Kültür & Sanat Bana şehirler arası dinlenebilecek en güzel şarkılarınızı paylaşabilir misiniz? Pendikli34313302 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Zorana mićanović "sıkter by by" gibi güzel şarkıları bekliyorum. 😊😁 Bana şehirler arası dinlenebilecek en güzel şarkılarınızı paylaşabilir misiniz? Cevapla En Güzel Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 5,6b cevap paylaştı. Emre Aydın'ın bütün şarkıları yolculukta muhteşem giderdi. Ben birde Manga dinlemeyi çok seviyorum.. https://www.youtube.com/embed/nguWTQ0nTqQ 0 0 Yorumla
MehmetBegovic Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Halid muslimović - ostala si sama 1 4 Yorumla Pendikli34313302 +1 yıl Mehmet dinledim ama çok beğenmedim la 😊😁 Yorumla MehmetBegovic +1 yıl Sorun yok ya 😁 Yorumla Pendikli34313302 +1 yıl Ama tabii zevkler ve renkler tartışılmaz zaman ayırdığın için teşekkürler kardeşim.. Yorumla MehmetBegovic +1 yıl Bende teşkür ederim 🙏🙂 Yorumla
kucukomerdk35 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Şimdiki AklımHasbelkaderLê Were 0 5 Yorumla Pendikli34313302 +1 yıl Were lê olmasın o 😊 Yorumla Pendikli34313302 +1 yıl Kim söylüyor bunları bu arada Yorumla kucukomerdk35 +1 yıl Şimdiki Aklım - Bilal SonsesHasbelkader - Bilal Sonses/Yıldız TilbeLê Were - Semih Ekinci Yorumla kucukomerdk35 +1 yıl Were lê değil, Lê Were eminim. 😁 Yorumla Pendikli34313302 +1 yıl Ben yanlış şarkı dinlemisim la 😁 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Emre Aydın'ın bütün şarkıları yolculukta muhteşem giderdi. Ben birde Manga dinlemeyi çok seviyorum..
https://www.youtube.com/embed/nguWTQ0nTqQHalid muslimović - ostala si sama
Mehmet dinledim ama çok beğenmedim la 😊😁
Sorun yok ya 😁
Ama tabii zevkler ve renkler tartışılmaz zaman ayırdığın için teşekkürler kardeşim..
Bende teşkür ederim 🙏🙂
Şimdiki Aklım
Hasbelkader
Lê Were
Were lê olmasın o 😊
Kim söylüyor bunları bu arada
Şimdiki Aklım - Bilal Sonses
Hasbelkader - Bilal Sonses/Yıldız Tilbe
Lê Were - Semih Ekinci
Were lê değil, Lê Were eminim. 😁
Ben yanlış şarkı dinlemisim la 😁