Ne kadar uzun o kadar güzel olur:)
Şimdiden tsklrr herkese<3
Şimdiden tsklrr herkese<3
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Elif Şafak'ın "Aşk" kitabını öneririm. Kitap, 14. yüzyılda geçen ve iki aşık olan Rumi ve Şems'in hikayesini anlatıyor. Kitapta, aşkın farklı yönleri, din, kültür ve toplumsal normlar gibi konular ele alınıyor. Kitap, hem kurgusal hem de tarihi bir roman olarak ele alınabilir ve farklı karakterlerin hayatlarına dokunan hikayeler içerir. Ayrıca, kitapta kullanılan dil ve anlatım tarzı da oldukça etkileyicidir. "Aşk", hem Türk edebiyatında hem de dünya edebiyatında önemli bir yere sahip olan bir eserdir.
"1984" - George Orwell: Distopik bir gelecekte geçen bu roman, totaliter bir rejimin hakim olduğu bir dünyada yaşananları anlatır. İnsanların özgürlüğü ve bireyselliği üzerine derin düşüncelere sahip etkileyici bir eserdir.
Hmmm aslında ne tür sevdiğine göre değişir güzelim 💅 Misal küller ve Kor serisi benim için mükemmel bir fantastikti. Romantik arıyorsan "Aynı Yıldızın altında" aşırı iyiydi ama anormal şeyler arıyorsan içinde bulamazsın. Mitolojik bir şey istersen en klasiğinden şu an aklıma "Ben Kirke" geliyor. Popüler kitapların kötü olma düşüncesini kıran bir kitaptı bende. Aksiyon maksiyon aşk Allah ne verdiyse türlü yemeği gibi kitap istersen Hırsızların Dansı fena değildi, yinede uyarayım: Bayılmadım ama öneririm. Daha çok var da yazmaya üşeniyorum
Cevap
3Cevap
Sadist
Aynı kubbenin altında
Konusuna baktım çok etkileyici fakat siz okudunuz mu peki?
Okudum stephen king çok severim
Peki bir şey sorucam ne gibi bir kaos oluyor?
Sadist kısa ama çok gerilimli. Kubbenin altında tansiyon yavaş yavaş yükseliyor her türlü sosyal siyasal psikolojik sıkıntı var insanlar arasında kutuplaşma ve kontrolden çıkan şiddet ve otorite filan. Körlük de çok güzeldir bak tavsiye ederim
Tamamdır çok teşekkürler 🥰
monte cristo kontu
Simyacı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?