Kültür & Sanat Soğuk, kötü, iğrenç espriler bırakır mısınız bu soruya? SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor + Ben başlıyorum: Bahçedeki kibirli güle bahçedeki solucan ne demiş? "Kibirlenme bir gün sen de solucan" demiş. Soğuk, kötü, iğrenç espriler bırakır mısınız bu soruya? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Benim aracım klimalı sizin araçlarınız alman malı 1 2 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Kli malı 🤣🤣🤣🤣 u Barış_LonelyForever +1 yıl :D :D
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl -üzerinde ayak izi var-?-kendinden geçmişsin 2 1 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Sjdfbdjdndj Yorumla
delici94 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Giresunun girişinde Giresun yazıyor da çıkışın da neden cikasun yazmıyor bu arada soğuk espriler uzmanlık alanım toplaşın 2 4 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Bu da iyi bak 🤣🤣 Yorumla delici94 +1 yıl Tem oto yoluna muz düşerse ne olur Yorumla delici94 +1 yıl En sıcak ay hangisidir Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Temmuz, ocak Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Ay dur kızın biri yazmış, (mesaj) Erkek kış. 🤢 1 5 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Jdjdjfjf soruyu hiç sormalıydım. 🤣🤣 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Sormamalıydım. Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤦♀️🤦♀️ Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Teşekkür ederim 🌹 Yorumla Edameda06 +1 yıl Rica ederim 🤣 Yorumla
Sym5568 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Adamın biri gülmüş,Saksıya koymuşlar😅 1 1 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Sulamayı unutmasalar bari 🙃🙃🤣 Yorumla
matmazell-noir Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Hırsız ne çalmaz?KAPI 1 8 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Dahice 🤣🤣 Yorumla ThomasssSHELBY +1 yıl Ya çalarsa Yorumla matmazell-noir +1 yıl @ThomasssSHELBY o zaman hırsız olmaz Yorumla ThomasssSHELBY +1 yıl Belki hırsız olan varlıklı adamın yakını (akrabası).. adamın yanına kalmaya gelmiş sonrada gece adamın ne var ne yok herseyini çalıp... Yurt dışına bileti kesip kaçmışOlamaz mı..😅 tr de hersey olabilir.. Yorumla ThomasssSHELBY +1 yıl @matmazell-noir böylece hırsız kapıyı çalmış olur.. Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Beyin fırtınası 🤣🤣🤣 Yorumla matmazell-noir +1 yıl Yorumsuzum😅 Yorumla ThomasssSHELBY +1 yıl 👌 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 670 cevap paylaştı. Adamın biri Bosch'taymış. Arkadaşı ise Siemens'te çalışıyormuş. 1 2 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Bvdbdbdjdnfgns Yorumla djfurkan13 +1 yıl 😃😂😃😂 Yorumla
Ttugcee7 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Şakayık çiçeklerine sormuşlar siz gerçek misiniz diye onlarda demiş ki hayır şakayık 3 2 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Yok artık 🤣🤣 Yorumla Neyebakacaktimben +1 yıl Çok güzel beğendim bunu 😂 Yorumla
cnnincr Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Adamın biri gülmüş , alıp bahçeye dikmişler (oğlum söyledi )😂 2 1 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 Yorumla
Gixi28e8i2 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Temel ile 4 arkadaşı rus ruleti oynuyormuş. Hepsi ölmüş 1 3 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Komik 🙃🤣👏👏👏 Yorumla KahveSacliHeRif +1 yıl rulette sılaha tek mermı konmazmı nasıl hepsı olmus 😅 Yorumla Gixi28e8i2 +1 yıl @KahveSacliHeRif birisi öldükten sonra çok zeki oldukları için oyuna devam etmişler knk Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Iğdırin ilk harfi ı'dır 2 2 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl 🤣 ilk defa duydum. Yorumla Salihydnxyz +1 yıl Gelecek bekle bizi geliyoruz 🤣🤣 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Küçük su birikintisine ne denir? -Sucuk 😃 1 3 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Yoook daha neler xncncnc Yorumla Eoéa_Eoéa +1 yıl Bence mükemmel ndısjdod Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Mükemmel kelimesi sönük kalır 🤣 Yorumla
isa_3200 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Donersin diye ayran aldim 1 1 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Çok mantıklı 🤣🤣 Yorumla
püskevit_aşkına Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 92% +1 yıl Bir duvar diğer duvara köşede buluşalım demiş 1 3 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Kesin buluşmuşlardır. 🤣 Yorumla püskevit_aşkına +1 yıl Tabi😂 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Şaşmaz 🙃 Yorumla
Osman01tr Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 95% +1 yıl Ümit : Efendim popon Patlasın Dinamit 💯😂😂 1 2 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Anlamadım 🙃🤣🙃 Yorumla Osman01tr +1 yıl KS Yazıyı Değiştiriyor Ümit : Efendim Gööttünde Patlasın Dinamiitt 😂😂😂 Yorumla
