roman hikaye deneme makale yazmayı çok seviyorum fakat önemli bir sınavım dolayısıyla bir süredir yazmıyordum. şimdi tekrar başlamak ve kendime ciddi bir hobi oluşturmak için yazacağım fakat herhangi bir uygulama bilgim yok hangi sitelerde yazmaya başlayabilirim? çokta önemi yok ama ufak tefek kazançta sağlayabileceğim bi platform olsa fena olmaz.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
e-kitap değil ama öykü ve şiir yazmıştım kendi hâlimde.
gel gelelim nerede yayınlayıp biraz da para kazanabilirsiniz. bence bakın sevgili dostum, ilk memnun kaldığınız bir öykü/roman/şiir her neyse yazın. içinize sindikten sonra bunu düşünün. mesela amazon ve fliphtml5 gibi platformlardan e-kitap yayınlanabilir ama türkçe kabul ediliyor mu orasını bilmiyorum pek.
bence yazmak ve yazdığınızdan para kazanmak istiyorsanız en iyi yolu e-kitaptan ziyade yarışmalar olacaktır.
https://edebiyatyarismalari.com/
bu sitede bir sürü kategori için yarışmalar var. ciddi meblağlara da sahip bazı yarışmalar çünkü belediyeler düzenliyor bazılarını. dolayısıyla örneğin öykü yazdınız, öykü yarışmalarına yollamanız hem o öykünün yayınlanmasını hem de para ödülü kazanmanızı sağlar. fakat yarışmaları kazanırsanız eğer telif hakkını onlara devretmiş oluyorsunuz o da aklınızda bulunsun.
yine de e-kitap düşünüyorsanız bazı yayınevlerine başvurabilirsiniz. internette denk geldim ben. aslında güzel bir e-kitap platformu biliyordum ama maalesef adını unuttum bulamıyorum da. orada türkçe de yayınlanıyordu kitaplar.
aslında yıllardır bir şeyler yazıyorum fakat kendimi ölçmek ve diğer insanların yazdıklarım hakkında yorumlarını görmek istiyorum o yüzden bir platform arıyorum
yaklaşık 6 yıl önce devletin yaptığı birkaç çocuk deneme şiir yarışmalarına katılıp dereceyle bitirmiştim ama sanırım çocuk olduğumuz için pekte ciddiye alınmamıştı çünkü bana başarıma dair hiçbir şey verilmemişti
kazanç pek önemli değil de kendimi ufak tefek ölçmem için ne önerirsiniz nasıl bir adım atmalıyım ve nasıl bir yol izlemeliyim
dediğim gibi yazdıklarınızı yarışmalara gönderebilirsiniz. hem yayınlanır hem ödül kazanırsınız.
birde yayınlandıkça, daha sonraları örneğin bir roman yayınlatmak istediğinizde bir yayınevine, süreci daha kolay atlatabilirsiniz daha önceden ödül aldığınız ve bazı eserleriniz yayınlandığı için.
tamamdır çok çok teşekkür ederim çok sağolun
rica ederim
kusura bakmayın çok vaktinizi aldım fakat bir şey daha sormam gerekiyor
yaşadığımız şehirdekilere mı katılabiliyoruz sadece örneğin kayseride bir yarışma varmış fakat benim oraya gitmem mümkün değil sadece internet üzerinden katılma şansım oluyor mu oraya gidemesem de
tabii ki şehir dışındakilerine katılabilirsiniz. yarışmanın şartnamesini okuyun. örneğin eğer başvuruları internet üzerinden kabul ediyorsa belirtir. bazıları kargoyla başvuru ister bazıları e-mail üzerinden.
fakat bildiğim kadarıyla ödül almak için oraya gitmeniz gerek, gerçi bazıları internet üzerinden de direkt hesabınıza ödülü yolluyor ama dediğim gibi özellikle belediyeler o şehre gelmenizi ister ödül için.
tamamdır çok çok teşekkürler tekrardan
rica ederim, başarılar.
Ben aslında podcast çok severim ve ara sıra kitap okuyarak ses kaydı alırım geçenlerde birini spoty'e yükledim. Wattpad biraz önyargılı bir uygulama ancak. Yazdığınız kitapları ses kaydı alıp ücretsiz bir şekilde spoty'e yükleyebilirsiniz ilerleyen dönemlerde Çalma sayısı arttıkça gelir elde edebilirsiniz. Sonrasında ise kitabınızı bastırabilirsiniz belki
wattpadş 5 yıl önce kullanıyordum ve gerçekten tuhaf bir kitlesi var daha çocukça ve t*cavüz t*cizi normalleştiren tuhaf hikayeler gördüm istediğim kitleyi bulabilir miyim bilmiyorum
podcast kayıt alabilecek kadar özgüvenim var mı ve sesim yeterince iyi mi bilemedim açıkçası ama eğer nickini atarsan destek olmak için seni takip edebilirim tavsiyen için çok teşekkürler
önerebileceğin başka bi platform var mı
Ne yazık ki bilgim olan farklı bir platform yok üzgünüm. Dilersen ses kaydı alma konusunda sana yardımcı olabilirim. Ben deneme amaçlı yaptım reklam olmasın özelden atabilirim istersen. Mantığına bakarsın ve çevrene önerip ordan yayılabilirsin. Diksiyonun iyi olsun yeterli ses kaydı almak için. Prof mikrofona ihtiyacın yok. Bir yapay zeka sesi temizliyor zaten öğretebilirim sana...
istek atayım
wattpad ile basla, potansiyelin buyukse ulasielar sana
orayı 4 5 sene önce kullanmıştım bir kitabım popüler olmuştu ama çok çocukça bir kitaptı şimdi daha yetişkin bir yaş kitlesine hitap etmek istiyorum sence o yaş kitlesine ulaşabileceğim bir uygulama mı
hayir değil, bana ulasin isterseniz yardimci olayim
cok sevinirim
tamam istek atin
attım