Kültür & Sanat Bir roman olsaydınız hangisi olurdunuz? Canannnnntr Takip Et Xper 7 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Ben Oblomov olurdum sanırım 😂 Güncellemeler+1 yıl Çok güzel cevaplar vermiş herkes ☺️ Bir roman olsaydınız hangisi olurdunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Ben Joker olurdum tabi ki de 1 0 Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Momo olurdum sanırım. Zamanla savaşan, insanların derdini taşıyan yaşı küçük, yüreği büyük o güzel insan.. 1 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 346 cevap paylaştı. Çalıkuşu, romanı olabilirim. 2 0 Yorumla
Samaranınintikamı Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Genç Werther'in Acıları çok seviyorum. 2 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bilinmeyen bir kadının mektubu 1 1 Yorumla l_i_l_i_t_h +1 yıl R. Varya iste onun ta ya Yorumla
lllDeatmylovelll Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Sait faikten abasıyanık olurdum. s 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl JoJo moyes-Senden önce ben ♥️ filmi de var izlemek isteyen olursa izlesin romantizm doruklarında bir film ve kitap 🥹 Sonu üzücü. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ben Joker olurdum tabi ki de
Momo olurdum sanırım. Zamanla savaşan, insanların derdini taşıyan yaşı küçük, yüreği büyük o güzel insan..
Çalıkuşu, romanı olabilirim.
Genç Werther'in Acıları çok seviyorum.
Veronika Ölmek İstiyor
Nils ve uçan kaz romanı olurdum
Bilinmeyen bir kadının mektubu
R. Varya iste onun ta ya
Hayatımız zaten roman olmuş
Sait faikten abasıyanık olurdum. s
JoJo moyes-Senden önce ben ♥️ filmi de var izlemek isteyen olursa izlesin romantizm doruklarında bir film ve kitap 🥹 Sonu üzücü.
Bilmeyen bir kadının mektubundaki kiz
Bulantıdaki anakarakter
Sefiller
Sefiller 😂
İnsan nedir?
Ben benzersiz bir roman olurdum
Pollyanna
Othello
Karamazov Kardeşler
Aslında aşk da yok
Martin Eden
Uçurtma avcısı