En son hangi kitabı okudunuz ve okuduğunuz kitabı beğendiniz mi

En son hangi kitabı okudunuz ve okuduğunuz kitabı beğendiniz mi

En son Isabella Filliozat'ın "İçimde Neler Oluyor" kitabını okudum ve okunmaya değer bir kitaptı.
şu an ise bu kitabı okuyorum ama sarmadı beni. Zaten tatil nedeniyle elime alıp okuyamıyorum.
en son germinal'i bitirdim émile zola'dan ve beğendim.
arada çok betimlemeye giriyordu ama çokta uzun olmadığı için birkaç sayfadan dolayı tüm altı yüz sayfayı heba etmedim - ve değdi de.
sefaleti, maden işçilerinin isyana giden sürecini ve sonrasını güzelce anlatan bir kitap.
Jack London Martin Eden okudum tam bı başyapıt etkisindeyim hâlâ. Yasar tecrübelerini çok güzel kağıda dökmüş kitsba ismini veren baş kahramanın kendini suys bırakmasını yanindsymiscasina hissettim.
Pembe fili düşünme.
Panik atak geçiren bir kişinin deneyimlerini anlatıyor, daha farklı bir anlatım tarzı beklemiştim. Çok sevemedim açıkçası.
Cevap
6Cevap
En son yüzüklerin efendisi okudum
Canan Tan/Piraye 4. Okuyuşum 🥹
Bu arada kitap önerir misinizz
Kahraman tazeoğlu eseri vazgeçtim bir de eyvalla diye kitapları var umarım sende beğenirsin
Bukre/yaralı/simru k. Tazeoğlu kitapları
Joseph Murphy - İnancın Büyüsü okuyorum ve yarıladım bitmek üzere satılır zaten kısaltılmış bir kitap.
Pia Mater adlı kitabı okumuştum 600 sayfalık kitabı iki günde bitirdim o kadar sürükleyiciydi, çok beğendim.
Bir İdam Mahkumunun Son Günü. Güzel ama hüzünlü bir sondu.
Atsız - Ruh Adam'ı okudum. Sürükleyici ve etkileyiciydi.
Anabasis - On Binlerin Dönüşünü okumaktayım. Biraz ağır olduğu için bitiremedim 😊
devleti yarım bıraktım okuyacak enerjim yok komünist manifestoya geçtim daha bitmedi
Foucault Sarkacı, ağır kitap tavsiye ederim ama okuyamazsınız
Anna Karenina okudum dün bitti çokta güzeldi
listeye ekleyim bari o zaman
👍
Köpek kalbi’ni okudum en yakın zamanda yeni kitaba başlarım umarım
Geleceğe gülümse hikmetli bir hayat için. 10 numara kitap.
İhsan Oktay Anar - İki Dirhem Bir Çekirdek
Iskender Pala'nın da böyle bir kitabı vardı sanki.
Rica ederim. Benim elimde de var Iki Dirhem, nasıl kitap sence? Akıcıysa başlamak istiyordum. Bu arada Ihsan Oktay'dan Suskunlar'ı okudun mu?
Sergüzeşt'i okumuştum, beğendim.
ötanazi 3 okudum. neyse ki 4. de çıkacak yakında.
Adil Yıldırım şeytan Tüyü fena değildi.
Bülbül'ü okudum beğendim.
The call of the wild, daha bitmedi
Şimdi tamamen özgürüz - beğenmedim
Kitap okuyorum ama yalnizim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?