Kültür & Sanat Hangi tür resimli tabloları seversiniz en çok eviniz de tablo var mı? Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhaba KS halkı tablo resimleri ile aranız nasıl hangi tür tablo resimleri seversiniz en çok Hangi tür resimli tabloları seversiniz en çok eviniz de tablo var mı? Cevapla Sevgi Soruları Resim Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Genelde benim annem puzzle yapar ya da manzara fotoğraflarını falan çok severim çok fazla insan fotoğrafı duvara asmayı sevmiyorum aslında, yani böyle manzara olabilir Deniz olabilir kız kulesi olabilir. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Ben genelde bilimsel tabloları severim 0 0 Yorumla
TheCursedCake_ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Evet, evimde tablo var. Nasıl tarif etsem bilemedim. 1 3 Yorumla Cod2009 +1 yıl Söyle ne resmi var Yorumla TheCursedCake_ +1 yıl Bir uyarı levhasının eğlenceli bir hale getirilmiş versiyonu var Yorumla Cod2009 +1 yıl Şimdi anladım güzel 😅⭐ Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 337 cevap paylaştı. Manzara ve odama özel araba resimli tablo severim; ama bunların hiçbirini alamadık. Sadece rahmetli anneannem ve dedemin fotoğrafları var. 1 0 Yorumla
yazar_1 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 332 cevap paylaştı. Doğaa 1 2 Yorumla Cod2009 +1 yıl Benimle aynı kafadan biri çıktı 😉😅 evet bende doğa resimlerini çok seviyorum yeşillik dağlar insana huzur veriyor 😊 Yorumla yazar_1 +1 yıl Aynen öylee😄 Yorumla