b*k vardi gorecek, artik depresyondayim tamamen. :(
Kültürlü bir kız dururken kültürsüz kızı tercih eden kültürlü (gerçi artık bundan şüphe ediyorum) erkeğe ne denilir ki?
b*k vardi gorecek, artik depresyondayim tamamen. :(
Demek ki sende göremediği bir şey onda var ki ona meyil etmiş. Adam gibi adam olmak iyi üniversitelerden mezun olup , eline çantayı alıp takımı üzerine çekip ortalığa çıkmak ile olmuyormuş demek ki. Bak senin gibi bir dahi bile per perişan oluyor. Bu gibi özelliklerini , karşıdaki insanların özelliklerini anlatmana gerek yok. Gönül bu neye konacağı belli olmaz.
Hayatımda en sevmediğim şey böbürlene böbürlene kendimi anlatmaktır. Hiç bir zaman kendimi kimseye anlatmadım. Etrafımdaki tüm insanlar benim nasıl biri olduğumu benimle beraber yaşayarak öğrendiler. Mütevazilik bana göre budur. Olayı farklı bir boyuta taşımışsınız.
İnsanları aşağılayarak mı ya da onların eksilerinden kendine bir meziyet edinip bunu yüzlerine vurmakmıdır?
Mütevazılık her şeyi geçtim insan olmak bunu mu gerektirir?
Kendini hiç bir zaman yükseklerde görme , kendini yetiştirmeni takdir ediyorum fakat diğerlerini de hor görme. Herkesin tercihi farklıdır. Ben kitap okuyorum diye bir başkasının da kitap okuması bekleyemem.
Aynı zamanda herkes kendi için yapar ne yaparsa
Şimdi biraz daha olaylara bakış açını değiştirerek ve hep bana demeyi bırakarak bakmayı denemeni istiyorum senden bunu yapabilirsin sanırım. Kıskançlığını da bir köşeye at ama bu çok önemli
Beklentiyi dusuk tutmakla alakali olayi, sana vermesi gerekenle ona vermesi gereken bir degil.
ki olgunlasmamis insan genelde boyle seylere takilir. guzellige vs.
ben 5 yillik kiz arkadasimi sevdigim halde kafa olarak bana gore farkli oldugu icin ayrildi.
dizi izleyen, dedikodu yapan, evde oturan, fotograf cektiren biriydi surekli.
benim aradigim ise tam tersi, oturup her konuda konusabilecegim, konustugumda bana birseyler katacak insan aradim.
bulamadim, sosyo kulturel duzey yuksekligi aramak baska durum yani, olgunlastikca fark ediyorsun zekanin ve karakterin daha onemli oldugunu.
Birde bir iliskiden ne aradigi onemli insanin
Birdaha okudum da yazimi, fikir ucusmalarim var pardon, yaklasik 12 saattir norolojiye calisiyorum ve tabiri caizse hipomanik bir durumdayim.
okursaniz ve anlamazsaniz, daha toparli bir sekilde duymak isterseniz kafami toparladigim ilk zaman araliginda daha derli toplu bir yazi yazacagim.
iyi gunler :)
Benim kafam yerinde degil kiskancliktan kuduruyorum.. ben de fotograf cekerim ama hani boyle selfi degil gezdigim yerleri cekerim instagramda paylasirim falan... O kizla ne paylasabilir cidden merak ediyorum sevisme disinda..
