık bunu kabul ediyorum ama hepsi okunması için 💆♀️aldığım zaman huzura eriyorum. Bunu yaşamayan anlayamaz😬önümüzdeki aya kadar daha almam. Önümüzdeki ay zaten puanlarımla platin üye olucam bir aylık😬😂
Asla bende şov odaklı değilim. Kitap okumayı çok seviyorum. Okunacak rahat 50 kitabım var ve her ay en az 5 tane alıyorum. Ki hiç param olmasın babama desem bana kitap al diye önüme hepsini yığar. Zaten babam sayesinde kitap okuma alışkanlığımı kazandım. Hep alırdı bize. şu an hala okuduğumu görünce çok mutlu oluyor 😂
Teşekkür ederim 🙂bugün biri "bu kadar para verilir mi eee okuyunca nolcak. Boşuna para" diyor. Yaa güldüm geçtim anlatamazsın böyle insanlara ve asla olduktan sonra kitaba verdiğim paraya acımam. Bir gün sıra beklerken hastanede Irvın D. Yalom'un "Güneşe Bakmak Ölümle Yüzleşmek" kitabını okuyorum kadının biri dedi ki "okuyunca noluyor sanki" dedi bende "ölmüyorsun" dedim bakakaldı kadın 😬😂
Cevap
10Cevap
Domuz Çiftliği
1984
Savaş Sanatı
Öğretmen Olmak
Satranç
Para için çalışmıyorum
Borsa 101
Senin cahilliğin benim yaşamımı etkiliyor
Kendimin en iyisi
Ekonomi 101
19 Mayıs
Nutuk
Bazıları vardı bende ama ciltli olanları gördüğümden ciltli olarak almak için aldım :)
Kitaplar fiyatları uzaya erme yarışı yaptığından sadece iki tanecik alabildim 🥺 Ama onlar da iyi ki dediğim gelecek miraslarımdan: Olasılıksız - Adam Fawer'den, Bugün Kalan Hayatımın İlk Günü - Maud Ankaoua'dan
Harikasın ✨ ben de yakın zamanda iki aylık kitap ihtiyacımı karşılayacak kadar alışveriş yaptım. Ve evet maalesef fiyatlar uçuk, indirim kovaliyorum senin gibi😕
Sizin gibi* harikasınız* ( hitap şeklim bir parça yanlış olmuş 🥺)
En son işimle alakalı birkaç tarihi kitap aldım. Uzun zamandır keyfî kitap almıyorum. Kış gelince tekrar başlayacağım inşallah.
Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu, Bir Kadının Hayatından 24 Saat, Korku ve Bir İdam Mahkumunun Son Günü kitaplarını aldım. Hepsini de bitirdim, yeni kitaplar baksam iyi olacak 😅
Veronika ölmek istiyor güzel. Sonunu söyleyebilirim. Veronika var ya aslında... neyse 😂 Bayadır kitap almadım ya. Kaç lira tuttu bunlar?
breh :D

bunu aldm en son. Daha başlayamadım
Kurtlarla koşan kadınlar
Hayır diyebilme sanatı
Bu sabah dr de ufak bir indirim vardı , bunları aldım.
Keyifli okunmalar size de🌸
İstediklerin gelmiş gözün aydın ben okumuyorum maalesef
Sağol teşekkür ederim 🦋kavuştum sonunda kitaplarıma😂
Keyifle oku ☺️
Teşekkür ederim 🙂
Uzun zamandır almıyorum dijitalde istediğim kitaplara ulaşıyorum. Kitap pifuarına denk gelmezsem çok iyi oluyor denk gelirsem bütün günüm orada geçebiliyor çünkü. Neyse en son Saliha Erdim kitabı almıştım.
En son kişisel gelişim aldım kemal sayar dan.
Bu kadar kitabı cidden okuyacak mısınız?
Ne güzel imrendim. Önceden bende okurdum şimdi okuyamıyorum.
