Kültür & Sanat 2 ay Marvel Evreni'ndeki en sevdiğiniz Super Villain (kötü karakter) hangisi? TheCursedCake_ Takip Et Guru Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Dr. Doom ⚡🧠💪 Marvel Evreni'ndeki en sevdiğiniz Super Villain (kötü karakter) hangisi? Cevapla 6 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
Sweetdreams1950 Takip Et Guru Yaş: 100 , eic 100% 2 ay Mephisto diyorum 1 2 Yorumla Sweetdreams1950 1 ay Teşekkür ederim Yorumla TheCursedCake_ 1 ay Rica ederim Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Kültür & Sanat konusunda 7,5b cevap paylaştı. Thanos ve Kang tabi ki de https://www.youtube.com/embed/ZlNFpri-Y40 1 0 Yorumla
Enish Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 2 ay Gümüş Sörfçü 1 19 Yorumla TheCursedCake_ 2 ay Gümüş Sörfçü kötü değil 😑 Yorumla Enish 2 ay iyi de değil Yorumla TheCursedCake_ 2 ay Anti Kahraman ama kötü değil, Çok temiz kalpli bir karakter Yorumla Enish 2 ay gırall gırall Yorumla TheCursedCake_ 2 ay Kendi halkının bulunduğu gezegeni yememesi karşılığında Galactus adında, sadece üzerinde yaşam enerjisi bulunan gezegenleri yiyerek hayatta kalabilen çok güçlü bir varlığa hizmet ediyor çaresizlikten, kötü bir karakter değil kesinlikle Yorumla Enish 2 ay adam realist ve gayet de kötü aslında diğer gezegenlerin yok edilmesine neden olduğu için. Tahtası yeter anladın mı? Yorumla Enish 2 ay gören de beni Marvel takipçisi falan sanacak :D alakam yok aslında Yorumla TheCursedCake_ 2 ay Aslında sırf kendi gezegeni için değil, üzerinde zeki yaşam formları olan her gezegen için geçerli o anlaşma. Yorumla TheCursedCake_ 2 ay Oda madem öyle diyon bana zeki yaşam formları olmayan gezegen bul diyo sörfçüde bunun için tek tek dolaşıyor işte galaksileri Yorumla Enish 2 ay yani şimdi burada galaktusla sörfçünün arasında geçen anlaşmanın maddelerini tek tek inceleyelim mi mükremin? Sen ne dersen o tabi Yorumla TheCursedCake_ 2 ay Olaya hakim misin Yorumla Enish 2 ay değilim ben, sadece filmi izledim küçükken Yorumla TheCursedCake_ 2 ay Filmde o olaylar pek anlatılamamış, çok az şeye değiniyor Yorumla Enish 2 ay tamam Yorumla TheCursedCake_ 2 ay İnceleyebiliriz ama Yorumla Enish 2 ay aradığın adam ben değilim Yorumla TheCursedCake_ 2 ay Sordun ya ondan dedim neyse peki Yorumla Enish 2 ay sözde soruydu o ya, şey etme Yorumla TheCursedCake_ 2 ay He tamam Yorumla
En İyi Cevaplar