Kastettigim bunun gibi fotograflar degil, yani ne konusacaklar, ciddi birseyler dusunuyorsalar cocuklarimiz soyle olsun boyle olsun tarzi sohbetler.
seni su kadar seviyorum, sensiz su kadar mutsuzum.
birde sevisiyorlardir yani.
klasik muhabbetler, adiniza uzuldum, sanirim cok sevdiniz :/
Kendini güzel övmüşsün öncelikle bravo, IQ seviyenin yüksek olduğu halde insanları bu derece aşağılamadan gerektiğini bilmemen ise garip gerçekten. O kız Dediğin yerlerden mezun olmuş olabilir, fakat belki ailesinin durumu yoktu veya kendi kişisel problemleri vardı? Bunları biliyor musun veya hiç aklına geliyor mu? Gelmiyor çünkü sen süper zekasın diğer insanları ezme hakkın var öyle değil mi? Ben çocuk Gelişimi okuyorum ve inan bana anormalsin. Ayrıca sevdiğin çocuk o kızı seviyorsa demek ki kısmetinde o yokmuş biraz da böyle bak. Süper zekasın diye herkesi elde edemezsin. İd'ini biraz eğitirsen bu süper egon da ortadan kalkmış olacaktır.
Yapacak birsey yok. Seven insan kulture ona buna bakmıyor. Boyle bir kıyaslama yapmanda yanlıs acıkcası. Banada cok diyorlar mesela. Eskisevgilimi ornek gosteriyorlar "bunun gibi bakımlı giyinisine davranısl rına onem veren kulturlu bir erkek dururken neden o " ama yapacak bisey yok seviyorum işte kalp bu.
Icim aciyor ama :(
Cevap
48Cevap
karsındakinin kültürünün olup olmadıgına nasıl karar veriyosun onun kültürü farklı sadece sen modern kültüre sahipsin o işe eski seylerden hoşlanan türk kültürüne sahip biri ve arkadaslarının sözüne ne bakıyosun ondan daha iyilerine layikmıssın nerden biliyosun onlarında onu beğendiğini için snei soğutmaya çalıstığını
özlü söz e gelince bunda ne var beğenir paylasır ilham gelir yazar. ona bakarsan günümüz yazarlarınında sayfaları var onlarda özlü sözler paylasıyo bu kültürsüzlük oluyosa senin kitabını okuduğun insanlarda kültürsüz çünkü illa onların sözleride paylasılıyor ya da paylasıyorlar.(arastırmadım paylasmıyolarsa amenna )
ve son olarak adam gerçekten kültürlüyse ve iyi bir üniversiteden mezun zeki biriyse belki seni kültürsüz olarak görüyo belki o kiz onun için daha kültürlü nerden biliyosun o kız diğerlerinden farklı geldiği için onun peşinden gidiyodur.
Kiskancligimdan kuduruyorum.. Ama elini vicdana koy be facebook lrofillerimiz artik kulturseviyemizi ele verebiliyor.
Öyle bir yorum yazdım ki kin kustum sizin bu kültür muhabbetinize , sonra yazdığımı okudum kültürlü olmanın okul bitirme ile olmadığını bildiğim için vazgeçtim ve sizin ne kadar KÜLTÜR lü olduğunuzu görünce okul bitirmemiş bile olsa sizi suya götürüp susuz getirecek kültürsüz insanların varlığına mutlu oldum
Kültürlü insan kendini övmez, insanları eğitimi ile aşağılamaz, ego yapmaz.. IQ o biçimmiş okuyanda cern de 27 kilometrelik tünelin manyetik mıknatısını8n helezon yapısallı titanyum oluşumlu tarnsfarmatörlerin kontrolünü sağlayan bilgisayarların yazılımını yazmış sanacak ne çok yazdım yine bee
Kültürlü olman hayata bakış açına neden yansımamış o üzücü. Bir insanın dizi izlemesi ya da (en kötü hatta iğrenç olanı) birinin Kız meslek lisesi mezunu olması mı kültürsüz olduğunu göstermektedir. Senin özlü söz dediğin şeyleri paylaşmak kültürsüzlük değil, o kişinin zevk meselesidir. Evet dediğin gibi eğitim ve kültürün değeri yok. Sen kültürlüsün ama şuanda insan sınıflandırıyorsun. İrkçılık ve faşizmin temelinde yatan insan sınıflandırmakla başlamıştır. Böyle kültür sahibi biri ile olacaksa zır cahil bir insanla olmak daha iyidir. En azından saf ve temizdir. Hemde zır cahili eğitirsin ancak seni asla düzeltmeyiz. İstediğini oku istediğin tiyatro ve sinemalara git ama kafanın içinde bu olduğu için bence çocuk doğru yapmış.
