Elimde müthiş bir senaryo var ama riske giripte borçlanmak istemiyorum... ne diyorsunuz denemeye değer mi?

Bence bi dene
Bence hiç deneme knk
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Elimde müthiş bir senaryo var ama riske giripte borçlanmak istemiyorum... ne diyorsunuz denemeye değer mi?

Biri daha söylemiş ben de aynını söyleyecektim Bu işten anlayan daha önce yapmış veya işinde uzman bu sektörde birine senaryo onu göster O mutlaka sana bir yol gösterecektir Tabii ki belli bir ücret karşılığında falan da bakmak ister ama çok daha kötü borçlanmaktansa biraz ücret karşılığında fikrini alabilirsin
Doğru diyorsunuz bu sektörde uzman birine danışırsam daha sağlıklı olabilir.
Senaryoyu istersen sektörden çok iyi anlayan bir uzmana göster. Hatta patent sahibi biri olsun, kabul ederse ortak bir çalışmayla filmi yapın. Benim sana önerim Taha Ulukaya, “Filmler ve Filimler” ayrıca reklam işleri konusunda da sana yardımcı olurlar diye düşünüyorum. İşe atılacaksan başarılar 🌸 inşallah her şey gönlünce olur
Dediğiniz gibi bu işte tecrübesi olan birine gösterirsem daha sağlıklı olabilir... ama şöyle bir gerçekte var ki bu kimin umurunda olur.. kim ve neden benimle iletişime geçmek ister? onca işini bırakıp bana yardımcı olmak ister.. belki vardır öyle yardımcı olan kişiler ama neredeler :) yapacaksam kendim yapayım dedim yapımcılık olsun yönetmenlik olsun zor ama yapılır. Çok teşekkür ederim İnşAllah hayırlısı olur.
Cevap
4Cevap
Bence değmez. ama sen bilirsin yani konusu iyiyse kendine güveniyorsan mutlaka dene dostum
Senaryoya çok güveniyorum ama ya bir aksilik çıkarda binlerce yanarsa.. o zaman iyi olmaz işte. Ama riske girmeden de olmuyor
Borclanacaksan uğraşma ama elinde var öyle de böyle o para gidecekse değer
şu an elimde yok.. hesaplarıma göre ya borçla oluyor ya da aylarca çalışıp biriktirerek. O da çok uzun sürer ya insanın hevesi kalmaz
Riske girmezsen kaybedenlerden olursun. Mutlaka denemelisin bunu.
Denemezsen nasıl kaybedilir öğrenemen
bence değmez.
ya çok beğenilirse :D
İzlenmez.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?