AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Kült filmler mi kastınız, yoksa popüler olan mi
İkiside
Sinemayı severim de gelen yok tekte sıkılıyorum
Aynı sorunu bende yasadım oppenheimer ve barbieye yalnız gittim :(
Yaa oppenheimer a bende gitmek istiyorum nasıldı beğendin mi
Yani şöyle soyleyim acayip güzeldi sadece biraz yorucuydu süre uzun ve klasik nolan filmleri anlatımı karışık olur zaten ama kesinlikle izlemelisin
Rdj yi cok begendim oyunculuğunu
Tek başıma eglenmiyorum ki en kotu arkadaşlarımdan birini para karşılığı goturucem jsjsj
Jdhdhdhd Valla ben arkadaslarımı cağırdım tek gitmek zorunda kaldım gelmediler çoğu benden önce izlemiş :( bu arada ismim utku merak ediyorsan
Marvel filmlerini severmisin bu arada ki şu an ki filmler kötü de
İlk mcu filmleri daha guzeldi
Benim de İlayda. Seviyorum diyemem ama izlerim. Ben daha çok felsefik bilim kurgular izliyorum onlar ilgimi çekiyor
Memnun oldum bende bilim kurgu severim yani marvel eskisi gibi değil zaten bende artık oyle bayılmıyorum süper kahraman filmleri sıktı aslında onerdiğin varsa bir kaç tane varsa felsefik bilim kurgu izlerim ben mesela ben her şeyin teorisini izlemiştim baya güzeldi
Butterfly effect i izlemistim ben Türkçesi kelebek efektiydi eski bir film ama ben çok sevmiştim içeriğini çok anlatmayım belki izlemediysen hevesin kaçmasın😄 onun dışında Agora filmini öneririm bu da ilk kadın filozofu anlatıyor ancak eğer tarihe ilgin var ise hoşuna gidebilir özellikle içine en çok dikkatimi çeken şey orta çağda din tartışmalarınadikmat cekmesiydi
Tartışmalarına dikkat*
Oooo ikisini de duydum ama izleme fırsatım olmadı ama izleyecem mutlaka :)
Çizgi film izler misin shdjdj
Yaaa tabiki poncik cocuksu biriyim izlerim 😅 eski cizgi filmi yenilerden mi gumball sürekli dizi camp lazlo afacan dennis falan vardı onlar çok guzeldi fosterın hayali dostlar mekanı ah be çok özledim
Küçükken Winx hayraniydim bir ara tekrar izlemeye başlamistim ama ara verdim onun dışında Shrek i çok seviyorum jshsjs
Haaa animasyon filmleri de seviyorsun cok iyi 😊 yaa ne yalan soyliyim kucukken bende winx izlerdim hddhdh ve animasyon filmi olarak madagaskar buz devri alvin ve sincaplar severdim ama shrek de cok guzel onu dısında cizmeli kedi falan
Senin burcun ne ya sjjss
Akrep senin
Aa ben yengeç ya da balık olmanı bekliyordum ben ikizlerim
Evet yaa genelde herkes balık oldugumu dusunuyor :) yani burclardan cok anlamam ama iste bazen duygusalım ondan galiba jsj klasik ozelligi sanırsam
Dizi izler misin?