Duyduğuma göre erkekler konuştukları kızların bilgili ama evlendiği insanın kendinden daha aşağı bilgi sahibi olmasını isterlermiş ama dediğim gibi bir duyum sadece
O halde erkeklerin korkak oldugunu soyleyebiliriz..
Genelleme yapmak istemem ama öyle görünüyor..
Bir ilişkide kültür seviyesi, karakter, kafa yapılarının uyuşması en önemli etkendir bence fakat bir etkileşiminde olması gerekiyor. Fiziki olarak hoşlanıyordur ve bir adım önde görüyordur.
Ayrıca bir insanın Myo mezunu olması kültürsüz veya zeki olmadığı anlamına gelmiyor.
Ama simdi facebook profili ele veriyor bazi seyleri anlatabildim mi?
Ne demek istediğini anladım fakat bu konu hakkında yorum yapamayacağım. Adamın bir ilişkisi var neticede. Umarım hakkında hayırlısı olur.
Çürük bir ağaca sarmaşıklarını sarınıp gerçek yüzünü gizlersen böyle olur kırılan sen olursun ve şunuda anlamış değilim niçin konuya eğitim seviyesi kültürel yaşam tarzından bakıyorsun aşkın hiç bir zaman orantısı yoktur olsaydı herkes bakir ve bakire olarak kalırdı
Ben ona en saf halimi sundum v3 en guzel cumlelerimi kurdum o istese yapamayacagim sey yoktu..
hisli bir erkek denir ^ ^
seninle her türlü fanteziyi konuşmuş adam :D ben birini sevdim 4-5 sene aralıklarla birlikteliğimiz oldu ve toplamda bir kere elini tuttum bir kere belini bir kere sarıldım birazda yanağından öpmuşluğum birazda sacını okşamışlığım var.. sen adamla kafanın içinde seks yapmışsın ^ ^
Akıllı adammış denir
Kendine dikkat et senin gibi kızların nesli tükeniyor Sen bir elmassin ama senin değerini bir camcinin anlamasini beklemissin Oysa senin degerinden bir pırlantacı anlar sen camcidan değerini anlamasini beklersen üzülürsun sen seni kesfedeçek pirlantaciyi bekle
Guldurdun :) Ben onu cok saf s3vmistim haketmedim bunu..
Ben ne zaman saf sevdiysem hep kazık yedim bu dünyada kurallar böyle bu arada komik bir durumdan söz etmedim hayat gerçeği bu ender bir türsün ve durumun camcida ki elmas durumu
Peki sana bir soru, Sana biri bir at hediye etmek istese ve 2 seçenek sunsa sana biri hırçın üzerine oturması çok zor bir at diğeri de uysal ne desen onu yapan bir at sen hangisini tercih edersin? (yanlış anlaşılmasın bayanları ata benzetmek gibi bir niyetim yok arada ki farkı açıklamaya çalıştım sadece)
Siz kültürlü kızlar kendinizi üst level görmekten vazgecmedikce duzen değişmez.
Bizler kisaca g. tavan diyoruz.
Kolaya kaciyoruz olay bu.
Ne ust level gormesi mutevazilikten resmen ezildim durdum ama anladim ki mutevazi olmak zararmis..
Aman ona bakarsan bende ne alkol kullanirim ne de gece cikarim siradan bir insan evladiyim iste.
Biraz doğal ol. Mekanik yaşam tarzina kapilma. güzel bir kadın olana mütevazi olma izni vermezler, önce güzelliğini fark ettirirler sonra çevresindeki herkes hatta çevresinde olmayan ama çevresine dahil olmak isteyen herkes onu şımartır sanki güzelliği her şey için yeterli gibi davranır ve o kadın ancak kibirli olur.
