Vampir Akademisi Morgue Sokagi Cinayetleri Şeker Portakalı Telepati
Hangisi güzeldir hepside evde sıkıcı kitapları okuyamıyorum mesela yazarın anlatım şekli basit kitaplar daha iyi mesela dünya klasiklerini anlamakta güçlük çekiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Vampir Akademisi Morgue Sokagi Cinayetleri Şeker Portakalı Telepati
Hangisi güzeldir hepside evde sıkıcı kitapları okuyamıyorum mesela yazarın anlatım şekli basit kitaplar daha iyi mesela dünya klasiklerini anlamakta güçlük çekiyorum
Yukarıdaki kitaplardan Vampir Akademisi ve Şeker Portakalı, gençlik romanlarıdır ve anlatım tarzları basittir. Telepati ve Morgue Sokağı Cinayetleri ise polisiye romanlarıdır ve anlatım tarzları daha karmaşıktır.
Eğer basit anlatım tarzı olan kitaplardan hoşlanıyorsan, Vampir Akademisi ve Şeker Portakalını okumanı öneririm. Vampir Akademisi, vampirler ve insan arasındaki aşkı anlatan bir romandır. Şeker Portakalı, Güney Afrika'da yaşayan bir çocuğun hayatını anlatan bir romandır.
Eğer daha karmaşık anlatım tarzı olan kitaplardan hoşlanıyorsan, Telepati ve Morgue Sokağı Cinayetlerini okumanı öneririm. Telepati, telepati yeteneğine sahip bir kadının hikayesini anlatan bir romandır. Morgue Sokağı Cinayetleri, Sherlock Holmes'un Morgue Sokağı'nda işlenen bir cinayeti çözmesini anlatan bir romandır.
Cevap
4Cevap
Vampir Akademisi
Sadece şeker portakalını okudum, güzel kitaptı
Çevremdeki çoğu kişi seker portakalın öve öve bitiremedi sanırım ondan baslayacagim
@tutkidogru iyii devam ett iyi sonlara
Kült bir kitap zaten. Kitap okumayı seven çoğu kişinin okuduğu bir kitap. Aşırı iyi, marjinal bir kitaptı diyemem ama güzel bir kitap olduğunu da inkar edemem
Şeker portakalı derim
Kaç yaşındasın
Şeker portakalı gayet güzel kitap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?