Kız kulesini o kadar restore etmelerini bekledik ama bu ne ya :D hiç güzel değil

Hiç güzel durmuyor, beğenmedim.
İdare eder.
Ben beğendim.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kız kulesini o kadar restore etmelerini bekledik ama bu ne ya :D hiç güzel değil

Bence de berbat bir görünüm sarı bir renk daha iyi gösterirdi sahilden sanki galata kulesi bile daha iyi görünüyor arkada hiç yakindan görmedim Kızkulesi İstanbula defalarca geldim. gittim fakat hep merak ettiğim. gitmek istediğim yüzlerce yer var aslında İstanbul'da onlardan biride kız kulesiydi fakat gündüz gözüyle görmek bence yinede ilk tercihim olacak kesin
Son 20 yılda yapılan restorasyonları referans alacak olursak, şaşılacak bir sonuç değil.
Kabataş Tophane arasında küçük bir cami vardı. Restorasyon tabelaları, şantiye paravanları... derken bir de ne olsun 3 katlı betonarme ofis binası (minik işhanı). Yanlış hatırlamıyorsam tepesine de köfteci bacası gibi bir minare.
Bunların yapacağı restorasyon ancak bu kadar olur, ihaleden köşeyi dönmeye o kadar alışmışlar ki, alınan paranın çoğunluğunu önce cebe indirmeden işe başlayamıyorlar, e kalan parayla da sözde restorasyon ancak bu kadar oluyor.
Bir Üsküdar' doğumlu olarak henüz görmedim ama daha önce sünger bob kalesi gibi restorasyon facialarını gördüğümüz için yakından görüp karar vermek en iyisi. Aydınlatma değişir ama umarım yenileme güzeldir.
Cevap
105Cevap
Bu nedir ya 🤦♀️
Hiç aydınlatmasalar daha iyiymiş.
Hayır ben hiç beğenmedim maalesef benim bilgisayarımın klavyesi bile daha güzel aydınlatma ışıklarına sahip :D
Oldukça hoş olmuş gadası
Benim mousenin bile aydınlatması daha güzel fghfdgh Şaka herhalde.. Bu kadar çirkin bir aydınlatma yapmış olamazlar ya :D
:D katılıyorum
Bunu gören Polat Alemdar anlık
Bunların şehir planlamacısı Cebeci'de pavyon mu işletiyordu aslında, anlamıyorum ki. Boğaz köprüsü, kız kulesi derken bütün şehri şıngır mıngır hale getirdiler yav.
Yazın gece oyun oynarken benim canım sıkılıyor Monsterın önündeki kayar ışıkları ve klavyeyi böyle aydınlatıyorum bunu yapan neden beni kendine rehber edinmiş 😅
bunun gibi bir şey
Aman Allahim, bu gercek mi 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Bu nasil bir renk kombinasyonu? Zevkinize z. cim sizin 😡🤬
Hepinize katılıyorum iğrenç ötesi olmuş yabancı ülkelere özeneyim derken lego gibi bir şeyin çıkması gülünçlüğü. 😂
Dünyanın sayılı abideleri den biri olan Kız kulesi tadilat sonrası renklendirme yapılmaya çalışılmış olsada sonuç hüsran olmuştur?
Uzaktan kız kulesine baktım içine giremedim sahil kısmında oturduk
Resimde ışıklandırmışlar
İyi de bu bir deneme test aşamalı bir ışıklandırma yeni görüntüsünü aldı ve cumartesi sanırım açılışı yapılacak.
Çok önemli değildi aslında, ayakta kalması yeterliydi. Sonuçta tarihsel olarak değerini bilmek mühim olan
Bizimkilere ağzında kuş tut beğendiremezsin😅 cevaplara bakmadan az buçuk tahmin edebiliyorum.
Bu ışıklandırmayı deneme aşaması. Birden fazla ışığı kontrol ediyorlar.
Dil uzatmayı ne kadar seviyorsunuz !
renk uyumsuzlugu sakamı ya... ılkokul cocuguna versen daha farklı renkler ve tonaj kullanırdı ısıklandırmada
Sadece Amber rengi yeterliydi. Veya o sol tarafında ki Purple tek olsa yine çok güzel olacak. Saçma sapan karıştırmışlar.
Bu aydınlatma hiç olmasaydı keşke.. karanlık dursaydi orası.. baktığımda onun orada olduğunu biliyorum sonuçta.
