İyi geceler
Bir şeyler çizmeyi seviyorum. Ama maalesef yeteneğim yok. Sizce nasıl? Çok mu kötü? Kimse beğenmiyor. Bir az daha çalışsam iyi çizebilirmiyim acaba? Bu arada eğitim filan almadım. Kendi kendime çiziyorum öyle.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İyi geceler
Bir şeyler çizmeyi seviyorum. Ama maalesef yeteneğim yok. Sizce nasıl? Çok mu kötü? Kimse beğenmiyor. Bir az daha çalışsam iyi çizebilirmiyim acaba? Bu arada eğitim filan almadım. Kendi kendime çiziyorum öyle.

Çizdiklerine bakılırsa illüstrasyonla ilgilisin, eksiklerini söyleyeceğim kötü çizmişsin gibi anlamayın yapmayı bilmediğiniz bir şeyi kötü yapamazsınız. Persfektif çizimlerin yanlış tekniğini bilmiyorsun ilk etapda tek noktadan kaçmalı persfektif tekniğini öğrenmelisin.
Objeleri gelişi güzel çizmişsiniz ama geometri kurallarına dikka edin çizgisel resim tekniklerini, referanslı çizimi öğrenebilirsiniz.
Siyah-gri-beyaz renk geçişlerine çalışabilirsiniz doku ve gölgelendirmeleri daha iyi yapmanızı sağlar.
Dereceli kalemler kullanmışsınız ama renk geçiş çalışmasını farklı dereceli kalemlerle denerseniz hangisini ne zaman kullanacağınızı çözersiniz.
Kontrler hep aynı kakınlıkta kontr kalınlığı ile resimlerinize derşnlik katmış olursunuz.
Ressam değilim ama bu teknikleri kullanırsanız çalışmalarınız küçük bir hareketle çok farklı seviyelere çıkar bence yeteneğinizde var.
Cevap
8Cevap
bence güzel olmuş
çizimlerin güzel de gelişmesi lazım o da olur zamanla
Hayır gayet güzel. ÖZellikle birincideki perspektif çok iyi olmuş :)
Resim konusunda iyiyim... fena değil bence fakat resim nasil desem gorsel haviza ile ilgili...
Gayet güzel bir de eğitim alsan daha da iyi çizebilirsin tâbi
Canlı şeylerin (insan hayvan gibi) resimini çizme çok günah
su kadar yetenekli olsam yeterdi
8. Sınıf çizimleri gibi
güzel olmuş
Gayet iyi
Çocuk yapmış gibi.
Guzel ben begendim
ver mehteri
Güzel
Beni cizermisin
Gayet güzel devam et