Kültür & Sanat En sevdiğiniz kara kalem çalışması nedir? Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Ben genellikle anime karakterlerin kara kalem çizimini seviyorum. En sevdiğiniz kara kalem çalışması nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Resimdeki gibi çalışmaları severim güzel görünüyorlar çünkü 0 0 Yorumla
proofstriker38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Kara kalem çalışması çok güzel ama yeteğim yok senin var heralde tebrik ederim 1 2 Yorumla Bravehrart +1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla proofstriker38 +1 yıl Rica ederim Yorumla
ꕤlilylu Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl portre çizimlerini seviyorum, anime çalışmaları da güzel olurdu çizseydim ay savaşçısındaki karakterleri çizerdim usagi çok datluu 2 0 Yorumla
Yunus__tatlıcı Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Saksafon çalan sanatçılar 1 11 Yorumla Bravehrart +1 yıl Çizerken hayal etmesi bile güzel. Yorumla Yunus__tatlıcı +1 yıl 😂😂 Eğer çok düşünerek yaparsan ayrı bi sanat çıkıyor ortaya 😂😂😂😂 Yorumla Bravehrart +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Yunus__tatlıcı +1 yıl İstersen seni çizebilirim kara kalemle Yorumla Bravehrart +1 yıl Gerçekten mi? Yorumla Yunus__tatlıcı +1 yıl Evett büyük bir zevkle ben sanatı zevk alarak yapanlardanım Yorumla Bravehrart +1 yıl Ne güzel Yorumla Yunus__tatlıcı +1 yıl Ee ne zaman görüşüyoruz o zaman Yorumla Bravehrart +1 yıl Görüşecek miyiz? Yorumla Yunus__tatlıcı +1 yıl Evet sanat için 😁🤗 Yorumla Bravehrart +1 yıl Hımm Yorumla
χάσμα Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 39% +1 yıl Fark etmiyor kişi memnun ise her çizim güzeldir kendince 0 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Bu hangi karakter 2 8 Yorumla Bravehrart +1 yıl Ağlayan anime karakteri. Yorumla KnightsSword +1 yıl Anime karakterleri dedigin için belli karakterleri çiziyorsun sandım ben Anladım Eline sağlık Yorumla Bravehrart +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Bravehrart +1 yıl Elimden bu kadar geliyor. Yorumla KnightsSword +1 yıl Ben çöp adamı kötü çiziyorum ne diyorsun sen shfhf Yorumla Bravehrart +1 yıl 😂😂😂 Yorumla ꕤlilylu +1 yıl geliştirirsinn çizimin güzel Yorumla Bravehrart +1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla
geçmişiolmayanadam Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 740 cevap paylaştı. Eline sağlık şaheser olmuş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Resimdeki gibi çalışmaları severim güzel görünüyorlar çünkü
Kara kalem çalışması çok güzel ama yeteğim yok senin var heralde tebrik ederim
Teşekkür ederim.
Rica ederim
portre çizimlerini seviyorum, anime çalışmaları da güzel olurdu çizseydim ay savaşçısındaki karakterleri çizerdim usagi çok datluu
Saksafon çalan sanatçılar
Çizerken hayal etmesi bile güzel.
😂😂 Eğer çok düşünerek yaparsan ayrı bi sanat çıkıyor ortaya 😂😂😂😂
😂😂😂
İstersen seni çizebilirim kara kalemle
Gerçekten mi?
Evett büyük bir zevkle ben sanatı zevk alarak yapanlardanım
Ne güzel
Ee ne zaman görüşüyoruz o zaman
Görüşecek miyiz?
Evet sanat için 😁🤗
Hımm