Üsküdarda oturan biri için kabus😂
sadece üstte kırmızı olsa daha hoş olurmuş ama yine de kız kulesi güzel üsküdara çok yakışıyor
Pavyon gibi olmuş
Mimari renkli kisilige sahip ama sacma olmus
50 liralık ışıklı oyuncu mouselarına benzemiş aynı awk
Işıklandırmada Ruslar bir numara. Hiç beğenmedim Türkler anlamıyor bu işten
O kadar alakasız renkler olmuş ki eskiden daha güzeldi.
Artık akşamları Kız kulesine bakmamaya karar verdim. :D Artık gündüz vakti inerim.
Mor ve yeşil yerine kahve tonları olsaymış çok güzel olurmuş
Ugh ben kız kulesinin yeni aydınlatmasıdan nefret üstüne nefret ediyorum nefffreeeeett!
Buradan gördüğüm kadarıyla güzel değil. Canlı olarak nasıldır ona bir şey diyemem.
Hoş olmuş ya rengarenk guzel ama ağırlığı bozulmuş biraz
Pavyon ışıklarının renginden... Yani hiç beğenmedim
Orta kalite Ankara pavyonlarını andırıyor allah affetsin zjjxjx
Hayır güzel olmamış. Kız kulesinin üzerindeki bayrağımız aydınlatmadan daha güzel bence.
Ah, fevkalade güzel duruyor. İstanbul'da olup canlı canlı bu manzarayı doyasıya seyretmek vardı
Yorumları okudum da benden başkası beğenmemiş gibi 😅lakin anket oylamasında da tek beğenen ben değilim, gece güzel olur bence böyle ışıklandırma.
Ankara pavyonu veya Japon kerhanesi gibi olmuş. İğrenç.
İlle de roman olsun. İster çamurdan olsun.. O da Allah kuludur. Her kim olursa olsun...
Pavyon ışığı gibi olmuş.
Bari tek renk olsaymış
Eski hali güzeldi bu ışıklandırma ile bevcut muhafaza edilebilirdi
Bırak saydılar da en sade haliyle bile dikkat çekiyordu zaten
O ne len koz kulesi lgbt kulesine dönmüş. Yazık güzelleştiricez diye berbat etmişler
Ablam'ın antrede kullandığı gece lambası gibi olmuş sdfghj 😀
İlk baktığımda beğenmedim, ama baktıkça bir garip değişik geldi mi ne beğendim...
Ulan.. Kuleyi kevgire çevirmişler, Denizin ortasına pavyon yapmış adamlar.
Renkler değişiyor olmalı hep boyle kalıyorsa hos olmamış
Polatla Elif'in baktığı aynı Kız Kulesi değilse diğerleri beni ilgilendirmez.
Kız kulesini kaç defa ziyaret ettiler acaba? eski haliyle varken kaçınının aklına geliyordu ve dikkat ediyordu buna? Birşeyler hakkında gündem yaratıldıkça nedense kıymetli hale geliyor
Tarihi yapıları mahvetmekte üzerimize yok.
Bazen düşünüyorum, bizim yerimize daha bilge bir toplum olsa bu coğrafya için daha iyi olurdu diye. Dünyanın en güzel yeri nasıl heba edilir izliyoruz.
Eski hali daha güzel sonuçta tarihi bir yapı kötü olmuş
Ama fazla renkli olması için değil ,
Sonunda bitmesini görmek güzel.
Kız kulesindeki kız pavyona düşmüş. Ankara dolmuşu gibi olmuş 😂
polat alemdar görse lambalara sıkar gerçekten bune kırmızı beyaz olması bence gayet yerinde olurdu.
renk uyumunu çocuklar yapsa daha iyi ypardı nasıl seçtiler bunu hangi kafayla merak etmiyor değilim.
Bu ne kepazelik. bu yapının bi doğallığı vardı onunda içine edilmiş.
güzel uyumlu olmuş ama pembe yerine başka bir renk oalbilirdi.
üstü beyaz altlar kırmızı bence dahad hoş dururdu renk uyumu sıfır sıfır sıfır.
sıfır renk uyumu kırmızı beyaz çok güzel olurdu. Bence acilen değişmesi lazım.
daha güzel olabilirdi ya her şey.
Bence güzel değil
Ayy çok güzel duruyor baaayıldımm
Bimden aldığım Gaming Mouse gibi olmuş hdjdj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?