Hepsini okuduğum için satmak istiyorum, çoğu yeni gibi. Sahaflar çok az para verecek. Satıp yeni kitaplar almak istiyorum, veya takas yapabilsem keşke de çevremde kitap okuyan da yok maalesef.

Hepsini okuduğum için satmak istiyorum, çoğu yeni gibi. Sahaflar çok az para verecek. Satıp yeni kitaplar almak istiyorum, veya takas yapabilsem keşke de çevremde kitap okuyan da yok maalesef.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bir an kitaplarımı satma düşüncesi beni ürküttü😬valla böyle bir düşüncem hiç olmadığı için satmak için bir yerde aramadım. Zamanında okumaları için kitap verip kaybolan çok kitabım oldu. O yüzden artık kimseyede vermiyorum. Veriyorsam eğer en az 10 gün sonra geri istiyorum.
Yeni kitaplar almak istiyorum. Malum çok pahalı. Hem biraz para gelir hem de yeni kitaplar için yer açılır diye düşünüyorum. Okuduğum kitabı tekrar açıp okuyacağımı düşünmüyorum, daha okumayı planladığım tonla kitap var :')
letgo uygulamasından ama satacağını düşünmüyorum hele küçük şehirdeysen.
Ankaradayım da içinden spesifik olarak bir veya birkaç kitap alırlar muhtemelen. Ben hepsini toptan satmak istiyorum.
işte zor.. ama kolay gele fiyatını iyi belirle ve ilgi çekici başlık bul iyi pazarlamaya uğraş
denerim, teşekkürler ^^
Dolappp
Bi bakayım, sag ol