Bazı kadınlar duruşuyla güzelliğiyle zekasıyla dikkat çeker bazıları ise zeka sıfır sadece seksle ortada kalmaya çabalayan basit bir et parçasıdırlar. Bunu da basit bir et parçası tarzı kadınlar yapar. Eskiden direk dansı vardı şimdi twerk dansı çıktı yakında da başka bir şey icat ederler.
Fazla gevşek geliyor hele bunu herkes önünde yapanlar hakkında normal düşünemiyorum insanların bilinç altına Seksi sokmaktan başka ne işe yarıyor acaba bu bence sadece çiftlerin özel alanlarında yapılacak bi dans türü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Bazı kadınlar duruşuyla güzelliğiyle zekasıyla dikkat çeker bazıları ise zeka sıfır sadece seksle ortada kalmaya çabalayan basit bir et parçasıdırlar. Bunu da basit bir et parçası tarzı kadınlar yapar. Eskiden direk dansı vardı şimdi twerk dansı çıktı yakında da başka bir şey icat ederler.
Fazla gevşek geliyor hele bunu herkes önünde yapanlar hakkında normal düşünemiyorum insanların bilinç altına Seksi sokmaktan başka ne işe yarıyor acaba bu bence sadece çiftlerin özel alanlarında yapılacak bi dans türü
Twerk iyi de o g... tun olması lszım 😀 yoksa hiç uğraşmayın
bir düşüncem yok isteyen yapar.. beni etkilemez.
Daha dur selfi twork derken daha maymun edecek bu kapitalizm insanlari
Cidden seksi bir dans hakkını vererek yapanları hayran hayran izlerim
Layığıyla yapabilen varsa tadindan yenmez :)
Kendini twerke kaptiramayan kadinda disil enerji yoktur net 😁
Bir de gotsuz kizlar yapmasin biraz kilo alin adafagsjd 🤌
😂😂😂👏👏
İyiyim biraz o konuda 👸😄
❤️👏😀
💋💞
Hmm😏
türk kadınları yapamıyor
bana çok komik geliyor ya niyeyse 😂
😂😂
Bir cok kadının iyi olduğunu düşündüğü fakat teorikte komik duruma düşüren dans
Yakışan yaparsa çekici tabi 😅
Çok güzel dans bence tabi alışmak gerekli.
Güzel yapanlar çekici olur
İtici geliyor bana
😂
Özel olarak erkeğine yapılabilir
Estetik bir olay
Yapanımız yokki jsjsj
Kıçını sallayan tavuk gibi geliyor bana