Hiç değişmeyen hobiniz var mı?

ben çocukluğumdan beri maymun iştahlıyım. piyano, bale, tiyatro, resim, yüzme, basketbol ve bir kaç tane (dil ile alakalı) kurslara gittim. her başladığımda çok hevesli gidiyorum ama sonrasında birden uzaklaşıyorum ve sıkılıyorum. çocukluk arkadaşımla aynı dönem bale kursuna başlamıştık 5-6 yaşındayken hatta konservatuarı tek seferde geçmiştim ben o ise 2. snde kazanmıştı hevesim kazanana kadardı sonra başka alana yöneldim ama o arkadaşım şimdi üniversite de konservatuar okuyor bale alanında ve çocukluğundan beri vazgeçmedi. ben niye böyleyim bilmiyorum ya her işe el attım ama hiç bir işte öne çıkamadım. benim gibi olan var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
yüzme de yine uzun sürdü sabrettim hem fb hem gs de lisanslı yüzücüydüm tabi onu da bıraktım. şimdi hobilerimden birini sıkılıp bırakmasaydım belki daha farklı yerlerde olacaktım. hırslı olmamamdan kaynaklı sanırım ya da ailemin her istediğimi yapması ve bana baskı kurmaması beni böyle şımarık biri haline getirdi bilemiyorum ama yaşım ilerledikçe çok pişmanlık duyuyorum. herkes bir yerlere gelebilmiş ben ise param var ama parladığım bir alan yok offf
Hiç değişmeyen hobiniz var mı?