- Kültür & Sanat konusunda 24,3b cevap paylaştı.
u +1 yılBen daha çok aslında film dizi izlemeyi severim ama kitap okumak da oldukça faydalıdır bence ama en çok çizgi roman okumayı seviyorum çizgi romanlar, görsel ve sözel bilgiyi birleştirdikleri için okuma becerilerini geliştirir. Resimlerle birlikte okumak, kelime tanımlama becerilerini ve okuma anlama yeteneğini artırır. Çizgi romanlar, yaratıcılığı artırarak hayal gücünü zenginleştirir. İyi bir çizgi roman, okuyucuyu farklı dünyalara götürerek yeni fikirler keşfetmelerini sağlar. Çizgi romanlar, diyaloglar ve metinler içerdikleri için dil becerilerini geliştirir. Çizgi romanları okuyanlar, kelime hazinelerini genişletir ve farklı konuşma tarzlarına aşina olurlar.
11 Yorumla- +1 yıl
okumak okumakdir kucumsemem
En İyi Cevaplar
- Kültür & Sanat konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılGülseren Budayıcıoğlu'nun tüm kitaplarını okudum.
Ve bana bir şeyler katan kitapları okumayı severim, tıpkı Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitaplarını sevdiğim gibi.
Serhat Yabancı'nın da kitapları fevkalade güzeldir. Serhat Yabancı'nın öneri de bulunduğu bir kitabı almıştım lakin hâlâ okumadım, okuyacağım, boşuna mı aldık kitabı.
Roman okumayı da severim , okuduğum romanlar da aşk da anlatılmalı, aşkı dinlemeyi severim. Kişisel gelişim kitapları, romanlar okuyacağım kitaplardandır.
Çalıkuşu, Maria, Huzur Sokağı, Üç Kız Kardeş fevkalade güzel kitaplardı, doyamamıştım, hem merak ediyordum sonunu , hem de bitsin istemiyordum.
Beni alıp başka yerlere götürmüştü o kitaplar. Gökhan Çınar'ı, Beyhan Budak'ı da çok severim bu arada 🌾13 Yorumla- +1 yıl
sanat eseri gibi insan olmuşsunuz ne güzel neguzel
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🌾
- +1 yıl
ben teşekkur ederim
+1 yılYa ben cok kitap okurdum bayadir okumuyorum ama geri kalmis falan da hissetmiyorum sadece cok sevdigim bisiyi elimden aldim kendi kendime. Zaman yaratamiyorum guzel bir sey bulamiyorum bulsam da sarmiyo vs. en sevdigim sey artik kacindigim bisi haline geldi, ya begenmezsem yarida kalirsa diye hic baslamiyorym bicok sebebi var daha uzaklasmamin ama zorunluluk degil keyfi. Uyudukca uyumak gibi kitap okumadikca insan okumamaya basliyor. Sanirim gozu karartip girismek lazim bi sekilde, rutine eklemek lazim
13 Yorumla
Kültür & Sanat konusunda 5,6b cevap paylaştı. Çok şükür kitap okuma alışkanlığım var. Daha çok kişisel gelişim ve psikoloji kitaplarını okumayı seviyorum. şu an ise bu kitabı okuyorum..
13 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
+1 yılEvet bu sitede bu sorunun bu kadar tutulması şaılacak bir durum ama beni memnun etti. Kitap okuyanın gerçekten anlayarak ve bilgiyi arttırarak okunabilmesi kitlelere yayilması olasiligi bile güzel.
Okuma alişkanligim var , akici-sürükleyici kitaplar olduktan sonra tür fark etmeksizin okurum.
11 Yorumla
+1 yılEskiden kitap alabiliyorken vardı özellikle bi dönem psikolojiye çok merakım vardı sonra yavaş yavaş katillere doğru gittim onlar hakkında bilgilendirici yazılar okudum ondan sonra katillerin büyük bir sanat ile kurbanlarını nasıl öldürdüklerini okuyordum ki zamlar geldi.
11 YorumlaVar benim kendime bi hedef koydum yazar yazar ilerliyorum bi yazar dünya klasiklerinden bi yazar Türk klasiklerinden gidiyorum şimdilik bazen hep aynı yazardan sıkılırsam belirlediğim yerli ve yabancı iki yazarın kitaplarını karışıkta okuduğum oluyor ama kesinlikle ikisinin dışına çıkmam eğer başlamışsam tüm kitaplarını bitirmeden bide bende şöyle bişey var eğer bi yazara başlıyorsam kronolojik okurum onu
18 YorumlaTam oturtamadım. Ama bunu ertelememek lazım.
Sosyal medya bağımlılığı yaşıyorum telefonda çok zaman geçiriyorum.
