Kültür & Sanat Sizce nasıl olmuş, yetenek var mı üzerinde çalışsam? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 67 Yapay Zekaya Sor ismim görünmesin diye imzamı ve adımı soyadımı karaladımSizce nasıl olmuş yetnek var mı üzerine çalışsam? Güncellemeler+1 yıl Yaa ben bu soruyu silecektim niye super soru seçildi Güncellemeler+1 yıl Herkese tek tek teşekkürler Sizce nasıl olmuş, yetenek var mı üzerinde çalışsam? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Ellerine sağlık harika olmuş heath ledger jokeri en sevdiğim 0 5 Yorumla Soran +1 yıl renkli çizimide var :) u Barış_LonelyForever +1 yıl Onu da paylaşabillirsin :) Soran +1 yıl paylaşayım ama soruyu silecektim daha sonra süper soru seçilmişşansıma u Barış_LonelyForever +1 yıl Süper seçilen soruyu da silebilirsin. bağı kopar diyerek Soran +1 yıl Hayır resmimi siteden silmek istedim o yuzden çunku bionluk hesabımda pafan paylaştım burada cıkarsa alinti diye dusenbilirler
CiPatch Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Harika olmuş eline sağlık. Benimki nasıl olmuş? 1 1 Yorumla Soran +1 yıl çokk güzel Yorumla
Kurgicuyaazar Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 65% +1 yıl Gerçekten karışıklıktan çizgilerden karalamadan bir sanat doğmuş. 1 0 Yorumla
onlyteenage Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Çok güzel harika olmuş. Etrafını karalaman kara deliği anımsattı silüetin de jokere ait olması sanki küçük bir mesaj veriyor gibi olmuş. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim ) Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Soruyu neden siliyorsun 🤷🏻♂️ bu takıntı huyun yokmu 🤣 benim yazım dahi okunmaz , iyisin iyi 🙃 0 0 Yorumla
CarelerCaresizzz Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Kardeşim burada olsaydı? Net çıkardı:D Senin ki için baya dertli gibi? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl durum vahim mi diyorsun Yorumla CarelerCaresizzz +1 yıl Sen içindekini dökmüşsün. :)İyisin ama toparlarsın. Yorumla Soran +1 yıl renkli jokerde var Yorumla CarelerCaresizzz +1 yıl renkli joker olmaz:) Yorumla
ggoodvolunteer Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Güzel Sanatlar fakültesinde mi okuyorsun.Profesyonele yakın bir çizim olmuş. 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Var yetenek. İyi gidiyorsun. Etraf karalamaca olmasa çok daha iyi olacak. 0 0 Yorumla
Dilarainan474 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Gayet başarılı yeteneğini değerlendirmelisin 0 0 Yorumla
uygarlığınamelesi Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 97% +1 yıl Ne güzel yapmışsın bişeye mi kızdın karalamışsın güzelim resmi 0 0 Yorumla
Onlygirl_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 67% +1 yıl İyiymiş. Ben hayatta yapamazdım. Hiç yeteneğim yok 0 0 Yorumla
Alpagu16 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bence çok güzel teknik yönden gelişimini sağladığın takdirde iyi sonuç çıkacaktır. 0 0 Yorumla
Learnedman Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yetenek var bence bunu değerlendirmelisin kendini geliştirmelisin daha çok. 0 0 Yorumla
Armanc2072 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 96% +1 yıl Bence çok iyi saç kısımları biraz daha çalışılabilir 0 0 Yorumla
tatliyapmayisevenkiz Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yetenek var bence. Ben senin yerinde olsam üzerinde çalışır, kendimi iyice geliştirirdim. 0 0 Yorumla
Mandarinia Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 5b cevap paylaştı. Biraz daha pratik şart. 0 0 Yorumla
Cann3131 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Amatör gibi duruyor ama bir yandan çok güzel, karar veremedim 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl işte öyle karalama ya çöpe atacağım kağıda karalıyıverdim eğitimim yok bu konuda kurs falan alsam gelişir belki Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 508 cevap paylaştı. Gayet başarılı duruyor 1 0 Yorumla