Bense kendi halinde bir kızım avrupada okuyorum, Iq seviyem yüksek (kanıtlanmış), sinema, tiyatroya giderim falan...
Adamsa gayet iyi bir üniversiteden mezun, zeki, kültürlü ama özgüvensiz biri.
bu paragraftan sonra senin zekanın olup olmaması konusunda ikileme düşmeye başladım. zekanın yüksek olup olmaması değil zekanın olup olmaması konusunda...
Eğitim ve kültürün hiçbi değeri yok emin ol. Bu devirde özgüvenin önemli. Ağzın ne kadar laf yapıyosa o kadar tatlısındır o adam için
Ha bu demek oluyor ki cinsellik onemli?
Cin Ali okuyorum diye kendini kültürlü sanan bir kezo daha.
cin ali kim canim tanimiyorum ama tanima isterim evrensel bir insanim ama cin aliyi bilemedim petit prince biliyorum cok tavsiye ederim
Şahsen sen kendini çok kültürlü görüyo olabilirsin ama bana göre çok ezik bir kezosun. Petit Prince okuman bu kezoluktan kurtarmıyor seni x2 kezo yapıyor. Bugün bu kadar küçümsenmek sana yeter.
didematar cok atarlisin bebegim ama ben ask acisi cekiyorum farkindaysan biraz kadin dayanismasi yapsan bebegim
Yaa uzulme, ben ITU mezunuyum, sınıf arkadaşım ortaokul mezunu iğrenç bir kızla kursta tanışıp evlendi, herşey dengeli değil hayatta, çocuk oldu, sizin gibi iyi kızlarda bekler durur valla
Itu mezunu bir sevgilisi varmis kizdan ayrilmis sebebine gelince kiz ondan once mezun olmus ise baslamis bizimkide ayrilmis bak okulum bitmedi hala ve askerlik yapmadim.. ama kiz bayagi yalvarmis ustesinden geliriz diye bizimki yinede dinlememis ayrilmis..
Yarin sakin kafayla anlatirim. :( Su an agliyorum. :(
Okumuşsun ama kibirlisin, Allah bir insanı bitirmek istersen ona önce kibir verirmiş.
Kibir mi ne arar kibir bende keske olsa bunlar hep kiskancliktan bebek
Ya banane kim ne okuyorsa okumuyorsa.. Aman bu dunyaya her seviyede insan lazim o farkli bir konu ama cidden onun tarzinda bir kiz degil her sey dengi dengine olmasa bile bunlarin arasindaki fark cook. Sanirim yalnizca sevismek icin sonucta ben avrupadayim adam sevisecek kiz ariyor.
Okumak cahillik alir eseklik baki kalir.
Bkz. Sen
Logos laf soktu cok uzuldum.
onlara sunu deseydin kalp bu eğitims eviyesine ya da kaşa göze bakmıyor sebepsiz seviyorsun ta ciğerin yanıyor die
Kültürlü kızı tercih eder. Dünya'nın sürekli değişmesi gibi kültürünü buna paralel geliştirmesini beklerim. Oturur çizgi roman, mitler, tarihten tartışırım hoş olur.
Myo mezunu olmasi insani kultursuz yapmaz karsindakini kucumser gibi konusmaktan vazgec once
Okumus ve kulturlu olman bisey degistirmiyo bak kiz kapmis adami ;)
Allah askina bana goz kirpan smiley yapma.
Eğitim düzeyin veya kulturlu olmakla aşık olunmaz çunku canım bunlar aşkta boş iş :)
evet anladim biliyorum artik :(
sende diyorsun zaten özgüvensiz biri erkeklerin çoğuna göre değilsin yani kendini geliştirmişsin erkekler kendinden 1 seviye aşağıdakilere bakar aşık olur canım
Ne yani gerileyim mi? Gelecegim parlak ama..
