Psikolojik tarzda en son bu kitabı okudum. Beğendim tavsiye ederim..
Polisiye tarzda çok okumam ama. Yakın zamanda bu kitabı dehşet içinde okudum. Olayların gerçek olması gerçekten ürkütücü.. Bu kitabı da tavsiye ederim..
Gone Girl - Gillian Flynn: Bu roman, bir kadının kayboluşunu ve kocasının onun kayboluşuyla ilgili gizemi çözmeye çalışmasını anlatıyor. İç içe geçmiş hikayeler ve sürpriz twistlerle dolu bir psikolojik gerilim. The Girl with the Dragon Tattoo (Ejderha Dövmeli Kız) - Stieg Larsson: Bu kitap, gizemli bir kayboluşun çözümüne yardımcı olmaya çalışan bir gazeteci ve bir hackerın hikayesini anlatır. Hem polisiye hem de psikolojik gerilim öğeleri içerir. The Silent Patient - Alex Michaelides: Bu psikolojik gerilim romanı, bir kadının kocasını vurduktan sonra neden sessizliğe büründüğünü ve bir terapistin onunla ilgili gerçeği ortaya çıkarmak için verdiği çabayı anlatır. Before I Go to Sleep - S. J. Watson: Bu roman, bir kadının her gece uykudan uyanıp geçmişini unutması ve bir günlüğe dayalı olarak kim olduğunu ve ne olduğunu hatırlamaya çalışmasını anlatır. Gerilim ve psikolojik unsurlar içerir. In the Woods (Ormanın İçinde) - Tana French: Tana French'ın başlangıç kitabı olan bu roman, Dublin'deki bir cinayeti çözmeye çalışan dedektifin hikayesini anlatır. Karakter derinliği ve psikolojik karmaşıklık içerir. The Cuckoo's Calling - Robert Galbraith (J. K. Rowling): Ünlü yazar J. K. Rowling'in takma adıyla yazdığı bu roman, özel bir dedektifin bir ünlü modelin ölümünü araştırmasını konu alır. Karakter gelişimi ve suçun çözülmesi üzerine odaklanır.
Merhaba, Soruma hoş geldin :) Peki kanka. Olsun düşünmen yeterli haha😊
Kitap önerisini aslında yolculuğa çıkarken okuyum sıkılmayım diye istedim. Kitap okumayı çok severim. ama açıkçası bende uzun zamandır kitap okumuyorum. Hem yolculuk bahanesine hemde kitap okuyayım dedim 😅
Polisiye filmlerinde güzel olur elbet. İzlerim ama yolculuğa çıkmadan izlerim. Zaten daha bir kaç günüm var. Güzeldir mutlaka. Önerini izleyeceğim teşekkürler kanki 😅😊
Akşam 10'da olabilir evet.😅Bu çarşambada olabilir. Ama diğer çarşamba olmaz. Çünkü 28'de yolda olacağım. İstediğin bir günü seç bana göre farketmez. Yani hangi gün daha az yorgunsan ve iyi hissediyorsen 😅:)
Bilmiyorum. Sorulmuştur mutlaka ama ben gerçekten o soruyu görmedim ve zaten bir başka sorudan esinlenerek sormadım. :) Tatile çıkacaktım çıkmadan kitap önerisi istedim. Amaç buydu yani yoldada okudum keyif aldım :D Kitap önerin için teşekkür ederim. Mutlaka bakacağım. Elimdeki kitaplar okuduğumda önerinide okuyacağım. :)