Kültür & Sanat Görseldeki mekanda bir kitap okuyacak olsan bu hangi kitap olurdu 📚 ? rapunzely Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Görseldeki mekanda bir kitap okuyacak olsan bu hangi kitap olurdu? 📚 Görseldeki mekanda bir kitap okuyacak olsan bu hangi kitap olurdu 📚 ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
iwont Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl körlük - josé saramago.bazen kitaba ara verip manzaraya bakardım. görebilmenin ne kadar güzel bir şey olduğunu düşünürdüm. 1 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Her şeyi okuyabilirimde bu mekanda büyük ihtimalle edebiyat dergisi okurdum. 1 0 Yorumla
Agnus_Dei Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl monte cristo kontu'nu okurdum tekrardan. bu uzun macera için oldukça muhteşem bir yer. cidden ne uzun romanlar bitirirdim orada. 0 2 Yorumla Gimme_More +1 yıl Filmi de çok güzel, Jim Caviezel'in oynadığı ama kitabı başka bir seviye gerçekten :) Yorumla Agnus_Dei +1 yıl evet 2002 yapımı filmini çok beğeniyorum Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 608 cevap paylaştı. Küçük şeylerin tanırısı olabilir. Ama mekanda rakı ve slow müzik daha iyi gider. 0 0 Yorumla
erkinkrsy Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 83% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,5b cevap paylaştı. Klasiklerden birini okurdum. Kuvvetle muhtemel '' Monte Cristo Kontu'' 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kurtlara koşan kadınlar olurdu, çünkü devam etmek istiyorum. 0 0 Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 595 cevap paylaştı. Macera kitabı severim ben muhtemelen bir macera konulu kitap olurdu 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bunu okumak isterdim
körlük - josé saramago.
bazen kitaba ara verip manzaraya bakardım. görebilmenin ne kadar güzel bir şey olduğunu düşünürdüm.
Her şeyi okuyabilirimde bu mekanda büyük ihtimalle edebiyat dergisi okurdum.
monte cristo kontu'nu okurdum tekrardan. bu uzun macera için oldukça muhteşem bir yer. cidden ne uzun romanlar bitirirdim orada.
Filmi de çok güzel, Jim Caviezel'in oynadığı ama kitabı başka bir seviye gerçekten :)
evet 2002 yapımı filmini çok beğeniyorum
Küçük şeylerin tanırısı olabilir. Ama mekanda rakı ve slow müzik daha iyi gider.
Klasiklerden birini okurdum. Kuvvetle muhtemel '' Monte Cristo Kontu''
Kurtlara koşan kadınlar olurdu, çünkü devam etmek istiyorum.
Macera kitabı severim ben muhtemelen bir macera konulu kitap olurdu
Nazım Hikmet okunur burda🥰
Bilim teknoloji kitapları
burada bir şey yapmaya kıyamazdım 😍
suç ve ceza
Jane eyre
Aşk romanı olabilir