Beni engelleyen unsurlar var bebeğim var. Bı yüzden baya ara verdim. Geri nasıl eski halime dönebilirm
-Güneşi Hüzünlüdür Kutup Denizlerinin, -Halk Şiiri 'Seçmeler', -Ben Kirke, -Şahmeran -Akhilleus'un Şarkısı, -Cadının Yüreği. En son bunları aldım ucuzkitapal dan. 3 tanesini okudum.
Lütfü Zivaneli'nin Balıkçı ve Oğlu, Anthony Burgess'in Otomatik Portakal, Gabriel Garcia Marquez'in Kırmızı Pazartesi ve Albert Camus'un Yabancı kitaplarını almıştım tek seferde
Ben zaman bulamıyorum artık kitap okumaya ya normalde çok okurdum şimdi genelde çalışırken sesli kitap dinlemeyi tercih ediyorum
Stephen King son 2yılda çıkan 4kitabını aldım 600gibi bişey tuttu:/
İstediğim diğer kitaplara bakıyorum bakıyorum alamıyorum
İclal Aydın Kalbimin Can Mayası sanırım ya da Gülseren Budayıcıoğlu'nun Görünmeyen Kadınlar kitabıydı aldığım en son kitabın ismi, ikisinden birisiydi
Ikıgai
Erkekler Mars’tan Kadınlar Venüs’ten
Bir İdam Mahkûmunun Son Günü
Suç ve ceza, filler sultanı ve kırmızı sakallı topal karınca, sol ayağım, içimizdeki şeytan
Atomik Alışkanlıklar, Kendime Düşünceler, Dört Anlaşma, Seninle Başlamadı
En son İlyada, Suç ve Ceza, Savaş ve barış daha var sadece bunlar geldi aklıma
Yurtdışında oldugum için artık Türkçe kitap alamıyorum ama en son sanırım insanliğimi yitirirken almıştım+ kitapların ne güzelmiş bir psikolojik roman önerisi yapabilir misin
Wuu nerde nerde indirim var hemen de😂😂
3 kitabı gözüme kestirdim hemen bakıp bulmam lazım
Psikiyatrist
Şizofren
Travma
Fobi de olabilir. Bunlarda gerilim polisiye kokusu aldım 😄
Bunların türü ne olacak geçiyor.
Hepsi ne kadar tuttu acaba
Maşallah 😬
Osho nun kitapları
Seninkiler güzelms
Ya ben yeraltı edebiyatını seviyorm ve korku gerilim romanlarını okumayı mesela veronica ölmek istiyor filan bu bir zevk meselesi herkes begenmek zornda degl
Ayrıca 15 yaş ne alaka cok sacma
Bende anlamadım 15 yaş ne. Bu set olarak aldığım kitap yorumları 2500 küsür yorum var. Bir çoğuna göz gezdirdim bir tane olumsuz yorum yok. O yüzden set olarak aldım. Leyla kitabı gerçek yaşanmış bir olay. Martın Eden şu an en popüler kitaplar arasında. Aynı şekilde Veronika Ölmek İstiyor'da öyle. Gazap Üzümleri ve diğerleride öyle. Yani bakıyorum hiç biri boş değil. Ayrıca türü ne olursa olsun hiç bir kitap boş değil.
En son fotoğrafın kısa tarihi - Walter Benjamin
Gazali -Kalplerin Keşfi
Cengiz Aytmatov- Beyaz Gemi
Phill knight ayakkabı gurusu-mavi okyanus stratejisi,-kendi kendine MBA-Devlerin takım çantası
Livaneli kardeşimin hikayesini aldım bitirdim yeni kitaplar almam lazim artik
Oo havalar tam kitap okumalıkk. 3 ay felan oldu sanırım. Okuyacağım inşallah.
Çekim yasası ile ilgili bir kitap daha
Veronika ölmek istiyor almıştım bitirmek üzereyim
Veronika ölmek istiyor aldım başlayamadım
Hediye geldi kitap 🧙♀️🪄💓
Dün gece dnrdan bir sürü aldım
Bende kendime kitap aldım
Kendim alanimla ilgili kitap aldım en son
'Yaşamak' ama henüz başlamadım
Kpss kitabı almış idim birkaç ay önce
Nurullah Genç " Yağmur ve Rüveyda "
ödünç versene :)
Knut hamsun açlık