İlk fırsatta bir kaç gün dopamin detoxu kovalayıp kontrol altına almam gerekiyor.
Güzel soru bro11 Yorumla
+1 yılEskiden okumayı çok severdim. Sonra bi aralar koptum okumaktan şimdilerde tekrar başladım çok şükür. şu an" Ahmet Ümit /Sultanı öldürmek "kitabını okuyorum.
11 Yorumla
+1 yılVardı aslında şu sıralar pek elim gitmiyor ama yeniden olması için çaba göstermem lazım. Iyi gelen şeylere sarılmak lazım
21 Yorumla
+1 yılKitap okuyan kişi ölene kadar binlerce hayat yaşar, okumayan kişi'ise sadece bir hayat yaşayıp ölür.
11 Yorumla
+1 yılAz buçuk var işte ama ben daha çok o kitabın beni bulmasını bekliyorum o yüzden. Okuduğum kitaplar hep beni bulmuştur.😊
113 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler. Aynı dilekler seni bulsun😊
- +1 yıl
Hediye dileklerim senin olsun ama kitapları kast ediyorsan onlar benim, sadece benimmm kıymetlimisss😅😂😆
- +1 yıl
Efendimiiiz ama sana son okuduğum kitabı söyliyimde okumadıysan ya da okuyup hafızanda bir köşeye kaldırdıysan tekrar hatıralarını canlandırmak için de olsa oku.
İskender Pala Katre-i Matem, divan edebiyatı tadında günümüze uyarlanmış hali gibi - +1 yıl
Oldu arasına mektupta sıkıştıriyim mi?
- +1 yıl
Sen hiç tanımadığın birine en değerli eşyanı emanet eder misin? Kitapları hediye etmem ancak emanet ederim😅😊😉
- +1 yıl
Ayrıca erkek kıza hediye verir
- +1 yıl
Olmaz! Param yok zorla ma işte😅😂
Severm psikoloji gelişim tarzı roman dikkatimi çeken smdi bır kacdr okuyamıommyeni yok ve kütüphanede uzak
11 YorumlaCharles dickens büyük umutlar, jack london martin eden, robert winston insan icgüdüsü, albert camus sispyhos söyleni vs vs
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl18 Yorumla- +1 yıl
Reklamın böylesi fospıdsodhsj
Cevap sahibi+1 yıl@Celebrindir ya reklam degil cidden heoiniz mi boylesiniz merak ediyorum
- +1 yıl
Cevabımı oraya yazayım o zaman
Cevap sahibi+1 yıl@Celebrindir evet olur tesekkurler
Cevap sahibi+1 yılNiye
Cevap sahibi+1 yılDogru
+1 yılPek yok ne yazık ki 10 u geçmez kitap sayısı bitince de bir süre sonra ne okudum ne zihnimde kaldı gibisinden
11 Yorumla
+1 yılEvet var. “Alice Harikalar Diyarında” kitabını okudum en son. Yazarı; Lewis Carroll
16 Yorumla- +1 yıl
Evet güzel bir kitap.
- +1 yıl
Anladım. Kitabını okudum ve filminide izledim. İkiside var yani.
- +1 yıl
Rica ederim.
Kültür & Sanat konusunda 332 cevap paylaştı. Var. Tarih, edebiyat, polisiye kurgu genel okuduklarım.
16 Yorumla
+1 yılSon bir yıl haricinde var evet. Polisiye gerilim okumayı severim.
11 Yorumla- Kültür & Sanat konusunda 505 cevap paylaştı.
+1 yılEskiden çok güzel kitap okurdum bu sıralar yeniden bu düzeni oturtmaya çalışıyorum ama olmuyor
11 Yorumla Yok. Toplumca kabul görmüş şeyleri doğru bulmuyorum
14 Yorumla- +1 yıl
önce belirli sayıda kişiler bir şeyden bahsettiğinde o gerçek olur, sonra o gerçeği alıp kitaba koyarlar kitap gerçek olur. Bence kitaplar insanlara bir şey öğretip aydınlatmıyor sadece toplumca kabul görmüş gerçekleri sunuyor sende vay be adam ne yazmış diye okuyup buna inanıyorsun. Sadece tek bir nesile şuanki öğrettiğimiz şeyleri öğretmeyip farklı yetiştirsek dünya'da ne açlık kalırdı ne ırkçılık vb şeyler.
Evet var şu an yarın ola hayır ola okuyorum yazar nebi Yıldız
18 YorumlaAlışkanlık yok ama şu an Dostoyevski’nin Beyaz Gecelerini okuyorum
11 Yorumla
+1 yılen son Denizler altında yirmibin fersah kitabını okudum ingilizce olarak
13 Yorumla- +1 yıl
Evet
Olması için uğraştım bir zaman sonra koptu gitti benden 😂😂
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok maalesef, çünkü odaklanamıyorum sayfanın sonuna gelmeden odağım kayboluyor, zihnim çok dolu iki defa okuyorum anlamak için 🤦🏻♀️
11 Yorumla
+1 yılOkumak bu hayattaki en sevdiğim aktivitedir benim. Şu anda da Alphonse Daudet'ten Eksik Hayatlar kitabını okuyorum.
11 YorumlaPek var diyemem acikcasi kendimde gordugum en kotu ozelligim de bu
12 YorumlaEvet var, günde 10 sayfa bile olsa okumaya çalışıyorum
11 Yorumlamaalesef ıcımden gelmıyor... aslında bırseyler okumak lazım
11 Yorumla
+1 yılMaalesef yok yine de fazlasıyla Eksikliğini hissediyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
Çok ağır olmasın Öner bı tane çocuksu biriyimdir öyle ağır kitaplar okuyamam.
O kadar çok isterdim ki okuma alışkanlığım olsun. Ama bir türlü kazanamadım..
15 Yorumla
+1 yılgenelde kişisel gelisim okumaya çalışıyorum henüz daha kitapların sonunu göremedim ama olsun😁😅
13 Yorumla- +1 yıl
öylede söylenebilir
+1 yılBir kahve yap,
kitabını seç
ve dünyayı sessize al...11 Yorumla
+1 yılEvet var. Kendime ait bir kütüphanem var. Kitap okumayı çok severim.
11 YorumlaŞeker portakalını okuyorum şu anda
11 Yorumla
+1 yılBu yılın başından beri on kitap okudum
14 Yorumla- +1 yıl
Evet zaten artıyor da okuyacağım güzel kitap kalmadııı
Daha Adil Bir Dünya Mümkün - Recep Tayyip Erdoğan
11 YorumlaBenim var. Şu anda middlemarch okuyorum.
13 Yorumla
+1 yılYok maalesef ama olmasını çok isterdim
11 YorumlaYok ama olmasını isterdim
11 YorumlaDedemden gecen bi özellik galiba evet var
11 Yorumla
+1 yılşu hayatta en sevdiğim şey kitaplarımmmmmm
11 Yorumla
+1 yılayda mutlaka bir kitap :)
11 Yorumla
+1 yılBeni kızdıranların canına okurum. Yani var evet 😄
12 Yorumla- +1 yıl
Espri yapmıştım neşelenin diye. Kitap da okurum ortalama 2 ayda bir kitap bitiririm
+1 yılVar kitap okumayı çok seviyorum korku okuyorum
11 YorumlaBayadır okumasamda eveeettt
13 YorumlaSuanlik yarım biraktgm var bayagdr okumuyorum
12 Yorumla
+1 yıl4. Cümlede sıkılıyorum
11 Yorumla
+1 yılHiç yok olsa keşke
31 Yorumla
+1 yılokumak kitap okumak güzeldir ya okuyun arkadaşlar
10 Yorumla
+1 yılAra sıra okurum.
11 Yorumla- +1 yıl
olsun okumak okumakdir
+1 yılEvet var.
11 YorumlaYok nasl kazanabilirm
12 Yorumla- +1 yıl
bence ilgini ceken tarz kitaplari bul daha bulamamissin ki ilgini cekmiyo
+1 yılwatpad hikayeleri
11 Yorumla
+1 yılVardır arada bişeler okurum
11 Yorumla
+1 yılvar.
11 Yorumla
+1 yılYoouk
11 Yorumla- Kültür & Sanat konusunda 324 cevap paylaştı.
+1 yılPek yok
17 Yorumla- +1 yıl
Okudum evet ama sabit bir okuma alışkanlığım yok sadece
- +1 yıl
Şartlarla alakası yok çok kitap okuyan biri değilim yapı olarak o yüzden sadece
- +1 yıl
Peki 👍
+1 yılVar.
11 Yorumla
+1 yılvar.
11 Yorumla- +1 yıl
hazirda ne okuyorsun