Kültür & Sanat 21 yaşından sonra bale yapılır mı, balerin olunur mu sizce? Thanatossx Takip Et Xper 1 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bale Güncellemeler+1 yıl İstanbul'da Aramızda balerin olan var mı bana yardımcı olabilecek? 21 yaşından sonra bale yapılır mı, balerin olunur mu sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Evet yapılır neden yapılmasın ki 0 1 Yorumla Thanatossx +1 yıl Bende öyle düşünüyorum
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 322 cevap paylaştı. Yapilir canim neden yapilmasin Sadece çocuklara göre biraz daha zor esnersin daha zahmet çekersin ama sonuç olarak on numara da yaparsin 0 4 Yorumla Thanatossx +1 yıl Tenkyuuu Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl You are welcomeNickinin anlami nedir?, Yorumla Thanatossx +1 yıl Yunan mitolojisinde ölümü simgeleyen tanrı demek Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl Anladim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Olunmaz bale eğitimi çok küçük yaşlarda başlar vücudun esnekliğinden faydalanmak için 1 12 Yorumla Thanatossx +1 yıl Üzdü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Maalesef ben küçük yaşlarda kıkırdaklar kemikleşmeden başlamıştım Yorumla Thanatossx +1 yıl Balerin misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç yaşındasım Yorumla Thanatossx +1 yıl 21 Yorumla Thanatossx +1 yıl Sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazayım sana Yorumla Thanatossx +1 yıl Olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takip ettim Yorumla Thanatossx +1 yıl Bende ettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazdım Yorumla
Nnnngjj Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Profesyonel dansçıyım , üzgünüm ama olunmaz :( 1 6 Yorumla Thanatossx +1 yıl Nerde dansçısın mesaj atabilir misin bana konuşabilir miyiz birkaç bişey sormak istiyorum Yorumla Nnnngjj +1 yıl Olur takibe alayım seni 😊 Yorumla Thanatossx +1 yıl Mesaj atamıyorum sen atabilir misin Yorumla Nnnngjj +1 yıl Maalesef tatlım bende atamıyorum Yorumla Thanatossx +1 yıl İstanbul'da mı yapıyorsun Yorumla Nnnngjj +1 yıl Hayır canım , ama İstanbul'a gelip gidiyorum ekiple sahne için. Aktif olarak izmirdeyim Yorumla
Crime-Girl Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Onun Meb'e bağlı eğıtimi var hayatım. Nerdeyse 12 sene 0 3 Yorumla Thanatossx +1 yıl Napabilirim bunun için Yorumla Crime-Girl +1 yıl Geç askim ya kusura bakma ama Yorumla Thanatossx +1 yıl Üzdü Yorumla
Pelin73748 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Balerinliğe küçük yaşlarda başlanır 21 geç bir yaş 1 1 Yorumla Thanatossx +1 yıl Niye geç be abla Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Bu dakikadan sonra olmaz 0 4 Yorumla Thanatossx +1 yıl Tamda şu dakika mı be abi 😂😂 Yorumla delidayı0234 +1 yıl Kartlaşmışsın küçük yaşta başlıyacaktın Yorumla Thanatossx +1 yıl Kartlaşmış mıyım dkşdkfşlsşdkdşmd Yorumla delidayı0234 +1 yıl Evet moruk Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Bale olmasanda başa belaaa olursun😃😃😂 0 3 Yorumla Thanatossx +1 yıl Nerden bildin 😂😂😂😂 Yorumla bielmanınyarısı +1 yıl Tehlikeli duruyorsun 🤔🤫🤫🤭 Yorumla Thanatossx +1 yıl Aynen öyle Yorumla
Persefone Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Zayıf ve esnek isen mümkün 0 3 Yorumla Thanatossx +1 yıl Öyleyim Yorumla Persefone +1 yıl Bacaklarını 180 derece açabiliyor musun? Yorumla Thanatossx +1 yıl Evet Yorumla
Bademjkannen Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl zor esnersin 0 1 Yorumla Thanatossx +1 yıl Saol ya Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 824 cevap paylaştı. Olunur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet yapılır neden yapılmasın ki
Bende öyle düşünüyorum
Yapilir canim neden yapilmasin
Sadece çocuklara göre biraz daha zor esnersin daha zahmet çekersin ama sonuç olarak on numara da yaparsin
Tenkyuuu
You are welcome
Nickinin anlami nedir?,
Yunan mitolojisinde ölümü simgeleyen tanrı demek
Anladim
Olunmaz bale eğitimi çok küçük yaşlarda başlar vücudun esnekliğinden faydalanmak için
Üzdü
Maalesef ben küçük yaşlarda kıkırdaklar kemikleşmeden başlamıştım
Balerin misin
Evet
Kaç yaşındasım
21
Sen
Yazayım sana
Olur
Takip ettim
Bende ettim
Yazdım
Profesyonel dansçıyım , üzgünüm ama olunmaz :(
Nerde dansçısın mesaj atabilir misin bana konuşabilir miyiz birkaç bişey sormak istiyorum
Olur takibe alayım seni 😊
Mesaj atamıyorum sen atabilir misin
Maalesef tatlım bende atamıyorum
İstanbul'da mı yapıyorsun
Hayır canım , ama İstanbul'a gelip gidiyorum ekiple sahne için. Aktif olarak izmirdeyim
Onun Meb'e bağlı eğıtimi var hayatım. Nerdeyse 12 sene
Napabilirim bunun için
Geç askim ya kusura bakma ama
Üzdü
Balerinliğe küçük yaşlarda başlanır 21 geç bir yaş
Niye geç be abla
Bu dakikadan sonra olmaz
Tamda şu dakika mı be abi 😂😂
Kartlaşmışsın küçük yaşta başlıyacaktın
Kartlaşmış mıyım dkşdkfşlsşdkdşmd
Evet moruk
Bale olmasanda başa belaaa olursun😃😃😂
Nerden bildin 😂😂😂😂
Tehlikeli duruyorsun 🤔🤫🤫🤭
Aynen öyle
Zayıf ve esnek isen mümkün
Öyleyim
Bacaklarını 180 derece açabiliyor musun?
Evet
Önemli olan yaşta değil, ruhtadır.
Elbette yapılabilir.
Great bale olunur
zor esnersin
Saol ya
olunur
Nasıl
Olunur