sakın böyle düşünme sadece kaderindeki kişiyi bekle... hep daha ileriye git vardır senden ileri bir erkek muhtemelen oda seni bulur :)
genellemek yanlış aslında bazı erkekler statü olarak kendinden yüksek bir bayanla evlenebilir
bunların hepsi fasa fiso önemli olan insan olmak ve insan kalmayı becerebilmek
Okumakla Adam olunurmu cahillik giderde eseklik baki kalir fazla ozguven iyi degildir onemli aileden be aldigin kendini nekadar gelistirdigin sende olmayan birseyler olmasaydi gitmezdi
Peki ya senin bu konuyu kültur sanat kategorisinde paylaşman ve madem bu kadar fonanımlıdın neden özgüveni eksik bir adam istiyorsun ki bence baya sallıyorsun
Salliyorum isim gucum yok dera calismak yetine
Tamam ayse.
Üfff al bir kezban daha ya bozmayayim diyorum ama tesvik ediyorsun. Bana turkceni ihmal etme diyor kendi yazdigi cevapta 10 tane imla hatasi var mntik hatalarini sayamadim. He bir de turkiye'de yasamiyorsan hic okumamis say bu atarli yorumumu ama turkiye'de yasiyorsan bana b*k atacagina kendine at.
Havalanmasaydin demezdim zaten cunku sidik yarisi icin fazla marj var aramizda ya da yoktur bilmiyorum aman banane ya biktim gidip bukre falan okuyacagim ayse baska bir kitap onerin var mi?
He varos mahalle kiziyim oldu mu ne bu kibir koylu kizi ayse (koylu halkin efendisidir). Arastirma kitabi derken? Turkiyede yasamiyorum ama kitap kategorilerinde "arastirma kitabi" diye bir sey oldugunu sanmiyorum. Neyse dogru sen kim simon de beauvoir okumak kim. Hadi optum bye ugrasamiyacagim ask acimi dindirmek icin bile olsa!!!
Bu kdr cahil olma zorunlu okuma yasi 16. Biraz mantikli hareket et :( bari lise 1-2 terk de.
Ayse yeter cok skildim senden ya kesin o kizin evde kalmis ablasisin sen kardesini savunuyorsun.
Yani bende onun ablasi olsam ben de gurur duyardim kardesim bir muhendise gitti diye.. Ya ben akilsizligimin cezasini cekiyorum adama gidip "seni sevdigim icin kendimi sevmiyorum" demistim bundan 2 ay once.. :( b*k var asik olacak
Ay sonunda acima saygi duydun aman :D
Valla degilim billa degilim ama iste dunden beri okdr cok dusunuyorum ki hani sorunu kendimde aramaya basladim bana tek kelime etmeyecek kdr ne olabilir? Cunku o babasini kaybetti 3 ay once ve bana dedi bir sure yalniz kalmak istiyorum. Ben o bana cevap vermese bile ara ara halini hatrini sordum ettim mesajlar attim ama 3 ay oldu tek kelime etmedi ve dun o kizla facebookta arkadas oldugunu gordum. Tas olsa iki keelime yazardi acaba kibirli mi buluyor havali mi buluyor simarik mi buluyor anlamadim ki ama bence degilim ya gayet mutevaziyim..
Bilmiyorum ama sanmiyorum yani cidden yakismiyorlar... Eskiden ortak arkadasimiz vardi o kizza dedim bak bu kiz sanirim onun yeni sevgilisi o bile dedi "inanmiyorum yuh yani koskoca İstanbul'da baska kiz mi bulamamis"
Ama tabi belki cidden seviyodur bilemem..
hevesini alana kadar o zaman yani o kizla ciddi olmasinin mumkunati yok eger varsada valla artik bu dunyada herseye inanirim :D
canim aciyor :( sabahtan beri yataktan cikmadim hayata kustum resmen ama turkun akli sonradan gelirmis.. ben zaten Nisan'da gidyorum Turkiye'ye o zaman dusecek pesime... Kibirli falan deme ama dunyada ilk 100'e girmis bir sirkette çalismaya baslayacagim istanbul'daki ofisinde yani benim gibi bir kizi kacirdigi icin pisman olacak.. aptal sey (
sende git beni birak ayse :(
umarım hatırlarsın beni AŞIRI... kız :)
bırak gitsin, görgü bilgi, kültür çok önemli.. isterse dünyanın en yakışıklı adamı olsun, kültürsüz kızla takılmayı seçti ise sen ona fazla gelmişsin.. Sen dengini bul derim..
