Kültür & Sanat Çizim konusunda yetenekli miyim acaba? fhjjkb Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 610 Yapay Zekaya Sor Sizce çizimim nasıl olmuş profesyonel degilim öylesine yaptığım bir kartpostal eksik veya hatalı olduğum yerler nedir Çizim konusunda yetenekli miyim acaba? Cevapla Nedir Soruları Kredi Kartı Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,3b cevap paylaştı. Çok güzel olmuş eline sağlık 1 2 Yorumla fhjjkb +1 yıl Teşekkürler 💛 u Barış_LonelyForever +1 yıl Rica ederim 💛
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Çok güzel ve etkileyici yeteneğinin olduğu belli bir şey umarim hayatında bu yenetegin sadece bir yetenek olarak kalmayıp sana karşı bir getirisi olur 2 1 Yorumla fhjjkb +1 yıl Umarım teşekkürler Yorumla
DontJohn Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 92% +1 yıl Yeteneklisin ama yetenek sınavinda bunu istemiyorlar mesela 2 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Ben bu kadarını yapamam şahsen bence gayet yeteneklisin 😄 2 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 558 cevap paylaştı. Eksikliğin yok bana göre. Çok güzel olmuş 😊instangramdan sayfa açabilirsin, orada paylaşırsan eminim ki birçok sanatseverde beğenir 1 2 Yorumla fhjjkb +1 yıl Teşekkür ederim💜 Yorumla ángelsinalasyocéano +1 yıl Rica ederim 😊🌹 Yorumla
1Jokey1 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Çok güzel olmuş emeğine sağlık peki anlatılmak istenen nedir 2 1 Yorumla fhjjkb +1 yıl Bir şey anlatmıyor :)) Yorumla
ҽυɳσια Takip Et Yoda Yaş: 101 , eic 100% +1 yıl Harika olmuş. Elinize sağlık, çok şirin 1 2 Yorumla fhjjkb +1 yıl Teşekkürler 💜💜 Yorumla ҽυɳσια +1 yıl 🌻 Yorumla
FikretinMücadelesi Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Fena değil. Yarı profesyonel diyelim. Biraz daha çaba ve zaman istiyor sanki. 1 2 Yorumla fhjjkb +1 yıl Teşekkürler Yorumla FikretinMücadelesi +1 yıl Rica ederim. Yorumla
yalandünya4242 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl evet banada öğretirmisin evden çıkasım gelmiyor özgüvensizlik sorunum var 1 2 Yorumla fhjjkb +1 yıl Evden cıkmayla ne alakası var Yorumla yalandünya4242 +1 yıl kendimi evde rahat hissederim diye bu tarz şeylerle uğraşmak iyi geliyor derler Yorumla
VladTepesh Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl Çok anladığım bir şey yeteneğin var gibi ama. Ancak cin adam çizebilen bir insandan bu yorum. 0 0 Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Karakalem severim biraz yeteneğim var aşırı iyi olmasa da kendimce yapardım 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 599 cevap paylaştı. Çok tatlı olmuş. 2 0 Yorumla
CausaSui Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,3b cevap paylaştı. Toz pastel mi bu güzel ılmus 1 1 Yorumla fhjjkb +1 yıl Yok normal kuru boya Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl güzel duruyor baya yeteneklisin 1 1 Yorumla fhjjkb +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
püskevit_aşkına Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 92% +1 yıl Evet maşallah çok güzel olmuş eline sağlık ☺️ 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,1b cevap paylaştı. güzel olmuş 3 0 Yorumla
dogukanwt Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl bence asla bırakma 1 10 Yorumla fhjjkb +1 yıl ☺️☺️ Yorumla dogukanwt +1 yıl karakalemde çiziyor musun Yorumla fhjjkb +1 yıl Yani çiziyordım ama pek iyi degil Yorumla dogukanwt +1 yıl bende karakalemde iyiyim Yorumla fhjjkb +1 yıl Porte çiziyor musun Yorumla dogukanwt +1 yıl evett çiziyordum kendi çapımda Yorumla fhjjkb +1 yıl Cok iyi Yorumla dogukanwt +1 yıl sen çiziyor musun Yorumla fhjjkb +1 yıl Yokk Yorumla fhjjkb +1 yıl İyi günlerr😄 Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Güzel çizmişsinn 1 1 Yorumla fhjjkb +1 yıl Teşekkürler 😊 Yorumla
derinkurt06 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl bence çok güzel 0 1 Yorumla fhjjkb +1 yıl Teşekkür ederim 💜 Yorumla
Bugüneşbatsın Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Domatesmi onlar 0 1 Yorumla fhjjkb +1 yıl Bilmiyorum ki görselde böyleydi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Çok güzel olmuş eline sağlık
Teşekkürler 💛
Rica ederim 💛
Çok güzel ve etkileyici yeteneğinin olduğu belli bir şey umarim hayatında bu yenetegin sadece bir yetenek olarak kalmayıp sana karşı bir getirisi olur
Umarım teşekkürler
Yeteneklisin ama yetenek sınavinda bunu istemiyorlar mesela
Ben bu kadarını yapamam şahsen bence gayet yeteneklisin 😄
Eksikliğin yok bana göre. Çok güzel olmuş 😊instangramdan sayfa açabilirsin, orada paylaşırsan eminim ki birçok sanatseverde beğenir
Teşekkür ederim💜
Rica ederim 😊🌹
Çok güzel olmuş emeğine sağlık peki anlatılmak istenen nedir
Bir şey anlatmıyor :))
Harika olmuş. Elinize sağlık, çok şirin
Teşekkürler 💜💜
🌻
Fena değil. Yarı profesyonel diyelim. Biraz daha çaba ve zaman istiyor sanki.
Teşekkürler
Rica ederim.
evet banada öğretirmisin evden çıkasım gelmiyor özgüvensizlik sorunum var
Evden cıkmayla ne alakası var
kendimi evde rahat hissederim diye bu tarz şeylerle uğraşmak iyi geliyor derler
Çok anladığım bir şey yeteneğin var gibi ama. Ancak cin adam çizebilen bir insandan bu yorum.
Karakalem severim biraz yeteneğim var aşırı iyi olmasa da kendimce yapardım
Çok tatlı olmuş.
Toz pastel mi bu güzel ılmus
Yok normal kuru boya
güzel duruyor baya yeteneklisin
Teşekkür ederim
Eline emeğine sağlık bu çok iyi bence
Bence çok güzel olmuş 😍😍
Çok tatlı olmuş
MasallHin var duper eğer sen yaptiysan
Evet maşallah çok güzel olmuş eline sağlık ☺️
güzel olmuş