yolun_yolcusu88 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İshal olmuş böceğe ne denir? 1 4 Yorumla Salihydnxyz +1 yıl Cırcır böceği Yorumla yolun_yolcusu88 +1 yıl Yaaa evet 😅😅 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Cırcır böceeee 🤣 Yorumla yolun_yolcusu88 +1 yıl Evet😄😄 Yorumla
JaleBakar Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Sen sanma bu aldığın havayı hep solucan... 2 1 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl İyyyy Yorumla
Sultanygr Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Buralar buz gibi olmuş arkadaşlar 2 1 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Yorgan getir. 🤣 Yorumla
BubiiBubii Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl 😄😄😄 1 6 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Bu ne? 🤣 Yorumla BubiiBubii +1 yıl Yav hiç. Güldüm sadece😊 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Jxjcjx Yorumla BubiiBubii +1 yıl Ergen gülmesiBir arkadaşımın deyimiyle "alfabenin felç geçirmesi"😂 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Kfjcmcn ergenliğimden miras. Yorumla BubiiBubii +1 yıl 😄😄 Yorumla
ttkgaont Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Kaba kuvvet uygularsaaaak kap kırılır 1 1 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Paramparça olarrr 🤣🤣🤣 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Recep İvedik böööööhyyt 2 1 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Allah'ım 🤣🤣🤣 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yok birakamam 😂😂😂 1 3 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl 👏🤣🤣👏🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂😂🤣🤣🤣🤣 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Deli ya Yorumla
LavantaKokusu10 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bir adam kitap okurken ölmüş, neden? 0 10 Yorumla LavantaKokusu10 +1 yıl Çünkü satır başına gelmiş wpoeoeowwl Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Satır tehlikeli 🤣🤣🤣🤣 Yorumla delici94 +1 yıl Yerde duran siyah zeytine ne denir Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Bilemedim Yorumla delici94 +1 yıl Ağaçta duran yeşil zeytinin gölgesi Yorumla delici94 +1 yıl Ağaçta duran yeşil zeytine ne denir peki Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Ağaçta duran yeşil zeytin. Yorumla delici94 +1 yıl İlerleme var sende ha gayret Yorumla delici94 +1 yıl Karşı dalda duran yeşil zeytinin yansıması Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Yok daha neler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Benim aracım klimalı sizin araçlarınız alman malı
Kli malı 🤣🤣🤣🤣
:D :D
-üzerinde ayak izi var
-?
-kendinden geçmişsin
Sjdfbdjdndj
Giresunun girişinde Giresun yazıyor da çıkışın da neden cikasun yazmıyor bu arada soğuk espriler uzmanlık alanım toplaşın
Bu da iyi bak 🤣🤣
Tem oto yoluna muz düşerse ne olur
En sıcak ay hangisidir
Temmuz, ocak
Ay dur kızın biri yazmış, (mesaj)
Erkek kış. 🤢
Jdjdjfjf soruyu hiç sormalıydım. 🤣🤣
Sormamalıydım.
🤦♀️🤦♀️
Teşekkür ederim 🌹
Rica ederim 🤣
Adamın biri gülmüş,
Saksıya koymuşlar😅
Sulamayı unutmasalar bari 🙃🙃🤣
Hırsız ne çalmaz?
KAPI
Dahice 🤣🤣
Ya çalarsa
@ThomasssSHELBY o zaman hırsız olmaz
Belki hırsız olan varlıklı adamın yakını (akrabası).. adamın yanına kalmaya gelmiş sonrada gece adamın ne var ne yok herseyini çalıp... Yurt dışına bileti kesip kaçmış
Olamaz mı..😅 tr de hersey olabilir..
@matmazell-noir böylece hırsız kapıyı çalmış olur..
Beyin fırtınası 🤣🤣🤣
Yorumsuzum😅
👌
Adamın biri Bosch'taymış. Arkadaşı ise Siemens'te çalışıyormuş.
Bvdbdbdjdnfgns
😃😂😃😂
Şakayık çiçeklerine sormuşlar siz gerçek misiniz diye onlarda demiş ki hayır şakayık
Yok artık 🤣🤣
Çok güzel beğendim bunu 😂
Adamın biri gülmüş , alıp bahçeye dikmişler (oğlum söyledi )😂
🤣🤣🤣🤣
Temel ile 4 arkadaşı rus ruleti oynuyormuş. Hepsi ölmüş
Komik 🙃🤣👏👏👏
rulette sılaha tek mermı konmazmı nasıl hepsı olmus 😅
@KahveSacliHeRif birisi öldükten sonra çok zeki oldukları için oyuna devam etmişler knk
Iğdırin ilk harfi ı'dır
🤣 ilk defa duydum.
Gelecek bekle bizi geliyoruz 🤣🤣
Küçük su birikintisine ne denir?
-Sucuk 😃
Yoook daha neler xncncnc
Bence mükemmel ndısjdod
Mükemmel kelimesi sönük kalır 🤣
Donersin diye ayran aldim
Çok mantıklı 🤣🤣
Bir duvar diğer duvara köşede buluşalım demiş
Kesin buluşmuşlardır. 🤣
Tabi😂
Şaşmaz 🙃
Ümit : Efendim popon Patlasın Dinamit 💯😂😂
Anlamadım 🙃🤣🙃
KS Yazıyı Değiştiriyor Ümit : Efendim Gööttünde Patlasın Dinamiitt 😂😂😂
İshal olmuş böceğe ne denir?
Cırcır böceği
Yaaa evet 😅😅
Cırcır böceeee 🤣
Evet😄😄
Sen sanma bu aldığın havayı hep solucan...
İyyyy
Espri sevmiyorim a.. yav
Buralar buz gibi olmuş arkadaşlar
Yorgan getir. 🤣
😄😄😄
Bu ne? 🤣
Yav hiç. Güldüm sadece😊
Jxjcjx
Ergen gülmesi
Bir arkadaşımın deyimiyle "alfabenin felç geçirmesi"😂
Kfjcmcn ergenliğimden miras.
😄😄