Erkekler benim tarafimdasiniz sevindim valla ama hala icim aciyor :(
Çok ayıp etmiş o arkadaş. Kültür denkliği ilişkilerde çok önemlidir.
Zaten muhendis bayagi iyi bir universiteden mezun ama kendini hep eksik hissediyordu.. diyordum sen zeki kulturlu bir adamsin falan ama onun dedigi napacaksin benim gibi bir adami git okulundan bir avrupali bul kendine
Aşk kültüre mi bakıyomuş daha neler duycaz :) fakir kızı zengin oğlana yakıştıramamak gibi bişey bu ve çok yanlış
Kiskancligimdan kuduruyorm
Akıllı bir erkeğin yanında aptal bir kız görebilirsin, ama akıllı bir kadının yanında aptal bir adam göremezsin...
Valla ben sonunda nerede bir kiro var gidip ona gonlumu kwptiracagim sanirim..
Benim bu olaydan anladığım herkes kendinden bir beden küçük kültürle izdivaç kuruyo
Kültürünüzü poşete koyun
Izdivac kurmak tamam
Aferin
Cevabım hoşuna gitmeye bilir..
https://i.hizliresim.com/rdWkGN.png
Sen bunların hiçbiri yüzünden değil kendini mükemmel sandığın için kaybetmişsin. Ama bunu farkedemeycek kadar körsün.
zatensorunucozmussun-
gonul islerinde kulturun gram degeri olmaz.
Sorunu cozzdum ama kiskancligimdan kuduruyorum..
Sorunun cevabını kendin vermissin. Adam özgüveni eksik olduğu için sana yetemeyecegini düşünüyor olabilir. Sen ona kendisini eksik hissettiriyorsundur
niye eksik hissettsin ya kendisi gayet kulturlu biri :/
İnsanın ne olduğu kadar kendisini nasıl gordugu de onemlidir
diplomaya bakmazki bu işler. adam atom mühendisi olsa faydasız. senin dediğin gibi oda kimsenin göremediğini görüyor bence
Ama hic onun tarzinda bir kiz degil ki ne bileyim cidden sasirdim acaba sirf sevismek icin mi :/
Ama cidden onun yanina yakismiyor bu kiz. Tamam kiz dis gorunus olarak guzel ama hani kultur acisindan cidden anlasamazlar. Kiza denemelerden ne okudun diye sorsa bukre der :/ Muhendis adam gidip daha farkli bir kizla cikmasi lazim bence
Yok ya onunla evlense varya sok olurum. Onum yqnina daha farkli bir kiz gider.
Yemişim kulturunu ben o sıcaklığı paylaşımı bulamadıktan sonra. Kultur neye yarar ayrıca bu senin fikrin bilmiyoruz
Bana cok mutevazisin derdi
Bir erkek her zaman zeki bir kızı tercih eder ama zekilikle çok bilmişlik farklıdır o kızda kültür olarak üstün olabilirsin ama zekasıyla seni ezeceğine eminim.
bu senin kültür bakışına bağlı kültür derken anene töre ataya ana baua eşe saygı kültüründenmi bahsediyoruz yoksa yeni nesil batıkültürümü
aptal sarışın çekiciliği diye bir şey var, illa sarışın olması gerekmez :D
o kizda sarisina donuk bir kumral ben esmer... o esmerlere bayiliyordu hatta ilk asik oldugu kiz esmermis bu kiza acilmis kiz bunu redetmis kiz universitenin en guzel ve zengin kiziymis falan... Ay bak iyi farkettirdin kiz bildigin sarisin ee hani esmerleri seviyordu bu?
bazı erkekler kendilerine ihtiyaç duyan yardım isteyen herşeyin üstesinden gelemeyen kızlardan hoşlanır, kültürlü veya kültürsüz olması ile ilgili değildir. erkek bir işe yaradığını hissetmek ister. esmer sarışın kumral olması da farketmez. esmer severim der ama bu kriterlere uyan sarışın bir kızdan hoşlanabilir :)
Ben erkeklerin ayaklari yere saglam basan kizlardan hoslandigini saniyordum..
