“Sana, beni hiç tanımamış olan sana”
~ Bilinmeyen Bir Kadının mektubu
~ Bilinmeyen Bir Kadının mektubu
Benim en sevdiğim kitap yüzüklerin efendisi
"Tüm ümidimizi yitirdiğimizde umut en güçlüdür." - Aragorn
"Bir kişi ne kadar küçük olursa olsun, ne kadar önemsiz görünürse görünsün, en küçük kişi bile dünyanın kaderini değiştirebilir." - Galadriel
"Yüzük, güç sahibine mutluluk getirmez. Sadece ona daha fazla hırs ve açgözlülük verir." - Gandalf
"Dostun tehlikede olduğunda, gerçek bir dost yanında olur." - Aragorn
"Bütün dünyada nereye giderseniz gidin, insanlar hikayelere ihtiyaç duyar." - Bilbo Baggins
Okadar güzel sözler ki anlatamam
Teşekkürler
İnsanın bu kadar kolay mutlu olabileceğini sanmıyorum. Saadet, kapılarında ejderhaların beklediği masallardaki saraylara benzer. Bu sarayları ele geçirmek için mücadele etmek gerekir.
- monte cristo kontu
"Hayat yolunda sen çabalarsın, bir şeyler değişir ya da değişmez. Sonucunun ne olduğu, ne yapman gerektiği gerçeğini değiştirmez. Her halükarda mücadele etmek zorundasındır. Hayat mücadele üzerine kurgulanmıştır.."
şu an ookuduğum bu kitaptan bir alıntı..
“Benim yaşamım onda odaklaşır. Yeryüzünde her şey yok olsa da yalnız o kalsa, ben var olmakta devam ederim; başka her şey yerinde dursa da yalnız o yok olsa, evren bana tümüyle yabancılaşır.” Uğultulu Tepeler
Cevap
2Cevap
O gün büsbütün güzeldi. Hiç yaşamamış şeyler gibi güzeldi. Hayatın eşiğinde, düşüncenin eşiğinde son bir defa gördüğümüz şeyler gibi güzeldi
Ahmet Hamdi Tanpınar - Huzur. Kitap okuyan kızlar candır seni kaybedemem
Diğer güzel tavsiyelerin için takiplemeni isterim 🙏
Zenginler parayı bulur
Zengin baba yoksul baba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?