Önerileriniz var mı lütfen. İki ya da üç kitap arasında kalanlar onları da yazabilirler. Şimdiden teşekkürler

Önerileriniz var mı lütfen. İki ya da üç kitap arasında kalanlar onları da yazabilirler. Şimdiden teşekkürler

Halide Edip Adıvar'ın Kalp Ağrısı kitabını şiddetle öneririm, aşk romanlarını öyle çok seviyorum ki, ben aşkı seviyorum, aşkı izlemeyi, aşkı okumayı, aşığım aşka ve Kalp Ağrısı kitabının devamı da var. Zeyno'nun Oğlu kitabı devamı. Akabinde iki kitap önermiş oldum
Okurken ne kadar da ben dedim. Aşk ve romantizmi işleyen her kitabı filmi severim. Aldım listeme incitanem ❤️
🥰❤
🤗
Günaydınnn
Tabiki öneririm aslında suç ve ceza, kürk mantolu madonna, şeker portakalı gibi romanlar önermiycem çünkü yorumlarda yeterince önerilmiş ve anladığım kadarıyla çoğunu okumuşsunda 😄✌🏻o zaman ben de daha farklı üç romanla geleyim sana.. kitabın adı: Replika) Norveç’in Tromso şehrinde Türk ikiz kardeşler, Gökçe ve Esen'nin sürükleyici hikayesi. Bir diğer önereceğim kitaplarsa üç kitap serisi kitabın adı: Şahika feraye) Bir kitabı tekrar tekrar okumak isteyip her okuduğunuzda, aynı heyecanı yaşamak sayfalar akıp gitsin öyle bir kitap olsun diyorsa kesinlikle tüm seri harika meyra ve piruze de harika.✌🏻
Benim en çok sevdiğim kitap yüzüklerin efendisi tabi ki de.. bunun dışında şu kitapları da severim.
"Eragon" - Christopher Paolini
"Sissoylu" - Brandon Sanderson
"Kara Kule" - Stephen King
"Alice Harikalar Diyarında" - Lewis Carroll
şunları da okumayı çok isterdim bir gün.
Yaratığın Çağrısı" - Patrick Ness
"Kızıl Ejder" - Thomas Harris
"Ateşle Oynayan Kız" - Suzanne Collins
"Yol" - Cormac McCarthy
Yüzüklerin efendisi ve Harry Potter serilerini hala okumadığıma inanamıyorum. Stephen King romanlarını bayağı akıcı filme uyarlamaları da var. Şimdi baktım kara kulenin de filmi var. Sağol öneriler için 💙
Rica ederim ne demek <3 Harry potter bende okumadım maalesef ama filmlerini izledim. zaten genelde fantastik okurum hep. Stephen King It kitabı da çok iyi. iki korku filmi var hatta
Evet iki gün karanliktan korkutan film yeni travma hayırlı olsun
Ama komedi de var içinde :) ben gülmüştüm izlerken bu arada pp sensin dimi
Evet bu gün iki defa değiştirdim bu daha iyi bence. İsmimle uyumlu
İkisi de güzeldi ama senin seçimin önemli tabi :) çok masum çıkmışsın onu dicektim
Aynen bu foto daha iyi 👍🏻💅🏻
🌸🌸
Teşekkür ederim <3
Eğer yakın Türkiye tarihine de ilgin varsa Attila İlhan'ın Aynanın İçindekiler serisi. 60 darbesine, Kore Savaşı'na, milli mücadele dönemine, İkinci Dünya Savaşı dönemine farklı pencerelerden bakmanı sağlıyor.
Cevap
14Cevap
seytanin gunlugu
madam bovary
iki sehrin hikayesi
1984
yikilmis kadin
iz
ugultulu tepeler
milenaya mektuplar
ve daha bir suruuuu var ama abartmayayim simdi kskskdkdjfhd
Küçük Erkekler... Nat ve yetim arkadaşlarının çifrlikevindeki hatıraları... Bana hep sahip olmak istediğim sıcak dostluk ortamını yaşatmıştı...
Ben de...
Kadınlar ülkesi, petey, suç me ceza ayrıca Mustafa kutlu kitapları da iyidir kisadirlar çıtır çerez 1 günde biterler
Şu üç eseri kesinlikle okumanı tavsiye ederim
Kürk Mantolu Madonna
Kuyucaklı Yusuf
İçimizdeki Şeytan
Nietszche Ağladığında
Kürk Mantolu Madonna
Şeker Portakalı
Ay çok var hepsini yazasım geldi 😁
Sen de sağ ol🌸
Agatha christe bence çok güzel. Çok sürükleyici ve en sevdiğim yazar.
Geçen Ayşe Kulin'in Yarın Yok romanını okumuştum kısa bir roman ama beğendim, öneririm.
incir kuşları
piruze
elveda aşk
kürk mantolu madonna
suç ve ceza
oncelikle iyi okumalar o zaman ☺️ incir kuslarindan sonra sinan akyuzun bir cok kitabini okumaya basladim psikolojik olarak çok etkiliyor ve dusunduruyor okuduktan sonra 2 gun kitap okumamistim.
Aha da bir hemşerim çıkmış :)
Yabancı elyel i tavsiye ederim güzel bir kitap
Böğürtlen Kışı ve Pal Sokağı Çocuklarını öneririm. İkisini de çok severek ve beğenerek okumuştum.
Ne demek, umarım beğenirsin. 💓
Adam Fawer-Olasılıksız efsane kitap belki okumuşsundur veya jeff gunhus- kabus kitabı olabilir
Nathaniel hawthorne- kızıl damga (kırmızı leke) su an okuyorum (başlar sıkıcı ama sonlarında daha da akıcı oluyor
Rica ederim
İncir kuşları
Beyoğlunun en güzel abisi
Şu an " erguvanlar açarken " kitabını okuyorum o da çok güzel kürk mantolu madonna okuyormuş gibi hissettiriyor
🙏💜
Roman sevmiyorum. Bir çırpıda okunacak kitaplar ilk tercihim... Stefan Zweig serileri gibi
Hayatım boyu üç kitap okudum.
1. Peyami Safa (Sözde Kızlar)
2. Ahmet Mithat Efendi (Çengi)
3. Mutluluk Tuzağı (Russ Harris)
Polisiye ve bilim kurgular sürükleyici olur
Harry Potter, Eragon, Yüzüklerin efendisi.
Okuduğum en sürükleyici kitap
don kişot tu
Satrab
Hayvan çiftliği
Piraye
İnce Memed serisi
Uçurtma Avcısı
Nietszche Ağladığında
Devlet Ana
Ayaşlı ve kiracıları
Momo çok sevmiştim.
Başucu kitabım. ❤️