Bayılırım duygu barındıran heykellere. Balerina heykeli almayı isterdim bir de adalet heykelini severim.
Yıllar önce bir heykel görmüştüm bir mağazada. Fiyatı çok pahalı değildi ama nedense almadım. Karar veremedim. Çok değişik bir heykeldi. Resmen duygu vardı heykelde. Bir erkek ve bir kız bankta oturuyordu. Kız küskün gibiydi yüzü hafif dönüktü. Adamda sanki kızın yüzüne affet der gibi bakıyordu. Elini kızın elinin yakınına koymuştu. İnanılmaz romantik duygulu bir heykeldi. Maalesef gözümüün önünde birisi satın aldı. Hep onun almamamın pişmanlığını yaşıyorum.
www.instagram.com/.../?igshid=MmU2YjMzNjRlOQ== buradaki çifte benziyor. Kızın adama düşkün, muhtaç bakışları, elinden tutması o bahsettiğim heykeldeki adamın bakışlarına biraz benziyor. Bu şarkıyı ve görselide çok seviyorum ben. Belkide o duyguyu sevdiğim, onları anladığım için hep böyle bakan yüzleri sevdim.
Oldukça güzel ve sanatsal Heykeller gayet iyi duruyor dekor açısından sanatsal bir çalışma gerçekten ve sanat denince ilk akla gelenlerden biliyormsuun