Kültür & Sanat Pürüzsüz kağıtta çizim daha mı güzel oluyor? zPSiCoPaTa Takip Et Xper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Gölgeleme istediğim gibi dağılmıyor çok pürüzlü olduğu için Pürüzsüz kağıtta çizim daha mı güzel oluyor? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,5b cevap paylaştı. Evet daha güzel olabilir. ellerine sağlık harika çizmişsin 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2,8b cevap paylaştı. Çizimi yapan kişilere kolaylık sağladığı kesin gadası 0 0 Yorumla
__SimonDiyorKi__ Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aksine, ben karakalem yaptığım dönemde pürüzlü kağıtlarda daha iyi sonuç alıyordum. Gölgelendirme vs. daha güzel oluyordu. 0 4 Yorumla zPSiCoPaTa +1 yıl öğretmen tam tersini söylüyor pürüzsüz olanda gölgelendirme daha kolay olur diyor pürüzlü de nokta nokta oluyor açık alanlar kalıyor homojen olmuyor bu sefer Yorumla __SimonDiyorKi__ +1 yıl Valla güzel kardeşim doğrusu o olabilir, ben sadece bana kolay ve güzel geleni söylüyorum. 😅 Yorumla zPSiCoPaTa +1 yıl bazı çizimlerde pürüzsüzde güzel durmuyor ama Yorumla __SimonDiyorKi__ +1 yıl Evet çizimlere göre değişebilir. Sanat; kişinin kendine göre en iyi olanı yapmasıdır. Bu yüzden kişiye göre değişir bunlar. Yorumla
efeecannn Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl bu iş başka bir yetenek tabi kopya kağıdı yoksa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ellerine sağlık çok güzel olmuşlar..Sanki o güzel ellerinle neye dokunsan güzelleşecek gibi.. 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 421 cevap paylaştı. waww isin teknigini bilmem ama kabiliyetin kati. 0 0 Yorumla
istanbul08 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl bunu sizmi cizdiniz harika çok yeteneklisiniz 0 11 Yorumla zPSiCoPaTa +1 yıl evet Yorumla istanbul08 +1 yıl harikaa bayıldım çok yeteneklisin emre ben bu arada Yorumla istanbul08 +1 yıl ordamisjn Yorumla zPSiCoPaTa +1 yıl ? Yorumla istanbul08 +1 yıl isminiz neydi Yorumla zPSiCoPaTa +1 yıl boş ver Yorumla zPSiCoPaTa +1 yıl ben istemem Yorumla istanbul08 +1 yıl Aşk olsun sehir neresi ben İstanbul Yorumla zPSiCoPaTa +1 yıl sohbet sevmiyorum Yorumla istanbul08 +1 yıl tamamdir ozurdilerim kusura bakmayın çok beğendim oyuzden cabam Yorumla istanbul08 +1 yıl ayrıca kabiliyeti olan ve hayvan sevgisi olan bayanlar ilgimi cekiyor Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 38 , eic 93% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 555 cevap paylaştı. ooo yetenek akıyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet daha güzel olabilir. ellerine sağlık harika çizmişsin
Çizimi yapan kişilere kolaylık sağladığı kesin gadası
Aksine, ben karakalem yaptığım dönemde pürüzlü kağıtlarda daha iyi sonuç alıyordum. Gölgelendirme vs. daha güzel oluyordu.
öğretmen tam tersini söylüyor pürüzsüz olanda gölgelendirme daha kolay olur diyor pürüzlü de nokta nokta oluyor açık alanlar kalıyor homojen olmuyor bu sefer
Valla güzel kardeşim doğrusu o olabilir, ben sadece bana kolay ve güzel geleni söylüyorum. 😅
bazı çizimlerde pürüzsüzde güzel durmuyor ama
Evet çizimlere göre değişebilir.
Sanat; kişinin kendine göre en iyi olanı yapmasıdır. Bu yüzden kişiye göre değişir bunlar.
bu iş başka bir yetenek tabi kopya kağıdı yoksa
Ellerine sağlık çok güzel olmuşlar..
Sanki o güzel ellerinle neye dokunsan güzelleşecek gibi..
waww isin teknigini bilmem ama kabiliyetin kati.
bunu sizmi cizdiniz harika çok yeteneklisiniz
evet
harikaa bayıldım çok yeteneklisin emre ben bu arada
ordamisjn
?
isminiz neydi
boş ver
ben istemem
Aşk olsun sehir neresi ben İstanbul
sohbet sevmiyorum
tamamdir ozurdilerim kusura bakmayın çok beğendim oyuzden cabam
ayrıca kabiliyeti olan ve hayvan sevgisi olan bayanlar ilgimi cekiyor