Güncellemeler
2 ay
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler!
Güncellemeler
2 ay
Gerçekten baya bir ilgilendiniz şurada hangi ic çamasır olmak isterdiniz diye sorsam daha fazla cevap gelirdi kitle seviyesi yerlerde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Halit Ertuğrul " Kendini arayan kadın ' bir kadının güzelliğininin nasıl başına dert olduğunu anlatan bir kitaptı ve konusu çok ilgimi çekti
Kendini arayan adam kitabını biliyorum ama kendin arayan kadın kitabını hiç duymamıştım
@SeyyahÖküz1 doğrudur iki kitap ta var bende kendini arayan kadın kitabını okumuştum ve çok beğendim
Kendini arayan adam kitabını Belki de 25 sene önce okumuştum ortaokuldayken olmalı Belki daha öncesinde bilmiyorum ama diğer kitabın ilk kez duydum
@SeyyahÖküz1 Google den bakabilirsiniz aslında
Bir genç kızın lise yillarinda başlayan güzelliğinin başına nasıl dert olduğunu onu savurduğunu ve mahvolmuş bir hayat hikayesini konu almış bir kitap
Hikaye örgüsünü Az buçuk Bu şekilde olduğunu tahmin etmiştim Çünkü Halit Ertuğrul'un tarzı böyle
çok süper soru sormuşsun diyorlar torpillisin bir yerden belli cevaplara bakıyorum iki üç kişi komiksiniz gerçekten 😂😂😂
2 3 kişi mi şimdi bak ayrıca beni kendinizle karıştırmayın kişi kendinden bilirmiş işi torpil sizin gibi basitlerin işidir
Ne bu kıskançlık art niyet ne saçma sorular soran kişiler var her gün çok süper soru seçiliyor onara de bunu benimki 40 yılįn başında seçilmiş batmış oda kudurun
karahindiba şarabı olurdu, öyle bir kitap zaten var ama olsunduuu
Çok şey bulunur buna ama üretmem lazım shfn şimdilik bir ileri iki geri olsun
Acılardan bir yumak ören kadın
Selim ışık :( canım selim her 6 ayda bir okurum kitabı
Sefil, sinir ve nefret
Yıkılmadı ama ayakta da değil
Aşkı senin rengine boyadım daki kız olurdum
Her şey sandığım Hiç!
acının tatlı tebessümü.
O gün o tuşa basamayan bahtsız
Beyhude Ömrüm
Bi sen eksiktin