NikalBoi Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Kanka çok güzel olmuş, benim çizimlerde varda bir yerden sonra bırakıyor insan. 0 0 Yorumla
Yedinciboyut Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Çok güzel olmuş emeğine sağlık... 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 769 cevap paylaştı. Gayet güzel bence üzerine gitmelisin. 👍😊 0 3 Yorumla Soran +1 yıl fazla karalamışım gibi oldu Yorumla HeartofFire +1 yıl Eğitimini almadım ve ben de amatör olarak karalamayı seviyorum zaman zaman 😊 Bence eğitimini alırsan çok daha başarılı sonuçlar elde edersin, kendine inan.. Yorumla Soran +1 yıl Youtube yetiyor zaten bence Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Perfect çok başarılı çok çok iyi 0 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Çok hoş.. çizgiler çok hoşuma gitti 0 0 Yorumla
25gkn34 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Neden bu kadar ciddisin sen? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl nasıl yani Yorumla 25gkn34 +1 yıl Joker repliği boş ver 😀 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 896 cevap paylaştı. Super 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Ellerine sağlık harika olmuş heath ledger jokeri en sevdiğim
renkli çizimide var :)
Onu da paylaşabillirsin :)
paylaşayım ama soruyu silecektim daha sonra süper soru seçilmiş
şansıma
Süper seçilen soruyu da silebilirsin. bağı kopar diyerek
Hayır resmimi siteden silmek istedim o yuzden çunku bionluk hesabımda pafan paylaştım burada cıkarsa alinti diye dusenbilirler
Harika olmuş eline sağlık. Benimki nasıl olmuş?
çokk güzel
Gerçekten karışıklıktan çizgilerden karalamadan bir sanat doğmuş.
Çok güzel harika olmuş. Etrafını karalaman kara deliği anımsattı silüetin de jokere ait olması sanki küçük bir mesaj veriyor gibi olmuş.
teşekkür ederim )
Soruyu neden siliyorsun 🤷🏻♂️ bu takıntı huyun yokmu 🤣 benim yazım dahi okunmaz , iyisin iyi 🙃
Kardeşim burada olsaydı? Net çıkardı:D Senin ki için baya dertli gibi?
durum vahim mi diyorsun
Sen içindekini dökmüşsün. :)
İyisin ama toparlarsın.
renkli jokerde var
renkli joker olmaz:)
Güzel Sanatlar fakültesinde mi okuyorsun.
Profesyonele yakın bir çizim olmuş.
Var yetenek. İyi gidiyorsun. Etraf karalamaca olmasa çok daha iyi olacak.
Gayet başarılı yeteneğini değerlendirmelisin
Ne güzel yapmışsın bişeye mi kızdın karalamışsın güzelim resmi
İyiymiş. Ben hayatta yapamazdım. Hiç yeteneğim yok
Bence çok güzel teknik yönden gelişimini sağladığın takdirde iyi sonuç çıkacaktır.
Yetenek var bence bunu değerlendirmelisin kendini geliştirmelisin daha çok.
Bence çok iyi saç kısımları biraz daha çalışılabilir
Yetenek var bence. Ben senin yerinde olsam üzerinde çalışır, kendimi iyice geliştirirdim.
Biraz daha pratik şart.
Güzel, ışık var 👍🏻🌸
Amatör gibi duruyor ama bir yandan çok güzel, karar veremedim 😂
işte öyle karalama ya çöpe atacağım kağıda karalıyıverdim eğitimim yok bu konuda kurs falan alsam gelişir belki
Gayet başarılı duruyor
Kanka çok güzel olmuş, benim çizimlerde varda bir yerden sonra bırakıyor insan.
Çok güzel olmuş emeğine sağlık...
Teşekkür ederim
Gayet güzel bence üzerine gitmelisin. 👍😊
fazla karalamışım gibi oldu
Eğitimini almadım ve ben de amatör olarak karalamayı seviyorum zaman zaman 😊 Bence eğitimini alırsan çok daha başarılı sonuçlar elde edersin, kendine inan..
Youtube yetiyor zaten bence
Çok güzel eline sağlık
başarılı emeğine sağlık :)
Kesinlikle bunun üzerine gitmelisin
Perfect çok başarılı çok çok iyi
Adam fırlayacak gibi güzel olmuş 😇
Yalnız fazla iyi olmuş bu
Maşallah çok güzel olmuş
Güzel olmuş bence 👍
Bu hali daha farklı ve hoş
Yetenek var, ellerine sağlık
çok güzel çizmişsin...