Psikoloji ve kişisel gelişim kitaplarını çok seviyorum en son Doğan Cüceloğlu'nun Var Mısın'ı okumuştum şimdi İnsan İnsana'ya başlamayı düşünüyorum. Dünya klasiklerinden de en çok Zweig'ın kitaplarını çok severek okuyorum peki sizin sevdiğiniz yazarlar, kitaplar nelerdir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bana yıllar önce okumayı sevdiren kitap Martin Eden.
Bende çok sevmiştim okuduğumda
Basit ama o anki ruh halimde sürükleyici gelmisti 1 günde okudum🙂
Ne güzel bende 1 hafta da okumuştum
çok var. Robinson Kruz. Defineler adası. Şu an okuduğum Suç ve Ceza. Fareler ve insanlar. ama en çok etkilendiğim kitap Sefiller
Kişisel gelişim kitapları yakılsa, insanlık hiç bişiy kaybetmez. 3-5 embesile satmak için piyasaya sürğlen kitaplar
Gereksiz gibi görünen kitap sayısı az değil ama çok kıymetli insanların da kitapları var bu kategoride
Hepsi çöp. Bir tane tip göster bana, kişisel gelişim kştabıyla bi bok yapan
Doğan Cüceloğlu'nun kitapları çok kıymetli arada podcastlerini de dinliyorum onun haricinde birkaç tane daha var takip ettiğim psikolog
Yav boş ver. Bunlar kitap satmak için "kişisel gelişim" diye ıvır zıvır iteliyolar. Kişisel gelişim ne ayrıca? Sanayide çalışan usta kişisel olarak gelişmemiş de, bu kitapları okuyan "şanslı" tipler mi gelişmiş?
Çöp heps, çöp
Alanım psikoloji benim Doğan Cüceloğlu da çok sevdiğim bir psikologtu Allah rahmet eylesin kendisine boş değil içeriklerine göz atarsan bakış açını genişletiyor farkındalık kazandırıyor
Şöyle hikaye kitapları öneririm yaşanmış olayları daha iyi oluyor bence
Sefiller DRAM
Mor FANTASTİK
Kürk mantolu Madonna AŞK diyebiliriz sanki
Şah Mat POLİSİYE
Yani türleri ben kendime göre yazdım kendi anladığımız göre
Şuanda tutunamayanlara başladım
Viktor Hugo Sefiller bı adamın tüm kötülüklere rağmen iyiliği seçmesinin hikayesi
Okuyucu, Mahmud ile Yezida, Görünmeyen.
Aşkım kapışmak Üzümlü kek
Ayşe Kulin Kördüğüm
Sherlock Holmes
Carlinin cikitalasi