Hep hevesliyim aslında ama olmadı bu zamana kadar, artık başlamak istiyorum. Ücretsiz bulabilir miyim, 1 tane falan olsa ücreti sorun etmezdim ama birden fazla kurs istediğim için çok karşılayabilecegimi düşünmüyorum.
Sanat ve spor kurslarına gitmek istiyorum, ücretsiz bulabilir miyim?
Ücretsiz olacağını sanmıyorum ama devletin sağladığı kurslar olabilir Yerel belediyeler, ücretsiz veya düşük ücretli spor ve sanat kursları sunabilir. Belediyenizin web sitesine veya belediye merkezine başvurarak bu kurslar hakkında bilgi alabilirsiniz. Bazı topluluk merkezleri de ücretsiz veya düşük ücretli kurslar sunabilir. Bulunduğunuz yerdeki topluluk merkezlerini araştırabilirsiniz. Bazı web siteleri, ücretsiz sanat ve spor kursları sunabilir. Udemy, Coursera, Khan Academy ve edX gibi platformlara göz atabilirsiniz. Sosyal medya, ücretsiz kurslara erişim sağlayabileceğiniz bir diğer kaynak olabilir. İlgilendiğiniz spor ve sanat kurslarını araştırabilir, ücretsiz dersleri sunan hesapları takip edebilirsiniz. Bazı spor ve sanat etkinlikleri, gönüllülerin katılımıyla gerçekleştirilebilir. Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip topluluklara katılarak, bu tür etkinliklerde gönüllü olabilirsiniz. Bu şekilde hem ücretsiz spor ve sanat aktivitelerine katılabilir hem de yeni insanlarla tanışabilirsiniz.