Profesyonel bir biçimde keman çalan biri için bu kemanlardan biri uygun olur mu? Alacağım kişi müzik öğretmeni. Yoksa başka keman mı bakayım?

Profesyonel bir biçimde keman çalan biri için bu kemanlardan biri uygun olur mu? Alacağım kişi müzik öğretmeni. Yoksa başka keman mı bakayım?

Farklı enstrüman çalıyorum ben ama şöyle söyleyeyim. Böyle netten almayın. Bilen biriyle deneyerek alın. Enstrümanların sesi, işçiliği önemlidir yerinde görmek ve denemek en iyisi. Özellikle kemanın sesi kötü olursa çalmak istemeyeceksiniz ve ilginizi kaybedersiniz. Çünkü sürekli kulağa yakın bir bölgede oluyor.
Anladım, teşekkür ederim.
En iyi keman markaları yazınca karşıma pearl river marka da çıktı. O yüzden bunu da ekledim ama dediğiniz de doğru. Şimdi inkar edemem. 😊
Doğrudur. Zor diyorlar zaten.
İlk defa mı öğrenmek istiyorsun. Öncelikle Türk müziği mi batı müziği mi, buna karar vermiş olmanız gerekir. İkisinin kemanı farklı. Markadan ziyade ses kalitesi ve akord tutması önemlidir.
Bir arkadaşıma hediye olarak alacağım. Türk müziği... Arkadaşım müzik öğretmeni. Enstrümanı keman+piyano ama keman kırılmış. Ben de doğum gününde böyle bir şey düşündüm
Cevap
2Cevap
Bilmiyorum bilsem kemancı başımın tacı derdin ☺️
Ben biliyrorum
Niye gizlisin? Madem öyle hangisi daha iyidir? Hangisini alayım? Başka öneri de olabilir.
Sevişmek karşılıgında olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?