Sizi derinden etkileyen kitaplar önermenizi istesem neler önerirsiniz? Ve neden bu kitap olduğunu da açıklar iseniz alıp almama konusunda net bir karara varırız. Teşekkürler 💐

Sizi derinden etkileyen kitaplar önermenizi istesem neler önerirsiniz? Ve neden bu kitap olduğunu da açıklar iseniz alıp almama konusunda net bir karara varırız. Teşekkürler 💐
Beyaz Zambaklar Ülkesinde: Sebebi Atatürk denilince Nutuk'tan sonra bu kitap gelir.
Momo: Bir küçuk çocuk gözünden yetişkinlerin zamana nasıl yenik düştüğüne yönelik bir kitap. Günümüz zaman yönetimini yapamayan insanlara yazilmiş bir kitap gibi.
Daha da bir sürü tavsiye edilecek kitap var aslinda..
Evet aynen öyle bir kitap rica ederimm
Ben çok kitap önerisinde bulunmam aslında ama senin nelerden hoşlandığını az çok biliyorum. O yüzden Irvın D Yalom kitaplarını tavsiye ederim bir kaç tanesini okudum beğendim ve bütün kitaplarını tamamlamayı düşünüyorum. Bu yazarın özellikle Nietzshe Ağladığında olan kitabını tavsiye ederim. Okumadan tek tavsiye ettiğim kitap. Çünkü her yerde bu kitapla ilgili yorumlar çıkıyor karşıma kitabı aldım elimde ama tatil dolasıyla okurken sorgulayacağım türden olduğu için başlamadım. Bende diğer okuduğum kitaplarına istinaden rahatlıkla tavsiye ediyorum..

Yorgun yorgun bide sana tavsiyede bulundum 😬💆♀️💆♀️😂
Beni en çok etkileyen ve ağlatan kitap şeker portakalıdır. Annem ve babam ayrıldığında okumuştum ve o çocuğun çaresizliğini iliklerime kadar hissetmiştim.
Cevap
2Cevap
En son Orhan Pamuk/Kırmızı Saçlı Kadın romanını okudum.
Sürükleyici ve baba oğul ilişkisini güzel anlatan bir kitap.
en sevdiğim roman olan monte cristo kontu'nu öneririm sizlere
Sizler kimsiniz :D
Makalat sems tebrizi
Kuran-ı Kerim
Yok yok o zaman kafalar bulanıyor. Arapça okuyup geçin. Sorgulamayın
Kafka nın kitapları
Oblomov
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?