Piyano kursuna yeni başlayacağım ve öğrenmeyi çok istiyorum. Bunun için 4 yıldır para biriktiriyorum. Şuana kadar piyano için sadece 24k biriktirebildim. Bu bütçe içinde alınabilecek en iyi piyano hangisidir? Akustik veya dijital farketmez gerçi bu fiyata akustik olacağını sanmıyorum ama. Lütfen birileri yardımcı olabilir mi?🙏
Piyano öğrenmek istiyorum, 24k'lık bir bütçe içinde alınabilecek en iyi piyano hangisidir?
merhabaa öncelikle böyle bi karar alman çok güzel en başta söylemeliyim ki akustik piyanoyu unut gitsin bütçe tarafını geçtim çok problemleri var. dijital piyano alacaksan taşınabilir olanları var veya sabit piyanolar var ve başlangıç fiyatları uygun 15k gibi bi şey. sen o paranın hepsini ona vermene gerek yok başlangıç için sana yetecek zaten. önce nasıl bi şey alacağına karar ver
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için 😊 Peki hangi markayı önerirsiniz? İlk defa aldığım için iyi bir piyano almak istiyorum, uzun ömürlü olması için. Malum gittikçe fiyatlar iyice artıyor ve 2 sene önce almak istediğim piyano 2 katı fiyatına çıkmış maalesef, önceden almadığım için de çok pişmanım bu yüzden şimdiki fiyatlara göre önerdiğiniz bir piyano veya markası var mı? Yoksa sizce bekleyip biraz daha mı para biriktirmeliyim?
hayır daha fazla bekleme ben geçen sene 12k ya aldım 3 sene önce 4k olan piyanoyu yani sürekli pahalılaşıyor. benim sana tavsiyem eğer taşınabilir olanlardan alacaksan casio baya uzun ömürlü olur. benim yaptığım bir hatayı söyliyim sana ben sesi daha güzel diye daha pahalı piyano aldım aslında sesin bi önemi yok. kullanışlı olması daha önemli. bu işte usta olan piyanistler bile ucuz aletlerde çalışıyo genelde. hem ucuz hem uzun ömürlü oldugu icin casio öneririm. eğer diyosan benim icin ses cok önemli o zaman kawai ronald yamaha bakabilirsin
Çok teşekkür ederim 💞 Taşınabilir piyanolar daha iyi diyorsun, o zaman Yamaha-P45 taşınabilir piyano nasıl sence stantını da ayrı almak istersem 18,5k gibi bir fiyat yapıyor. Onun için fazla mı yoksa değer mi sence 😊
hayırrrr taşınabilir daha iyi demedimm markalar için konuştum. eğer sık sık yer değiştiriyorsan taşınabilir daha iyi çünkü taşıması diğerine göre kolay. ama diyosan ben alayım evde dursun diyosan normal duvar konsol piyanosu daha iyi. ben üniversiteye gittiğim için otobüsle taşınabilir piyanoyu taşıyabiliyorum. diğerini taşıyamazsın öyle. yamaha p45 benimde almayı istediğim modeldi ama ben aynı fiyata farklı markanınkini aldım. önce bana taşınabilir mi istiyorsun yoksa evin köşesinde sabit kalsın mı istiyosun onu söylersen daha iyi konuşabiliriz bu arada rica ederim sana elimden geldigince yardım etmeye çalışıyorum sürekli teşekkür edip durma djdjdndxn
Başka nasıl şekilde minnet duyduğumu gösterebilirim ki şpwqşğpşw. Aslında ne demek istediğini anlayamadım çünkü bir önceki yanıtında ses olarak daha iyi olsun istiyorsan yamaha demişsin kullanışlı olsun istiyorsan da taşınabilir demişsin. Yamaha-P45 hem taşınabilir hem de markası Yamaha diye dedim ben şpwqşğpşğ. Teşekkür ederim bu arada
ya ben burdan anlatamıyorum sen de beni yanlış anlıyosun ddjdkdk özelden konusalım da sana şu piyanoyu aldıralım. türkce kaynak bulmak mümkün değil ben yabancı sitelerden kullanıcı yorumlarına vs bakarak aldım sana da ne istediğini anlayıp ona göre seçenek sunayım
Benim için farketmez aslında taşınabilir veya duvar konsol olması. Ben daha çok sesinin iyi olmasını istiyorum. Bir de biz ileride başka eve taşınacağız, duvar konsol alsam mesela taşınırken sorun yaratır mı?