Wattpad kullanıyor musunuz? GlsmSAVA0 hesabımdan distopya isimli bir bilim kurgu kitabı yazmaya başladım. İlk defa bilim kurgu yazıyorum. Nasıl sizce? Daha girişi olduğu için olaylara girmedim. O dünyanın kısa bir özeti şeklinde oldu giriş bölümü...
Güncellemeler
+1 yıl
Üstteki linkten direkt ulaşabilirsiniz kitaba.
Güncellemeler
+1 yıl
Yeni bölüm geldi bu arada. Giriş bölümünde ortamı tanıtmıştım kısaca. Bu kez olaya girdim.
İlgimi çekmedi, reklam ve okunma kasmak için güzel taktik
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yorumunuz için Teşekkür ederim. Herkes bilim kurgu sevecek diye bir kural yok. Üstelik daha çok başındayım ve ilk kitabım. Ama ana hatları hazır kitabın ve güzel olacağını düşünüyorum. Herkesin kendi zevki tabiki. İyi günler
Gelecekte geçiyor. bilim İnsanları kusursuz bireyler yaratmak amacıyla gen çalışmaları yapıyorlar. Ancak yanlışlıkla mutasyonlu bir gen tüm insanlığa yayılıyor. Bu gen insanların ölmesine sebep oluyor. Sonra bir kadın bu mutasyonlu gen için "Vita" isimli bir ilaç üretilmesini sağlıyor ve yönetimi ele geçiriyor. Kendine oldukça baskıcı ve diktatör bir sistem kuruyor. Hikayemiz böyle başlıyor. Bu sistemin içinde büyümüş bir kızın ailesini bulabilmek için verdiği mücadeler sonucunda başına gelenler anlatılıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Zaman Bulursam Başını Okuyup Geri Görüşümü Bildiririm
Teşekkür ederim
İlgimi çekmedi, reklam ve okunma kasmak için güzel taktik
Yorumunuz için Teşekkür ederim. Herkes bilim kurgu sevecek diye bir kural yok. Üstelik daha çok başındayım ve ilk kitabım. Ama ana hatları hazır kitabın ve güzel olacağını düşünüyorum. Herkesin kendi zevki tabiki. İyi günler
Genelde cinsellik içerikli kitaplar yoğun
Benim kitabım cinsellik içermiyor.
Güzel o zaman konusu nedir
Gelecekte geçiyor. bilim İnsanları kusursuz bireyler yaratmak amacıyla gen çalışmaları yapıyorlar. Ancak yanlışlıkla mutasyonlu bir gen tüm insanlığa yayılıyor. Bu gen insanların ölmesine sebep oluyor. Sonra bir kadın bu mutasyonlu gen için "Vita" isimli bir ilaç üretilmesini sağlıyor ve yönetimi ele geçiriyor. Kendine oldukça baskıcı ve diktatör bir sistem kuruyor. Hikayemiz böyle başlıyor. Bu sistemin içinde büyümüş bir kızın ailesini bulabilmek için verdiği mücadeler sonucunda başına gelenler anlatılıyor
Vay ilgi çekici aslında
Teşekkür ederim
Sürekli devamını yazacak mısın yoksa tamamını yazdın bitti mi
Tamamını olmasa da bir kısmını yazdım. Deftere yazdığım için düzenleyerek sisteme geçireceğim sadece
Çok iyi beee
1. Bölümü de 2-3 gün içerisinde gelir. Bölümleri uzun tutacağım biraz.😇😊
Güzel bişe bu ya aslında
Bencede
Ama oraya yüklemen saçma olmuş oranın okuyucu kitlesi farklı
Okunması çok da önemli değil aslında. Hem illaki birilerinin ilgisini çekecekdir. Çekmese bile açıp açıp kendim okurum😂
Galiba biraz manyağız
Birazcık🤏
Güzel bişe buuuu
😅😅
Evet.
Banaaa
Yok Ben kitap yazmayı tercih ederim. Sizi biraz yanlış anlamışım sanırım 😅
Evettt
Konuşmak isterim seninle
Maalesef Pek vaktim yok.
Wattpad okumuyorum
Okumadım adi ne
Distopya. Yeni başladım. Deftere yazmıştım. Oradan düzenleyerek geçiriyorum bölümleri.
Hm hayırlı olsun
Teşekkür ederim
Rica ederim