Valla ilk defa bir saate yakın aynı şarkıyı dinliyorum bu nasıl bir yetenektir yani birçok iyi şarkıcı dinledim ve genelde sağlam rock grupları dinlerim ilk defa Ata Demirer'in söylediğini görünce yorumunu çok beğenmiştim akabinde orijinaline bakayım dedim; orijinali de çok iyi ama bu kadının söylediği versiyonu yeni keşfettim ve hayran kaldım. Nasıl bir yetenektir bu kendine sanatçıyım diyen nicesini cebinden çıkarır... Millet neden böyle mükemmel şarkılar varken gidip Aleyna Tilki, Beyonce, Ariana Grande, Rihanna falan dinliyor anlamış değilim. Yani bu kadının vereceği resitaldeki en kötü yerdeki bileti bu saydığım diğer sanatçıların hepsinden gelecek protokol biletine tercih ederim bunu da millet sanat görsün diye paylaşayım dedim :) Asıl trajikomik kısmı O Sen Olsan Bari 499 milyon kere izlenirken bu videonun 3.1 milyon izlenmesi... Sizin düşünceleriniz nedir?
Dinlediğiniz En İyi Şarkı Nedir?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada Ata Demirer de bizim en iyi solistlerimizden birisi bence :)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hep en iyi olduğunu düşündüğüm şarkıları dinlerim. Emre Aydın şarkıları da onlarlardan bir tanesi..
https://www.youtube.com/embed/wJloTdKm47UBence de güzelmiş bu. Benim attığım nasıl?
Yabancı çok dinlemediğim için dikkatimi çekmedi. Yabancı olarak bir tek Daddy Yanke şarkılarını dinliyorum..
Valla şunu söyleyeyim bu kadın tam anlamıyla bir müzik dehası ve muhtemelen şu an yaşayan en sağlam vokal tekniğine sahip 2-3 sanatçıdan birisi. O kadar beğendim ki İtalyanca öğrenmeyi düşünüyorum ciddi ciddi :D
Yani şu kadarını diyeyim hem şarkının hikayesinden gelen duyguyu inanılmaz derecede iyi yansıtıyor, hem düşük tondaki sesleri bile çok iyi netlikte ve yoğunlukta söylüyor; hem de çok canlı, tiz ve güçlü bir sesle söylemekle kalmayıp çok rahat bir şekilde ses tonunu değiştirebiliyor gerçekten çok büyük yetenek
Mutlaka öyledir. Zevk meselesi..
bu. .
O dönem o sen olsan Barinin tutması cidden çok saçmaydı