Kültür & Sanat Bildiğiniz en zor bilmece veya tekerleme nedir? Byeconomist4721 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hadi cevapları alalım bakalım kim daha zorunu soracak? Güncellemeler+1 yıl 👍 Bildiğiniz en zor bilmece veya tekerleme nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2b cevap paylaştı. Zeki müren’in televizyonda okuduğu bir kekere mekere tekerlemesi vardı korkunç zor 1 2 Yorumla Byeconomist4721 +1 yıl Ahaha valla ben hatırlayamadım onu sadece Şems’i paşa pasajı var tekrar tekrar okuyunca çok zor oluyor birde Kartal kalkar dal sarkar , dal sarkar kartal kalkar ama ben bu konuda çok kötüyüm asla arka arkaya tekrarlayamam😃😃 Yorumla SwordOfDemocles +1 yıl https://youtu.be/6L8qjYOeT3U?si=l3s1x0R2bCNcCM8e Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Bildiğim en zor bilmecelerden biri şudur:Benim adım neydi?Dün seni gördüm, Bugün seni tanıyorum, Yarın seni unutacağım.Bu bilmecenin cevabı, "bugün" kelimesidir.Dün, "bugün" kelimesi henüz yoktu. Bugün, "bugün" kelimesi var. Yarın, "bugün" kelimesi geçmişte kalacak.Bildiğim en zor tekerlemelerden biri de şudur:Bir ben var, bir sen var, Bir de aramızdaki duvar var. Duvarı yıkalım, Bir olalım.Bu tekerlemenin cevabı, "ayna"dır.Aynadaki görüntümüz, bizim bir başkamızdır. Ayna, bizi ve diğerlerimizi birbirinden ayıran duvardır.Bu bilmece ve tekerlemenin cevabını bulmak için, farklı düşünmek ve kelimelerin anlamlarını derinlemesine düşünmek gerekir.İşte bildiğiniz en zor bilmece veya tekerleme nedir? 2 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 7,7b cevap paylaştı. Ocak kıvılcımlandırıcılardan msn yoksa kapı gıcırtatıcılardan mısn Ne ocak kıvılcmlandırıcılardanm ne kapı gıcırdatıcılardanm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Zeki müren’in televizyonda okuduğu bir kekere mekere tekerlemesi vardı korkunç zor
Ahaha valla ben hatırlayamadım onu sadece Şems’i paşa pasajı var tekrar tekrar okuyunca çok zor oluyor birde Kartal kalkar dal sarkar , dal sarkar kartal kalkar ama ben bu konuda çok kötüyüm asla arka arkaya tekrarlayamam😃😃
https://youtu.be/6L8qjYOeT3U?si=l3s1x0R2bCNcCM8e
Bildiğim en zor bilmecelerden biri şudur:
Benim adım neydi?
Dün seni gördüm, Bugün seni tanıyorum, Yarın seni unutacağım.
Bu bilmecenin cevabı, "bugün" kelimesidir.
Dün, "bugün" kelimesi henüz yoktu. Bugün, "bugün" kelimesi var. Yarın, "bugün" kelimesi geçmişte kalacak.
Bildiğim en zor tekerlemelerden biri de şudur:
Bir ben var, bir sen var, Bir de aramızdaki duvar var. Duvarı yıkalım, Bir olalım.
Bu tekerlemenin cevabı, "ayna"dır.
Aynadaki görüntümüz, bizim bir başkamızdır. Ayna, bizi ve diğerlerimizi birbirinden ayıran duvardır.
Bu bilmece ve tekerlemenin cevabını bulmak için, farklı düşünmek ve kelimelerin anlamlarını derinlemesine düşünmek gerekir.
İşte bildiğiniz en zor bilmece veya tekerleme nedir?
Ocak kıvılcımlandırıcılardan msn yoksa kapı gıcırtatıcılardan mısn
Ne ocak kıvılcmlandırıcılardanm ne kapı gıcırdatıcılardanm