En son ne zaman kitap sipariş ettiniz? şunu da söyleyeyimm çook pahalılarr ya Allah aşkına bi kitap nasıl 100 üstü olur yaa...

En son ne zaman kitap sipariş ettiniz? şunu da söyleyeyimm çook pahalılarr ya Allah aşkına bi kitap nasıl 100 üstü olur yaa...
Az hacimli kitaplar artık 100 TL'den başlıyor. Baskısına göre değişmekle beraber ciltli, kuşe kâğıtlı ve renkli resimler ihtiva eden kitaplarsa 500-600 TL'yi bulabiliyor. İşin kötüsü baskısı olmayan kitaplar. Bunlar Nadirkitap. com gibi sahaflardan meydana gelen sitelerde satılıyor ve baskı fiyatı 50-100 TL arasında olmasına rağmen 1000 TL üzerine bile çıkabiliyorlar. Baskısı yoksa ve ihtiyacın varsa paşa paşa alıyorsun işte.
maalesef ne yazık ki dediğin gibi, alıyoruz :/...
Açıkçası hiç kitap siparişi yapmadım abim de vardı kitaplar ondan istedim hala okuyorum gerçekten kitap okumak çok güzel bir şey Bir de ben kitap okurken okuduğum kitabı böyle yaşayarak okumayı seviyorum yani böyle sanki bir film izliyormuşum gibi oturup onun kafamda canlandırarak okuyorum.
Sana da iyi okumalar dilerim
Çook iyii kitabı okurken yaşaman harikaa 🤩 Teşekkür ederim bu aradaa, sana da iyi okumalar 😇
Çok teşekkür ederim gerçekten insan kendini kaptırıyor ya saatlerin nasıl geçtiğini bilmiyorsun
Teşekkürler
Kitaplar çok pahalı gerçekten. Sırf bu yüzden insanlar pdf şeklinde okuyor ama hiçbir şey kitabı eline alıp okumanın tadını vermiyor. İyi okumalar, güzel kitap seçmişsin
Kesinlikle öyle pdf de denedim ama aynı olmuyor gerçekten. Çok teşekkür ederim 😇
Rica ederimm 😊
Her gün kitap okumaya dikkat ediyorum. Hiç okuyamasam en az yarım saat mutluka okurum. En son internetten bu kitapların hepsine 285 tl verdim..
Cevap
4Cevap
Ben bu sıralar pek okumuyorum
Maalesef öyle lakin kitapların son kullanma tarihi yok, şarjı bitmiyor ve dilediğin vakit açıp okuyabiliyorsun. Yine de çok pahalılar, evet. Kütüphaneden kitap aldım en son, onu okumaktayım
Keyifli okumalarr 😇🌺
Teşekkür ederim 🥰
Bitirebilirsen helal olsun kitap okuma alışkanlığımı baltayan settir kendileri. 150 sayfa savas mı anlatılır aw
Kitap fuarından toplu halde aldım bu sene ancak onları bitiririm
@Sedakaram nerde yaşıyorsun? Her şehirde aynı zamanda olmuyor ki
Ay bende alamiyorum pahalılıktan internetten okuya okuya gozlerim kurbaga gibi olucak
Gerçekten çok pahalılar 😭 kısa bir süre önce bir kitaba 150 tl verdim. İçim acıyor
Ayda en az bir kitap bitiririm.
Ne güzel daha nice okumaların olsun :)
senin de💜
Kitapların bedava olmasından yanayım
Di mii yaa bence dee öyle olmalı 😇
Nasıllar? Sefiller.
Gttttttttttt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?