GÖnül işlerinde kriter olmaz.. Sen kendini yorma derim
Degil mi kim bilir ben kime gonlumu kaptiracagim
eğer erkeğe uyacak biri isen neden olmasın? kültür, para, güzellik hepsi birer mesele. ancak insanları kandırır
Aşk bu kültürünü değil kalbini seviyorsun. Ondaki kalbi sende göremedi belki.
Dogrudur
Bende sana bısey sorcam neden duzqun temız çocuk dururken neden serseri? Hemen erqen deme... Sen bunu soyle bende sana cevap yazıcam...
Ben onu efendi bir erkek olarak tanimistim ama bugun anladim ki degilmis adi pisligin tekiymis
Bak bu adam ozguvensiz dimi. Sanada demişler sen bunda ne buluyosun demekki sen güzelsin o çocuk çirkin doğrumuyum..
Simdi hem adam çirkin hem ozguvensiz bu adamın seninle nasıl sevgili olmasını bekliyosun? Onun aklındaki dusuncede bu kız bende ne bulucak.. Kabul etmezki olur. Ustume gelmeyin demıssın ama hata sende bence Yanlış anlama.
Gönül bu oya da konar, b. ka da... Boşver gitsin haci abi :)
Ona asik olmus demekki, hersey kulturlu kultursuz demek değil , ne alaka hem okumus cahillerde var...
sadece sorunun başlığını okudum ve diyorumki
1- askerde
2- aşkta mantık aramıyacaksın.
Hakli olabilirsin..
Iste bu tavirlarindan olabilir mi sen avrupada okudun diye kendini ustun goruyosun sen manken gibi olsan ne olur helal l*n o cocuga
Kültürlü olman sevileceğin anlamına gelmez. Hatta yüksek bir egon var. Bunu aşmaya çalış
Gayet güzel özelliklerin var ama gönül bu. Senin kültürlü yanını değil seni sevmemiş olabilir.
Olabilir.. :/
demekki çocukta yeterki güzel olsun gerekirse içi boş olsun ben doldururum mantığı var.. ;)
Bu karşılaştırmayı yaparak kendi cevabını alıyorsun erkek kendinden statüsü büyük birini istemez helee de senin gibi egoyla doluysa
Yazını okumadım Açıkçası zahmet etmedim arkadaşlar gereken cevabı vereceklerdir
gönül bu aka da konar boka da..
Evet konuyor farkindayim. Boka.
Hahaha haklisin valla ama gonul bu iste
Gonul bu gonul :((
Valla benim asik oldugum kiz bildigin anlama ozurlusuydu... bir sey soyledigimde honk diye bakiyordu... kafasi agir basiyordu anlayacagin :D Allahim bir Mala mi asik oldum diyordum :D Bu yuzden seni cok iyi anliyorum
Hayal dunyannn favorim bebeimmm
Zeyno sen sus koylu kizi
Koylu milletin efendisidir.
öbür kızın memeleri daha büyüktür :)
allah seni ne yapmasin guldurdun :D
yüzün gülsün yeter. bu aşk meşk mevzularına fazla takılmamak lazım. hem biz erkekler çok zeki kültürlü hatun sevmeyiz
neden peki?
