Merhabaa 🌸
Ben bir kere müzik dersinde tüm sınıfın ve öğretmenin önünde Adele - Rolling in the deep söylemiştim 😅. Herkes türkçe şarkı söylerken benim yabancı söylemem herkesi çok şaşırtmıştı ama öğretmen beğenmişti. 😂

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhabaa 🌸
Ben bir kere müzik dersinde tüm sınıfın ve öğretmenin önünde Adele - Rolling in the deep söylemiştim 😅. Herkes türkçe şarkı söylerken benim yabancı söylemem herkesi çok şaşırtmıştı ama öğretmen beğenmişti. 😂

9. sınıfta ingilizce dersinde performans ödevimizdi. Üç kişi gruptuk inna-goodbay söylemiştik. Teneffüste bütün arkadaşlarım sesimin çok güzel olduğunu söylemişti. Ancak ben normalde sesimi hiç beğenmediğimden inanmadım ve o günden sonra hiç canlı şarkı söylemedim. Üstünden 9 yıl geçmiş🙃
Ay hayır jdıdjdı
Şimdi ilkokulda olsaydım kesin BP'den birşeyler söylerdim ya da Jisoo-Flower söylerdim hatta dansını da güzel yapıyorum onu da yapardım ahaha 😂
Tabii sensiz olmaz bebek 😅🌸
Ahaha money de ki twerk kısmı için söylerdim o şarkıyı 😂 dallıı bılllssss dalı bıllss 🧚🏻♀️😂
🧚🏻♀️
Evet söylemiştim. Müziği İsmail Dede Efendiye ait vals tarzında bestelenmiş, Osmanlı Devleti'nin ilk batılılaşma örneği olan eseri "YİNE BİR GÜLNİHAL" şarkısı.
https://www.youtube.com/embed/IhI1WDZzT-silkokulda söyledim mı hatırlamıyorum ama lisede şiir okumuştum. sağ olsunki hoca geçirmişti beni edebiyattan ahahahajdjjs
Cevap
14Cevap
Söylemedim sanırım. Ya da hatırlamıyorum
İlkokulda değil ama lisedeyken bu şarkıyı söylediğim için kendimden utanıyorum
Yok biz Yaranamdım yavrum yaranamdım şarkısıyla dans ettik
😂
ben hiç şarkı söylemedim hep şiir okudum
2 mısra okurdum öğretmen yeterli derdi 5 verirdi :)
Başka arkadaşım söylerdi ben org çalardım. Haricen müzik eğitimi aldığım için orgum vardı flüt yerine onu götürüyodum
ilkokulda hayatimi s*ktikleri icin dalga gecilme korkusundan veya utanmamdan dolayi soylemedim. hiç
Evet ya ahahdjf müzik dersinde ödev verilmişti herkese onun için söylemiştim.
Hiç söylemedim ama bir arkadaşım çok güzel söylüyodu.
İlkokuldayken konferans salonunda okulun önünde rezil olduğum doğrudur jdjdjd
Evet, söylemiştim. Daha sonra ortaokul ve lise dönemlerinde ise müzik enstrümanı çalmıştım.
Tüm okulun önünde bile söylemişliğim var, youtubede videosu bile var :ddd
Yok ben yapamam
Patlattım bir ilahi. Yanık yanık.
hayır ama 23 nisanda şiir okudum
Evet sesim beğeniliyor du
Yapma yanarız oraları karıştırma 😅
Söylemedim
Kesinlikle hayır
Hayur
Evet 🤦
Ben utangaçtım
Söylemişimdir