Bu arada alakasız bir seu soylecegim beni goren cogu kisi beni daniel raddciliffe benzetiyor beni goren harry potter diye sesleniyor 😅😅
İzlerim tabikii
Daha cok dizi izlerim aslında
Succession barry better caul saul lost breaking bad white lotus baya izledigim var the boys cok severim
Ahahah merak ettim zaten ilgimiz ne ise ona dönüşüyoruz ya. Bu arada ben daha Harry Potter izlemedim çok merak ediyorum ama bir gün izlicem hdjsk
Evet kesinlikle dogru bende harry potter i cok gec izledim 3 yıl once oyle hayranıyım diyemem ama zaten kült bir seridir izlenir yani
Geç izleyen tek ben değil misim sevindim😅
Evet 😅 bu arada Instagram kullanıyormusun
Evet ama faks olarak
Fake*
Anladım olsun bende cok bir sey paylasmıyorum dbdb bu arada okuyormusun :)
Okudum bitti şimdi tekrar okuyacağım hatta bugün tercih yaptım
Sen
Benim iki dersim uzadı okul benim normalde bu sene mezun oluyordum ve şu an staj yapıyorum 40 gunluk belediyede bölümüm halkla ilişkiler bu arada
Hayırlı olsun bu arada hangi bölüm istiyorsun
Teşekkür ederim felsefe istiyorum
Cok guzel :) benimde lisede felsefem iyidi hdhdhdhd
Bak şimdi sınava tabi tutarım seni jdjdjd
Jsjsjsj sadece lisedeydi aslında yoksa sınavı gececiğimi zannetmiyorum 😅
Nerelisin bu arada onu sormadım
Sakarya ama doğuma büyüme İstanbul sen
Trabzon bende
Acaba biz seninle daha önceden konuşmuş muyduk tanıdık geldin jdjdj
Yaaa dimi bana da oyle geldi instagram film sayfan var mı
Dinazorlu kaydırak senin hesabın mı
Ben sende engelliyim jsjsjs
Hatırladım seni ben
Engellimisin ne zaman
Yok degil
Nerden hatırladın
Dinazorlu kaydıraktan mı
Olur olmadık yerde takipten cikarmistin bende bir iki söylendim sende bana engeli bastin sjjsj
Yok o ben değilim hesabımda bir şey yoktu zaten benim
Hic hatırlamıyorum ama burada mı oldu instagram damı
Instagram
Haaa okey
Valla hic hatırlamıyorum ama baya oldu mu
3 ay olmuştur da bana attığın engelin hesabını ver sen disjdk
Ben sana ne zaman engel attım ki valla hatırlamıyorum
Engelnen hesaplara baktım ilayda isimli biri yok ama
Jsjssj
Benimde kafam karıştı ben kolay kolay engellemem insanları ama boyle bir serefszlik yaptıysam özür dilerim :(
İsmim öyle değil zaten b ile başlıyor _ ile bitiyor jsjdj
Mavi pp var o mu
Evet
Galiba o ya cidden ozur dilerim nasıl oldu boyle bir sey anlamadım
O zamanlar bende anlamamıştım ama olan oldu ne diyeyim
Ne konusmustuk ki o zaman harbiden gerizakılıyım :(
Aynen yaaa aslında dogru
Her zamanki normal konuşmamızı ettik sen nedense beni takipten çıktın takipçilerinden de çıkardın yerine yeni kişileri ekledin bende haliyle sinirlendim sonuçta çıkarmanın bir nedeni olmalıydı tabi sen beni dinlememek için ya da doğruları duymamak için diyeyim engelledin
Valla bunları yasadık mı hic hatırlamıyorum yani tekrar ozur dilerim o gun ne yasıyorsam dhdhdhdhd
Cidden rezil oldum şimdi
Ahahah hep bu anı beklemistim ama djjdjdjd
Jsjsjs beni affetmen icin ne yapabilirim yoksa affedin mi ki affedilemez bir sey de
Valla bilmiyorum sen kendini affettireceksin gerçi yine aynı engeli yeme ihtimalim var nasıl güveneceksem
Yaniii söz bu hatayı bir daha yapmayacam ozur dilerim ne olduğunu tam hatırlamıyorum sen yine takip atmak istersen atarsın kabul ederim şu an hatırlamaya çalısıyorum nasıl oldu diye
Ndndjdjddj
Ben senin hesabını hatırlamıyorum zaten djdj
Hatta sen beni de gördün resmimi yani
Resmini valla onu hic hatırlamıyorum
İsmim utkukaganaydin intse
Senin dünyadan haberin yok hdjd