Çünkü, kariyer kasmış hatunu yatağa atmak, bir an önce evleneyim diye heveslenen daha az kariyerliye göre daha zordur. simdi adam seninle çıkacak, yedirecek içirecek, sonra bin türlü anlamadığı muhabbet edecek, belki üzerinden yıllar geçecek ve sen evlenmeden olmaz diyeceksin. öbürü ise zaten evliliğe şartlanmış ve erkeğini mutlu etmekten başka bir şey düşünmüyor. iki hafta sonra adam sevişip sevişmeyeceklerini öğrenecek. kısacası seninle mevzuyu açması dahi belki aylarını yıllarını alacak. onunla ise bu süre çok daha kısa. (not: yatarlar demiyorum. belki kız evlenmeden olmaz diyecek. ama her halükarda adam ekmek çıkıp çıkmayacağını daha çabuk öğrenir)
Biz onunla cinsellikten konusmustuk ve ona demistim 3vlenmeden olmaz diye bir sartim yok ama ben aska ve samimiyete inanirim bu ikisini bulursam sevisirim diye.. o da haklisin demisti.
daha sevgili olmadan cinselliğe girmen de yanlış olmuş. bu durumda öbür kız belki evlenmeden olmaz dedi ve adam bu daha temiz kız diyip ona gitti bilemeyiz :P
O girmisti cinsellik konusuna.
cinselliği açıp, sen cinselliği istiyorum dediğin halde yürümemişse büyük ihtimalle zarf atmıştır sana. evlenilecek kız aradığı bir döneme denk gelmişsin demekki. senin de bakire olmadığını düşünüp vaz geçmiş olabilir
Yok be bu acik acik bana sordu bazi seyleri bende dedim namus iki bacak arasinda degil ben akil yoluyla hareket ederim eger asiksam ve karsimdakinin samimiyeine inaniyorsam beraber olurum ama 22 yasindayim bugune dek kimseye asik olmadim opusme ilerisine gitmedim cunku bazi seylerin ozel ve degerli oldugunu dusunuyorum falan demistim
valla ne diyim dönüp dolaşıp ilk dediğime geliyoz o zaman. demekki ilk kızın sütyen numarası daha büyük :A
ahahah :)) ya zaten ben de bu konunun uzerinde bukdr duruyorum cunku cidden cok mantiksiz hareketler yapiyor bu adam. bir kere buna demistim benim gibi sevgilin olsun istemezmisin sakayla karisik... Demistiki neden istemeyim ki kim istemez ki seni... Ama diger yandan bir olumsuzluk vardi hep mesafeler var evet dogru ama adam akilli bana dese mesafeler var olmaz anlarim... Ama susuyor olumlu olumsuz bir sey demiyor sanirim kenarda tutuyor adi pislik :((((( ben onun yedek listesinde bir kiz olmam !!!
açılmıyorsa sen hiç o şekilde çıkışlar yapma. yok benim gibisini istemezsinis vs. bunlar bir bayanı biraz ucuz gösteren şeyler değil mi? hepsini geçtim güzellik de göreceli. bana güzel gelen başkasına çirkin gelebilir
* seviyen tescilli mi yanii :DD
Gulme zaten moralim bozuk.
ahahhaa valla kendin kaşınmışsın iyi olmuş mk :D
Ne kasinmasi ya :(
Dengin olmayanla takılırsan böyle olunca içine oturur böyle kıskanmaktan için şişer gözlerin buğulanır nefesin kaçar ve daha bir sürü şey ahahah :D
Adam her ne kadar kulturlu olsada mal galiba
Ne guzel dedin :)
adam sevmiş demekki
Sevsin ne yapayim.. :/
sen çok havalı bişeysin ha böyle benim ıq yüksek yurt dışında okuyorum filan :D sevgi için kültür tek şart mı
Ay keske havali bir sey olsam varya..
kız güzel olmalı
Bence ben daha guzel fizigim manken gibi o balik etli ve o adam manken gibi severdi..
Sevissinler aman :( Ben chanel parfum kullanirim yanlis anlama ama benim ten kokumu kesfedememesi onun icin kayiptir :/
:D :D
Gulme :(
İlişkilerde böyle şeyler olunca içimden gülmekten başka bişey gelmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar