Evet var tabi ki de yüzüklerin efendisi kitabını çok seviyorum Yüzüklerin Efendisi, J. R. R. Tolkien tarafından yazılmış üç ciltlik bir fantastik roman serisidir. İlk olarak 1954-1955 yılları arasında yayınlanan bu kitaplar, Orta Dünya adlı hayali bir dünyada geçen fantastik bir hikaye anlatmaktadır. Kitaplar, Yüzük Kardeşliği, İki Kule ve Kralın Dönüşü olmak üzere üç bölümden oluşmaktadır. Kitaplar, Hobbit adlı kitabın devamı niteliğinde olup, Orta Dünya'daki birçok karakterin ve yerin maceralarını anlatmaktadır. Yüzüklerin Efendisi, fantastik edebiyat tarihinde önemli bir yere sahiptir ve dünya genelinde çok sayıda hayran kitlesine sahiptir.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Silmarillion'u okudun mu? hobbit üstüne yüzüklerin efendisini bitirdim. Silmarillion'a geçicem
Şeker portakalı Aziz bey hadisesi Âmâk-ı Hayal Monte kristo kontu Uçurtma avcısı Uçurtmayı vurmasınlar Bilinmeyen bir kadının mektubu Bir kadının yaşamından 24 saat Satranç Korku Lyon'da düğün Refet Henüz 17 yaşnda Maymunlar gezegeni İnce memed Ağrı dağı efsanesi Tek kanatlı bir kuş Martin eden
şu an bu var güzel bir kitap, kalbe dokunann bir tarafı var. Anlatım iyi, biraz divan edebiyatını anımsatıyor ama bence tek ortak noktası ilahi aşk olurdu.
Var var olmaz mı? Tehlikeli Oyunlar Tutunamayanlar Yatağa girdiğimde ikisinden birini alıp daha önce bir çoğu kes okudugum bölümleri tekrar okumak keyif veriyor.