Benim için kitap okumanın mekanı zamanı yoktur canım istediği zaman kitap okurum ama maalesef kitaba karşı aşırı bağımlılığım yok İşte bugün bu kadar sayfa okuyacağım bunu bugün bitireceğim gibi şeyler düşünmüyorum
Hayır ben bu sıralar maalesef kitap okumuyorum ama en son yüzüklerin efendisi kitabını okumuştum.. ve en çok sevdiğim kitaplar da bunlar
"Yüzüklerin Efendisi" - J. R. R. Tolkien "Harry Potter Serisi" - J. K. Rowling "Ejderhaların Dansı" - George R. R. Martin "Hobbit" - J. R. R. Tolkien "Narnia Günlükleri" - C. S. Lewis "Kralkatili Güncesi" - Patrick Rothfuss "Dune" - Frank Herbert "Kara Kule Serisi" - Stephen King "Ateş ve Kan" - George R. R. Martin "Eragon" - Christopher Paolini "Perdido Sokağı İstasyonu" - China Miéville "Krondor'un Gözleri" - Raymond E. Feist "Amber Yıllıkları" - Roger Zelazny "Kızıl Mars" - Kim Stanley Robinson "Göçebe" - Richard Adams "Ejderhaların İlk Yılları" - Anne McCaffrey "Kara Prizma" - Brent Weeks "Kralkatili" - Lois McMaster Bujold "Sabriel" - Garth Nix "Sissoylu" - Brandon Sanderson "Cehennem Melekleri" - Cassandra Clare "Çocukluğun Sonu" - Arthur C. Clarke "Jonathan Strange ve Bay Norrell" - Susanna Clarke "Kara Şövalye Dönüyor" - Terry Pratchett "Zaman Çarkı Serisi" - Robert Jordan "Bir Tuzak Bin Minare" - H. P. Lovecraft "Yaban Diyarlarda Yabancı" - Diana Gabaldon "His Dark Materials Serisi" - Philip Pullman "Kemikler Şehri" - Cassandra Clare "Diskdünya Serisi" - Terry Pratchett
Kitap okumak seyahatlerin, tatillerin ya da boş zamanların bir aktivitesi değildir. Her an her ihtiyaç duyulduğunda ruhun doyması için ilgi alanınıza uygun kitaplar tercih edip okumalı ve zihninize cimnastik yaptırmalısınız
Okurum, okurum. Aşığım kitaplara, kitapların büyülü dünyasına girmek, karakterlerle bağ kurmak, o karakterlerin ailemden birisi gibi olması müthiş bir şey.
Valla ben filmde izliyorum kitapda okuyorum. Bir ara kitap yazmayıda düşünmüştüm youtube kanalı açmayı filan kitap yazarım belki ama youtube kanalı olarak biraz daha büyüyünce açmayı düşünüyorum 14 yaş 9. sınıf yani bu yaşta öyle şeylerle uğraşmaya gerek yok abuk subuk şeyler yazıyorlar. Onun dışında dil filan öğreniyorum spora filan gidiyorum öyle yani hayat devam ediyor.😒